זקוק להמלצה

SevenEleven

New member
זקוק להמלצה../images/Emo92.gif

אני מחפש מחשב כף יד, בכפוף לדרישות הבאות: הכי חשוב: - שיקרא קבצי PDF , (גם בעברית, אבל לא קריטי). - שינגן MP3 (בסטריאו). - שיוכל להריץ ישומים מתוך כרטיס ההרחבה (הבנתי שזו בעיה בחלק מהמכשירים?). עכשיו יש די הרבה דגמים בשוק, ואני די מבולבל. התקציב הוא 1200 ש"ח בלבד ולכן אני מניח שאצטרך לוותר על קישוריות כמו BT או WIFI אבל זה לא קריטי בשבילי, אני צריך אותו בעיקר בשביל לקחת איתי ebooks ומוזיקה. על מה הייתם ממליצים?
תודה מראש

someone123

New member
רק שני דגמים עומדים במגבלת המחיר

אני לא יודע לגבי העניין של הרצת יישומים מכרטיס ההרחבה אך בכל מקרה, עשיתי חיפוש ב-Zap של מחשבי כף יד עם מערכת הפעלה PPC2002 בפחות מ-1200 ש"ח, זה מה שיצא: http://www.zap.co.il/models.asp?sog=C-PalmComp&Manufacturer=&keyword=&minprice=&maxprice=1200&Param1=&Param2=Pocket+PC&Param4=&OrderBy=low&x=22&y=7 תוסיף למחיר המכשיר 220/250 ש"ח לעברית (תלוי בחברה) אני הייתי ממליץ לך להוסיף קצת לתקציב ואולי לרכוש HP iPAQ RZ1710/15 במחיר של 1300 ש"ח (1550 ש"ח עם העברית).

kondason1

New member
תנסה לכיוון המשומשים

עם תקציב דומה חיפשתי וחיפשתי ובסוף מצאתי 3950 חדש עם הנילונים ועם עיברית (הכל בקופסא ללא שימוש) ב1000 ועוד נשאר לי כסף לנרתיק אלומיניום ומגן מסך אז עם קצת סבלנות יכול להיות די משתלם

תוכל לקנות את הזייר 71 שלי ../images/Emo8.gif

א. גם קורא קבצי PDF וגם ניתן להמיר אותם לרפליגו ולקרוא דרך הרפליגו. ב. גם מנגן MP3 בסטריאו באוזניות ג. גם מריץ ישומים מתוך כרטיס ההרחבה. ומחירו רק 1000 ש"ח. והוא כולל מסך מגן, כרטיס זיכרון של 64מגה ונרתיק אלומיניום. יותר מזה גם יש לו מצלמה. אם אתה רוצה להתפנק עוד קצת, אז אתה יכול לקנות זייר 72 משומש, אבל אז זה יעלה מעט יותר. בברכה מיקי ברקל

למעלה