זקוק להמלצה על נייד

Yaniv_r

New member
זקוק להמלצה על נייד

שלום לכולם , אני מתחיל שנה הבאה לימודים גבוהים ואני צריך מחשב נייד לצורך הלימודים עצמם . אני מניח שאני אשתמש ב WORD בעיקר ועוד כמה תוכנות אופיס פשוטות ככה שלצורך זה לא צריך מחשב חזק. ה'בעיה' היא שאני גם אוהב מאוד משחקים ובכלל אני צריך להחליף את המחשב הנייח שלי , האם ישנה אפשרות לקנות נייד שגם יריץ משחקים בצורה טובה ? התקציב הוא עד 8000 שקלים. כמו כן , חשוב לי מאוד אורך הסוללה ומשקל סביר (לא משהו בומבסטי מדיי..) , לגבי המסך , אין צורך במסך גדול. תודה.

biskvit19

New member
הייתי מציע לך על dv6500t אוdv9500t שלHP

אבל..אתה רוצה סוללה ארוכה ומשקל סביר , אם יש לך תקציב כזה אז לך אולי על לנובו , הם טובים , תסתכל קצת בדגמים באתר שלהם או בזאפ, ואז תכתוב כאן את הדגם...

Yaniv_r

New member
מה לדעתך עדיף ?

ה DV6500 או ה-DV6282 מדוע ה6500 יותר יקר ? לפי קריאה ראשונית המפרט של ה6282 טוב יותר.

biskvit19

New member
לא! יש בו רכיבים יותר חזקים וחדישים

מן הסתם המחיר מדבר בעד עצמו

יאיר B

New member
משקל סביר של מחשב בעל מסך 15.4"

הוא בערך 2.8 ק"ג (בממוצע). לגבי סוללה - זה בעיה. אתה גם רוצה מסך גדול וגם כוח חישוב (וכרטיס מסך חזק למשחקים). הדברים הללו גומרים את הסוללות מהר מאוד. מרבית המחשבים מגיעים עם סוללה של 6 תאים (תספיק לכ-3 שעות על וורד, משחקים אני מאמין שפחות מחצי). סוללות חזקות יותר עולות כסף וגם מעלות את משקל המחשב.

Jan22

New member
תקציב מצויין

סוללה ממוצעת כיום היא נ6CELL ומחזיקה כשלוש שעות פלוס מינוס בהרצת יישומים ממוצעים .סוללה סטנדארטית. כמו שאמרת ,עבור יישומי משרד אין לך צורך בנייד חזק מדי. מצד שני עבור יישומי גראפיקה ומשחקים ,פה אתה תצטרך להשקיע ,ולא מעט בכלל. תחשוב ככה ,נייד עבור סטודנט שמריץ מוסיקה/סרטים/אופיס/אנטרנט וכו' יכול לעלות כיום כ3.5K בממוצע. נייד עבור משחקים/קידוד-חישובים/תוכנות שדורשות עבודת מעבד/גראפיקה/עריכת סרטונים/שרטוט וכו' , ידרוש בשקט מעל 4.5K ,וזה רק ההתחלה. איזה סוג משחקים אתה משחק ? כבדים ? סבירים ממוצעים ? כגון מה ?

Yaniv_r

New member
משחקים כבדים..

במיוחד חדשים שיצאו בשנה האחרונה וכמובן כאלה שעתידים לצאת. אני רוצה מחשב שיוכל להריץ אותם בגאווה.. התקציב עומד על 6500 פלוס מינוס. תודה.

Yaniv_r

New member
כמו כן הייתי שמח לדעת

האם יצאו ניידים אשר כוללים בתוכם את אחד מכרטיסי המסך הבאים: ATI Mobility Radeon X700 Nvidia GeForce 8400M-GT Nvidia GeForce Go7600 ATI Mobility Radeon X1600 ATI Mobility Radeon X1700 Nvidia GeForce Go7700 Nvidia GeForce 8600M-GS Nvidia GeForce Go7600GT Nvidia GeForce 8600M-GT

Jan22

New member
תוכל לברר את זה בגוגל ...

פשוט תרשום את המילה ''נייד'' ,רווח ,ואת הקוד שאתה מחפש !

Jan22

New member
משחקים כבדים תחת X1600 ,ידרוש

תקציב של 7.5K פלוס מינוס. אם אתה לא מוכן להתפשר על התקציב ,אז תיקח כרטיס פחות טוב ,כגון X1400 (שהוא מעולה!) ותוכל להשקיע גם בחומרה ,פרט לכרטיס המסך ...למשל הנייד הזה http://www.getit.co.il/Direct/38863/ מעבד T7200 ,2G וX1400 !

למעלה