זקוקים לעזרה....../images/Emo101.gif
שלום לכולם, מעט רקע: אנו הורים לילדה בת שנה וחצי (בת ראשונה) עד לפני כמעט חודש, שגרת יומה של בתנו היתה ברורה:
לקום בבוקר להישאר מעט במיטה ולשתות בקבוק חלב,
מסיימים- מחליפים טיטול, שטיפת פנים ומעט שיניים, יציאה לגן (שיגרת גן) חזרה הביתה - אוכל גינה ומשחקים אמבטיה כניסה למיטה, בקבוק במיטה ונרדמת.....
כיף חיים! לפני כשבועיים שלושה לערך, בתי היתה חולה והחלטנו לקחת אותה למיטתנו, שתהיה בסביבה תומכת וכייפית (עם אמא ואבא) ומאז ... תוהו ובוהו..
החלטנו שמחכים שבוע עד שתבריא ותהיה חזקה ואז נחזיר אותה לשיגרה! מה שקרה הוא; שניסינו לשים אותה במיטה ופשוט לצאת מהחדר .. מה שקרה זה שהיא בכתה, בכתה .. צרחה צרחה במשך שעה ולבסוף מרוב עייפות היא פשוט היתה מתמוטטת ונרדמת כשהיא לא נוגעת אפילו בבקבוק חלב שלצידה. מה שקרה בלילות הבאים זה שהיא קיבלה טראומה ואי אפשר אפילו לומר את המילה "לילה טוב.." שלא לדבר על כניסה לחדרה ובטח לא למיטתה.. אנחנו כרגע תקועים במצב שאנחנו "כאילו" לא שמים לב ובעצם "בלי כוונה" היא נרדמה לידנו (כלומר: לא במקום קבוע אלא כל פעם במקום אחר, למשל: פעם בסלון ופעם במיטתנו - ככה ליד אביה או לידי האמא ואז פשוט מעבירים אותה בשקט) עכשיו נוצר מצב שהיא לא נותנת לי או לאביה לזוז ממנה בכלל.. כלומר: אם אנחנו משחקים בסלון ואני רוצה לקום לקחת משהו מהמטבח- היא מתחילה בצווחות איומות של כאילו "אני הולכת לתמיד..."
ואז היא רודפת אחריי בהיסטריה. המפחיד הוא: שזה לא בכי סתם אלא ממש בכי אמיתי עם כמות דמעות וקפיצות חנק בקול וכתוצאה מההיסטריה שהיא מכניסה את עצמה - יוצא לה קקי!!
חברים יקרים!! אני מפחדת.. אנא עיזרו לי!!
תודה מראש,