זקוק דחוף לעזרה!

שקט83

New member
זקוק דחוף לעזרה!

הורדתי את העונה ה-10 של "חברים" ושמתי לב שבכל פרק שני של העונה (ז"א פרק 2,4,6...) יש תופעה מוזרה- האורך של הפרק פתאום קצר יותר, כ-20 דק' במקום 25 דק'. עכשיו כשאני מפעיל את הפרק דרך המדיה פלייר, המד הזה שרץ למטה יחד עם ההתקדמות של הסרט, מגיע ל-20 דק' (שזהו בעצם האורך של הפרק לפי הכתוב) ונעצר מן הסתם כי זהו הקצה של ההתקדמות האפשרית שלו, אבל התמונה ממשיכה והפרק ממשיך עוד 5 דק' עד הסוף הרגיל של הפרק. הבעיה מסתבכת כשאני צורב את זה לדיסק ובדי וי די הפרק נעצר לי ב-20 דק' ולא ממשיך לי עד הסוף כמו במחשב. מה זה? איך אני מתקן את התופעה הזאת או צורב אז בצורה שאני אוכל לראות את הפרק עד הסוף בדי וי די? מצפה לתשובה. אסף. נ.ב. מצטער על הניסוח המסורבל.

Ncoder

New member
לא יכול להיות שיש פה איזה כוח ...

חיצוני שהפך את כל הפרקים הזוגיים לבעייתים נכון?
אולי במקרה הפרקים האלה קודדו ע"י אותו בנאדם או אותו קבוצה? אולי הפרקים האלה מכילים פריימים פגומים שהנגן במחשב מצליח לדלג מעליהם וממשיך לנגן את הסרט לעומת נגן ה-DVD שאינו מצליח לדלג ונעצר בנקודה הלא טובה? תנסה לטעון את הקבצים ב-VirtualDubMod (בחר NO בהודעה שקופצת) ובצע סריקת פריימים באמצעות תפריט EDIT - Scan for bad frames, בסיום הסריקה ובמידה ונמצאו פריימים פגומים גש שוב לתפריט EDIT - Scan ובחר Mask Bad Frames, גש לתפריט Video ובחר Direct Stream Copy ולאחר מכן שמור את הקובץ מחדש. *וודא שהקובץ מתנגן במדיה פלייר ושהאורך נכון .

שקט83

New member
יש איזה בעיה

הורדתי את התוכנה ואני מפעיל את הסרט ובתפריט-edit אין לי שום אופציה של סריקה. יש לי אופציה של סריקה בתפריט-video (שזה מה שעשיתי), ומתחת לאפשרות של הסריקה יש לי אפשרויות של להראות "frames" פגומים וכל מיני כאלה, שאותם בעצם אין לי אפשרות לבחור. אז סרקתי ועכשיו אני לא יודע מה לעשות.

Ncoder

New member
אם במהלך הסריקה נמצאו שגיאות ..

ואדגיש שוב שאתה חייב לבצע קודם סריקה, באמצעות Video - Scan video for errors - Scan . אם נמצאו שגיאות אז גש ל-Video - Scan video for errors ובחר ב-Mask Bad Frames, גש שוב ל-Video ובחר Direct Stream Copy ואז שמור את הקובץ מחדש. אם אין שגיאות אז גש בכל זאת ל-Video - Direct Stream Copy ושמור את הסרט מחדש, אולי השמירה מחדש תפתור לך את הבעייה.

למעלה