זקוקים לעצה

orit2000

New member
כמו שאמרתי...

ניסנו הידרן וזה מגעיל אותה .את האיזוסטר עוד לא ניסנו. אגב היא בת 7.5 תודה בכל אופן.

orit2000

New member
זקוקים לעצה../images/Emo178.gif

אולי למשהו יש רעיון איך אפשר לגרום לילדה לבלוע כדורי סודיום כלוריד בלי שהיא תקיא מהם?(ניסינו לפורר ולהכניס לתוך קראון אבל קיבלנו את אותה תגובה.....)

עוגיונת

New member
וזה כדורי

סודיום כלוריד? למה לא לקחת כדורי נתרן כלורי שזה פשוט מלח בישול? אומנם זה מלוח אבל אולי לא עד כדי כך מגעיל? וחוץ מזה, אולי אפשר פשוט להוסיף מלח באוכל כמו: פופקורן קלח תירס עם מלח בייגלה מלוח

orit2000

New member
סודיום כלוריד זה..

למעשה שם אחר לנתרן כלורי.ניסינו את הכדורים מפני שהם מאד מרוכזים וחשבנו לחסוך ניג'וזים...לגבי הידרן,היא לא מוכנה לגעת בזה. באוכל אנחנו משתדלים לשים עד כמה שניתן אבל בתכלס זה לא מספיק.

orit2000

New member
מה ?אף אחד

כאן לא דואג למאזן המינרלים שלו?ואולי אנחנו סתם היסטרים?

עוגיונת

New member
אני לפחות לא דואגת

ההמלצה שאני קיבלתי היא על תוספת של הידרן בעת שילשולים או להבדיל בשהיה באילת לבלוע כדורי מלח.... דרך אגב יש גם משקאות היפרטונים לספורטאים, כמו איזוסטאר למשל. חוץ מזה רק מה שיוצא מהמלחיה...

jasmine38

New member
מלח טעייייייייייייים

אני ממש אוהב מלח, ואמרו לי שזה לא בריא לי. כנ"ל שומן. טוב, זה כי אני לא סיאפניק. אני מוחה על זה שבני יכול לטעום מכל-טוב, ואני מוגבל
גם אני חושב כמו עוגיונת. צריך לתת כל מה שאפשר, אולי אוכל מלוח אינו מספיק, אך נראה לי שעוגיונת כתבה כמעט הכל. (לפחות יותר ממה שאני יודע). אפשר לשלב ולגוון במספר תכשירים ושיטות ובסה"כ אפשר שנגיע לתוצאה הרצוייה. האם את בקשר עם הדיאטנית במרכז CF?

orit2000

New member
כן ,אנחנו בקשר..

עם הדיאטנית.ננסה באמת גם איזוסטר כי היא מאד פעילה וספורטיבית. בכל אופן תודה ונקוה לקיץ פחות דביק.

vikvik

New member
מה שהרופא אמר זה הנכון

זה שאולי אנחנו כאן לא לוקחים השלמה של מלחים זה עדיין לא אומר שככה זה צריך להיות. גם אני מזיע המון , וממש סובלת מזה , אבל אף פעם לא שמעתי שצריך לקחת תוספים של מלח. או שלא אמרו לי כי אני לא צריכה , או כי יש גבול לכה דברים אפשר לקחת שהם מעבר לתרופות סיאף. שלל ויטמינים , פרוביוטיק , מרחיבי סימפונות , ברזל , תוספי מזון , סידן ומה לא???????? אני כן יודעת שאנחנו צריכים תוספת מלח. פעם פרופסור אחד אמר לקחת כפית של מלח ביום בצורה זו או אחרת. אני אוהבת מלוח ומשתדלת להכניס את זה בתזונה שלי , או מקסימום מלקקת את עצמי וכך מחזירה את המלחים
באמת יש גבול לכל דבר
בכל מקרה , יכול להיות שאצלי זה לא המצב ובאמת יש כאלה שצריכים את זה ממש. כי מלח זה דבר מאוד חיוני לגוף , לגדילה. יסמין , תמיד כולם מקנאים בי , שאני יכולה לשים מלח כמה שאני רוצה. אנשים שלא מכירים סיאף , בטוחים כי השתגעתי ושהרופא שאמר לי לקחת מלח השתגע. יש עוד הרבה דברים שאנשים מקנאים בהם , כמו אכילה ללא הפסקה

מה עושים עם הזיעה?

אם כבר מדברים על מלח מה עושים עם הריח החזק של הזיעה שלנו , דאודורנטים רגילים לא עוזרים חוץ מחאלבין שמספיק למנוע ריח זיעה ליומיים?

עוגיונת

New member
מה? לא נראה לי שזה

בעייה משותפת לכולנו. לי בכל אופן אין בעיה כזאת ואני מכירה עוד כמה חולים שלא נראו לי מסריחים במיוחד....

vikvik

New member
אין לי שום בעיית ריח

לא נראה לי שזה בעיה שקשורה לסיאף , אלא משהו ספציפי ששווה לבדוק. אני רוכבת על אפניים בקיץ , אין לי מזגן באוטו , אני מלצרית בחוץ בימים הכי חמים של הקיץ ואין לי שום ריח , אלא אם כן אני לא שמה דאודורנט או לא מתקלחת (וזה לא קורה) אולי פשוט הדיאודורנט הוא לא מתאים.

orit2000

New member
שמנו../images/Emo23.gifש..

בימים שהיא כן מצליחה לקחת מלח היא פחות משתעלת וגם הליחה יותר דלילה

vikvik

New member
גם אני לא

אבל אני לא רופאה לא רק שלא מוצאת את ההגיון , אלא שההגיון הוא הפוך. בתור אחת שעושה אינהלציות של מלח , סליין בבוקר שמרוכז במלח יש לי יותר ליחה וגם הרופאה שלי אמרה שזה מגביר את הליחתיות , אבל יחד איתה יוצאת גם הליחה שהיתה שם מלכתחילה. מכאן שריכוז של מלח רק מגביר את הליחה , מה שכן מרכך זה המים. המלח עצמו חיוני כדי לאזן את המלחים בגוף. בכל מקרה לא מבינה בזה יותר מדי , אבל אני גם לא חושבת שזה עד כדי כך קשור וגם בצורה כזאת מיידית. ממש באותו יום שלקחתי מלח אין ליחה.

מלוחית

New member
../images/Emo25.gifנשיקה מלוחה

חבר שלי בטעימה הראשונה ממש הרגיש את המליחות, בהתחלה זה הביך אותי, אבל אין מה לעשות כנראה שמתרגלים....

vikvik

New member
כל החברים שלי ../images/Emo13.gif

תמיד תמיד תמיד אהבו את המליחות. הם בעצמם אמרו בלי ששאלתי או ביקשתי שיגידו , זה תמיד מביך אותי אבל משום מה הם אוהבים כי זה מיוחד

למעלה