parpare bar
New member
זקוקה ל../images/Emo91.gif
היי בנות. בשעה טובה, אשת אחי נכנסת לשבוע ה- 34. מדובר בהריון מאווווווווווווווווווד יקר , אחי ואשתו נושקים ל- 50 ובע"ה, בקרוב יגשימו את החלום, ויהפכו להורים. ואמרו אמן.
עדיין לא ברור האם ילכו לקיסרי או לידה טבעית (ודעתי כרגע לא רלוונטית) חשוב לעשות את מה שנכון בשיתוף עם הרופא המטפל, וזאת טרם נקבע. בינתיים, אני מחפשת דולה או תומכת לידה כמי שתלווה את גיסתי ותהיה לה לעזר. אשמח לשמוע שמות או /ו המלצות לנשות מקצוע, גם הערות או הארות למיני דברים שיש להקפיד או לשים לב אליהם בשלב זה - יתקבלו בברכה. אני לראשונה "הוצאתי אותה מהארון" רק השבוע מול חברותיי. רמת החרדה האישית שלי בשמיים - כאילו היה זה הריון שלי. (אני סופרת שבועות מסמנת לי תאריכים מחכה - כמו אצלי מבדיקה לבדיקה - ועובדת על דמיון מודרך....) כל זה כמובן, מבלי לשדר לה את מידת החרדה שלי. בנות, כל המלצה, הערה, הארה, תתקבל בברכה. ובכלל תפילות הפורום - זה הזמן. נ.ב. משיהי מכן שמעה על דר' חוה טוב (משו.. ) אני כל פעם מנסה לזכור את השם של הרופא המטפל וזה מה שהצלחתי לדלות מזכרוני המקרטע... (כנראה ככה זה ההורמונים - גם בהריון המדומה שלי
) אל תקמצו בתגובות
תודהההההההההה
היי בנות. בשעה טובה, אשת אחי נכנסת לשבוע ה- 34. מדובר בהריון מאווווווווווווווווווד יקר , אחי ואשתו נושקים ל- 50 ובע"ה, בקרוב יגשימו את החלום, ויהפכו להורים. ואמרו אמן.