זקוק דחוף לקובץ WCELoad

JohnDoe5

New member
זקוק דחוף לקובץ WCELoad

למי שלא יודע זה קובץ שאמור להופיע בכל מחשב כף יד בתיקיית ה-windows (משמש להרצת קבצי CAB) אבל משום מה ב-PDA שלי הוא לא מופיע שם ואין לי מושג איפה הוא (זה PDA של חברה עלומת שם והסיכוי לקבל מהם תמיכה בעודי בחיים שואף לאפס). אנא מכם, אם למישהו יש אפשרות לשים כאן את הקובץ הזה מה-PDA שלו אני אודה לו מאוד (אני משער שהקובץ מתאים לריצה בכל ה-PPC). זה דחוף לי להיום, אז אם יש לכם דקה בשבילי, אני אודה לכם מקרב לב. תודה.

JohnDoe5

New member
אה, ולמנהלים שתוהים לגבי חוקיותה

זוהי תוכנה שמיקרוסופט מאשרת שאמורה להגיע עם כל PDA והתוכנה אמורה להיות מותקנת ע"י היצרן. במקרה שלי היצרן כנראה חשב שאני לא אצטרך את זה וויתר על זה, אבל אני צריך את זה ואתם המפלט האחרון שלי.

2cookie

New member
אני משער שלא תרצה קובץ ששייך

לWM2003SE, ספר לנו באיזו מערכת המכשיר שלך משתמש.

JohnDoe5

New member
תודה, אבל הסתדרתי

האמת גם המכשיר שלי הוא windows mobile 2003 (של חברת HHP עבור זה ששאל מקודם). בסופו של דבר עשיתי קצת מחקר, נכנסתי ל-registry שלו ושם מצאתי איזה תוכנה מופעל כשעושים קליק על קובץ cab וככה גיליתי שהחברה הזאת החליטה לשים את הקובץ שלהם בתיקייה אחרת, בשם אחר. אז תודה לכולם.

mikeoreli

New member
ראיתי ואני לא ממש יודע מה הבעיה

המכשיר שלך הוא לא פוקט פיסי כמו שאנו מדברים. זה מכשיר משולב שאמור להיות כלי עבודה ייחודי. אני לא יודע בדיוק מה אתה עושה עם מפלצת שכזו, אבל אני בטוח שHHP הייתה יכולה לתמוך בך, כי כאשר אתה קונה כלי עבודה, אתה קונה גם "שירות" (אני יודע, אמרתי מילה גסה ומקווה שאיילת לא תצנזר אותי
) ושירות אומר תחזוקה לכמה שנים. בעבודה שלי מחייבים ספקים לעמוד ב 5 שנות שירות ומלאי של חלקים וחלקי חילוף. בגלל, כמו שכבר ציינתי, המכשיר נראה יותר כמו כלי עבודה מאשר מחשב קטן שאפשר לשים בכיס (את שלך אפשר עם יש כיס גדול מאוד...מאוד..) ולשים עליו משחקים וכו' ולכן לא הייתי דואג לתמיכה כזו.

raananta

New member
מייק! אני חושב שעל פי חוק

ברגע שיצרן מוציא מוצר לשוק, הוא חייב להחזיק חלפים למשך 7 שנים מיום הפסקת היצור של המוצר. אם איני טועה זה עניין של חוק, לא שזה משנה לסוגיה זו אבל רק לידע כללי.

mikeoreli

New member
אתה התבלבלת

עסק עצמאי צריך להחזיק ניירת למשך 7 שנים וזאת בשביל ביקורת מס. לגבי חלפים - מדיניות של כל עסק ועסק. אצלי בעבודה מחייבים ספקים בחוזה שימשיכו לספק חלקים או חלקים דומים (כמובן לאחר אישור שלנו) למשך 5 שנים. בענייני תוכנה, יש אפשרות לרכוש אחרי 5 שנים, עוד כמה שנים של תמיכה.

raananta

New member
לא התבלבלתי, התכוונתי לחלפים.

ניירת זה עניין אחר ואכן חובה להחזיק 7 שנים לאחור. מה שאני כתבתי מתייחס לחלפים חומריים ולא לתמיכה בתוכנה. החברה בה אתה עובד ייתכן ומרגישה צורך לחייב את ספקיה להחזיק חלפים ל-5 קדימה לפחות, אך למרות זאת אין זה אומר שהחוק מחייב יותר. אני זוכר שהנושא עלה בעבר בשיחה שלי עם מישהו בנוגע לחלפים לרכב, והוא אמר לי שחוק 7 השנים חל על כל מוצר. (חוץ מחלב, לבן, וביסקוויטים) אבל ייתכן והוא וגם אני טועים, אם תהיה לי אפשרות לברר אעשה זאת. יום נעים.

mikeoreli

New member
אתה גם צודק וגם טועה

שלא תחשוב לא נכון, כל סעיף בחוזה אומר כמה דולרים יותר, אם זה היה מובן מאילו לא היו מציינים זאת. חוץ מזה, בענף האלקטרוניקה, אין דבר כזה חלק שנשאר יותר מכמה שנים ספורות מאוד. אני הייתי צריך להחליף כמה פעמים הגדרות רכישה של הרדיסק במחשבים של המוצר שלנו בעבודה בגלל שלא ייצרו אותו יותר. לגבי מי שדברת איתו, הוא עוסק בתחום הרכב. עפ"י החוק הישראלי, אכן היבואן צריך לשמור חלקי חילוף למספר שנים, לא יודע במדיוק, אבל במקרה זה אני סומך על המילה שלך. אך רק תדע שזה נכון אך ורק לגבי יבואני מכוניות. לא למוצרים אחרים.

למעלה