זקוקים לעזרה דחופה!!

dadi1

New member
זקוקים לעזרה דחופה!!

שבוע טוב, אנחנו לקוחות בבנקאות פרטית (יש לנו כמה מאות שקלים שמושעים היום בני"ע). נכנסנו למינוס בתחילת החודש, ואנחנו מתלבטים מה לעשות? האם למכור מניות או לנסות להוריד את הריבית של המינוס. היום אנחנו צריכים לשלם את הריביות הבאות על חריגה: ריבית שנתית על יתרות החובה בחשבון נכון ל 17/07/05 ריבית מתואמת ריבית נומינלית גובה יתרת החובה 8.99% 8.70% עד 5000 9.20% 8.90% מעל 5000 עד 8600 12.77% 12.20% חריגה ממסגרת האם ניתן להוריד את הריבית הזו? לכמה ניתן להוריד את הריבית? או שבכלל כדאי לי למכור ני"ע? תודה רבה מראש על העזרה, דדי.

תשובה

לא ניתן לתת תשובה ספציפית לשאלה זו. בעיקרון, רצוי לשים את הכסף במקום שיפיק את מירב התועלת. לגבי ריבית האוברדראפט - היא תלויה במצב הלקוח, הבטחונות ובמשא ומתן. לגבי המניות - לא ניתן לחזות את תוצאות ההשקעה. בברכה אילן גולדנברג, עו"ד

dadi1

New member
כן אבל בכל זאת..

לאיזה ריביות משיכת יתר ניתן להגיע היום, אתה יודע? אם אני אתן לך יותר פרטים, תוכלך לעזור לי?

אמיר72

New member
ממש לא

הריביות משתנות בין אדם לחברו, בתלות בכמה עובדים יש בני הזוג (שניהם, אף אחד או אחד), גודל המשכורת, נכסים נוספים, היסטוריה אישית, ועוד.

אמיר72

New member
תשובה עקרונית

ריבת על משיכת יתר היא ריבית גבוהה בחישוב שנתי. מניות יכולות לתת תשואה גבוהה משמעותית, אבל קשה לחזות את התנהגותן לטווח הקצר (ברמה העקרונית, ובטח בתקופה המדינית-פוליטית הצפויה לפנינו). איני רואה טעם להיכנס לאוברדראפט יקר ולקנות בו מניות אשר תשואתן אינה צפויה.

למעלה