זקוק לדעתכם

זקוק לדעתכם

הבוקר שכבתי במיטה, הבטתי לתקרה ועלה לי רעיון...חשבתי לצייר משהו על התקרה, נכון שכישרון הציור שלי בחופשת מחלה מאז שנולדתי אבל מה יכול להיות?!, כל קשקוש יכול להוסיף משהו לחדר ובמקרה הכי גרוע אני אצבע את התקרה מחדש. זה לא שהחדר משעמם מבחינת צבע, יש לי קיר אחד שצבוע בכתום, זו לא צביעה מלאה אלא יותר עבודה עם ספוג(ממש מוצלח). כדאי לצייר על התקרה או לא? מה דעתכם?

זה עיניין של טעם, כבר יצא לי לראות חדר שינה..

של ילדים כשמכבים את האור ומסתכלים על התיקרה רואים ירח וכוכבים באור זרחני וזה היה מאד לטעמי כמו שאתה אומר תמיד תוכל לצבוע את התיקרה מחדש אבל לך על משהו שברור שאתה שלם איתו בכול מיקרה זה נראה לי רעיון טוב.

למה לא

תחפש קצת ברשת,בטח תמצא משהו פשוט... אבל קצת קשה לצייר על התיקרה. אם אתה רוצה,אצייר לך על הקיר.

אני מאמין שלא קל לצייר על התקרה

כי היד כואבת אבל בקטנה...חשבתי לצייר משהו מהראש אבל גם העתקה של ציור מוכן יכול להיות נחמד.

אז תנסה לצייר על דף

תחשוב על צבעים,ואם זה יגרום לך רוגע.לציור יש חשיבות,אם זה "מעוגל"וזורם-זה טוב,וגם חשוב צבע מרגיע. אם אתה סגור על זה,תחשוב אם יהיה מסובך,ואולי לפשט א זה....

בהתחלה חשבתי לצייר עם עיפרון

אבל לא ייראו את זה אז נראה לי שהכי טוב זה עפרונות פחם(מקלות פחם)אבא שלי מצייר לא מעט ככה שיש בבית עפרונות פחם.

לא טוב פחם

סתם מלכלך...במיוחד בתקרה,שקשה לתקן כל רגע.אתה רוצה שיראו רק קו מיתאר?רק את המסגרת?

נמשיך מאוחר יותר?

אני עף למסאג'........

בקרוב אצלי

הצעתי בקשר לציור-סקיצה על דף תכנון על התקרה ציור חלש בעפרון לחזור עליו טיפה יותר חזק-כשאתה בטוח ואז עם מכחול דק,שחור.

למעלה