זקוקים לעזרה דחוף

gorly00

New member
זקוקים לעזרה דחוף

אני מכירה זוג קשישים, בני 70 שפעם חיו בכבוד ,עבדו ועזרו להרבה אנשים, לפני כמה שנים הםחלו וכרגע הם לא עובדים ומתקיימים מקצבה, הם חיו בדירה שכורה בחיפה ושלמו שכר דירה, וכבר כמה חודשים הם לא עמדו בתשלום וזורקים אותם ביום שישי מהבית לרחוב, אין להם לאן ללכת ,בקושי יש להם אוכל , האישה מדברת על התאבדות , אין להם משפחה הם לבד, אני מנסה קצת לעזור להם אך מצבי לא מאפשר לי הרבה, מה אפשר לעשות איתם, מיום שישי אין להם איפה לישון, אנא אם יש מישהו שיכול לעזור במשהו ולעשות מצווה לקשישים האלו , הם אנשים מאוד טובים ומאוד כואב לי לראות את מצבם תודה מראש.

אולי אפשר לפנות לאחד הקיבוצים

אפילו באופן זמני, עד שימצא להם פתרון ממשרד השיכון או מהעיריה, איני יודעת. הלוואי והייתי יכולה לעזור להם, מתסכל שיש דברים שאין בשליטתי.

רותם111

New member
אנא פני לנילי מזרחי מעמותת למענך

היא כותבת כאן בפורום. העמותה שלה מחלקת אוכל לנזקקים. היות והיא הקריות, אולי יהיו לה רעיונות לגבי עזרה דחופה בצפון. לצערי, אנחנו עמותה רק שבוע בערך ואין לנו כסף לתרום כעמותה.

מתרגשת

New member
קודם כל אפשר לעזור קצת מבחינת אוכל

אולי אפשר להיכנס לפורום עו"ד ולראות אם יש עו"ד שיכולים (או פה) לנסות לעזור כך שמבחינה משפטית לא תהיה אפשרות לזרוק אותם מהבית וחוץ מזה אפשר לפנות לשירותי הרווחה של העיר ולדאוג להם יותר.

למעלה