זקוק להמלצה...

badphish

New member
זקוק להמלצה...

ללהקות רוק פסיכודלי (עדיף עם נטייה למתקדם) עכשיו אני מחפש דברים כמה שיותר מוזרים וכמה שפחות קונבנציונלים או כמו שמישהו אמר פה מוזיקה פסיכודלית נועדה בכדי לשחזר את הרגשת ההזיות של סמי ההזיות הפסיכודלים...

את הפייפר שמעת?

Pink Floyd- The Piper At The Gates Of Dawn שיא הפסיכודליה, סמי הזיות? יותר משתוכל להעלות על דעתך... הוא בהחלט מתקדם ופורץ דרך, אלבום מדהים. זה מה שעולה לי לראש כרגע...

the use

New member
הנה כמה..

לדעתי ברוק פסיכודלי לד זפלין שיחקו אותה, אבל ממש. הקטעים הנמרחים שלהם ואז הגיטרה קורעת את כל מה שהיה קודם לגזרים... פסיכודליה של גיטרות. אני לא זוכר שמות של אלבומים שלהם אבל הם מוכרים מאוד יחסית אז לא תהיה לך בעיה. Dazed and confuzed, זה שם שאני זוכר. ואפ פינק פלויד אז echose (לא האוסף רבאק) מהאלבום meddle, ו... אה, Ummagumma, שמעתי שהוא גם פסיכודלי בטירוף. אבל זאת פסיכודליה אחרת. אממ... אני אישית מת על קינג קרימזון. כל פעם מחדש האגרוף הזה שהם מכניסים לי בבטן. Red ו "לארקד טונס אוף אפיקס" (לא שוכר אין זה באנגלית) מהגל הראשון של ה"להקה" הזאת. ונו מה, in the cort of the crimson king. ודי. תהנה.

country joe

New member
מכל הדברים שרשמת...

שום דבר זה לא פסיכדליה, חוץ מאולי פינק פלויד, אבל בתקופה הזאת הם כבר התחילו להתנתק מהפסיכדליה (לא לגמרי). ורושמים פסיכדליה- לא פסיכודליה!

כסיל

New member
ummaguma

ummaguma זה דיסק מעולה......אבל אם אתה קונה אל תקנה את ummaguma ההופעה תקנה את הדיסק שהם הקליטו באולפן זה יותר טוב

shay or eli

New member
שני הדיסקים באים ביחד

ההופעה והקלטת האולפן. וההופעות אמורות להיות טובות.

Yaronimus

New member
UMMAGUMMA זה חרא טהור!!!

עזוב - זה אפילו לא פסיכדליה, זה סתם קקי טהור בעטיפה. ברצינות - כל מה ששומעים שפ זה קולות בלי סדר , (הם היו כל כך מסוממים שכבר לא עשו מוזיקה נורמאלית). זו לא מוזיקה פסיכדלית (שיש בה משהו יפה למשל כמו כמה שירים של ג´פרסון איירפליין) אלא זה קובץ של קולות פה ושם (זה לא מוזיקה). אני ממליץ לך לוותר...

shay or eli

New member
זה מהדיסקים היחידים של פינק פלויד

שאין לי. אבל יש לי את Sveral Species... וזה באמת דומה למה שתיארת, למרות שזה נחמד. ההופעות אמורות להיות טובות, יש לי את של Astronomy Domine והיא מצויינת. שונה קצת מהמקור.

ZORNA

New member
אם תרצה עוד, דבר ../images/Emo13.gif

Allen Daevid Banana Moon & Gong Allen Daevid Banana Moon Arzachel Same Audience Same Blue Effect ( The ) Meditace Bodast The Early Years Colosseum Valentyne Suite Czar Same Evolution Same Giles Giles & Fripp The Brondesbury Tapes Giles Giles & Fripp The Cheerful Insanity Of… Hawkwind In Search Of Space Hawkwind Same Hawkwind Doremi Fasol Latido Hawkwind BBC Radio1 Live In Concert Hawkwind Space Ritual - Part 1 Hawkwind Space Ritual - Part 2 International Harvester Sov Gott Rose-Marie It´s A Beautiful Day Marrying Maiden It´s A Beautiful Day Day At Carnegie Hall Love Live Life + One Love Will Make A Better You Love Sculpture Forms And Feelings Maledictus Sound ( The ) Attention Modulo 1000 Nao Fale Com Paredes Moody Blues Days Of Future Passed Moody Blues In Search Of The Lost Chord Mystic Soldiers Front Page Review Octopus Same Pacific Sound Forget Your Dream! Pan & Regaliz Same & Cerebrum Pink Floyd Works Second Hand Reality Shocking Blue At Home Smash Glorieta De Los Lotos SRC Milestones

badphish

New member
תודה רבה...

לכולכם (למרות שכל ההמלצות חוץ מזאתי לא ממש עזרו לי...) יש פה כמה מוכרים... ארזאחל למשל... להקה מצויינת... אממ כמובן שאת פינק פלויד המוקדמים הכרתי (לא שמתעי כ"כ הרבה אבל הכרתי) וזפלין זה להקה ענקית בפני עצמה למרות שלא יודע עם זה סוג הפסיכודליה שחיפשתי...

flowerking

New member
למה שלא תנסה את....

Circulatory System... הם להקה חדשה שיש לה אלבום בכורה פשוט מדהים לא בדיוק פרוגרסיבי ולא בדיוק פסיכדלי אבל התוצאה מבטיחה לך המון הנאה... עם אחריות. בהצלחה........

טריפ רוק

משהו סיפר לי על ג´אנר של מוזיקה שכל הרעיון שלו זה שהשירים והלחנים נכתבו בהשפעת סמים קשים- טריפ רוק. זה לא מתקדם אבל אולי זה יענין אותך אני לאולם לא שמעתי את זה ואני לא מכיר להקות כאלו אבל אני בטוח שתימצה על זה מידה באינטרנט. תהנה

למעלה