זקוקה ל

parpare bar

New member
זקוקה ל../images/Emo91.gif

היי בנות. בשעה טובה, אשת אחי נכנסת לשבוע ה- 34. מדובר בהריון מאווווווווווווווווווד יקר , אחי ואשתו נושקים ל- 50 ובע"ה, בקרוב יגשימו את החלום, ויהפכו להורים. ואמרו אמן.
עדיין לא ברור האם ילכו לקיסרי או לידה טבעית (ודעתי כרגע לא רלוונטית) חשוב לעשות את מה שנכון בשיתוף עם הרופא המטפל, וזאת טרם נקבע. בינתיים, אני מחפשת דולה או תומכת לידה כמי שתלווה את גיסתי ותהיה לה לעזר. אשמח לשמוע שמות או /ו המלצות לנשות מקצוע, גם הערות או הארות למיני דברים שיש להקפיד או לשים לב אליהם בשלב זה - יתקבלו בברכה. אני לראשונה "הוצאתי אותה מהארון" רק השבוע מול חברותיי. רמת החרדה האישית שלי בשמיים - כאילו היה זה הריון שלי. (אני סופרת שבועות מסמנת לי תאריכים מחכה - כמו אצלי מבדיקה לבדיקה - ועובדת על דמיון מודרך....) כל זה כמובן, מבלי לשדר לה את מידת החרדה שלי. בנות, כל המלצה, הערה, הארה, תתקבל בברכה. ובכלל תפילות הפורום - זה הזמן. נ.ב. משיהי מכן שמעה על דר' חוה טוב (משו.. ) אני כל פעם מנסה לזכור את השם של הרופא המטפל וזה מה שהצלחתי לדלות מזכרוני המקרטע... (כנראה ככה זה ההורמונים - גם בהריון המדומה שלי
) אל תקמצו בתגובות
תודהההההההההה

מתרגשת איתך

איו לי מושג לגבי דולות אבל הכי חשוב שיהיה בהצלחה ושבמהרה תהיי דודה גאה לתינוק מתוק ובריא

טחג

New member
אין לי המלצה

אבל כדאי לך לכתוב אזור בארץ לטובת מי שלא יודעת מאיפה את/אחיך. ועל הדרך גם מקפיצה לך... וכמובן שיהיה בהצלחה רבה לאחיך ואשתו וסוף מקסים להריון!

תמי ס

New member
כפרעלייך, התגעגעתי

שיהיה בשעה טובה ובהצלחה לאחיך ואשתו. לא מכירה דולות אבל מתפללת עבורכם. לגבי הרופא, אולי את מתכוונת לד"ר בר חוה? או ל-בר-טוב?

parpare bar

New member
בובי בובי - כן ! כן ! בר חווה!!

מה שמעת עליו? תגידי, את הפסקת להיות בלונדינית לתמיד? ברונט? זה הקטע עכשיו? גמני ת'געגעתי - אז באתי
(סתם, אני תמיד כאן, קוראת גם אם לא מגיבה...) תודה לנהדרות - חממתן את ליבי. נכון שיהיה בסדר..? תודה על החיזוקים.

תמי ס

New member
מה פתאום הפסקתי ../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

אני בלונדינית כמו תמיד (להוציא אפיזודה אחת קצרה ירוקה
כשניסיתי להפוך לברונטית אבל זה כבר שייך לסיפור אחר
). מה שמעתי עליו? שהוא רופא נהדר, רגיש ומבין ועדין ומקצועי ביותר. ומה זה את קוראת ולא מגיבה? לא שמת לב שהפורום התעורר לחיים? מהר לחזור לכתוב! ובטח שיהיה בסדר, חייב להיות ויהיה. נשקוקים. (אהה וגם כותבת לך מסר).

דיא

New member
איזו מקסימה את

שומעים את ההתרגשות והחרדה שלך עד לכאן
קודם כל, שיהיה בשעה טובה ושבמהרה (לא מדי) תהי לדודה. דולות אני מכירה כמה, אבל צריך לדעת מאיזה איזור. כדאי גם לבדוק את מדיניות בית החולים בו היא מתכננת ללדת לגבי דולות, לא בכל מקום מתייחסים לזה בכבוד ובהבנה (למרות שנראה לי שכבר כולם מאפשרים כניסת דולה) ואז צריך להערך. אני בהחלט חושבת שלכל אישה, אבל בטוח להריון כה יקר, מגיעה חווית לידה (או ניתוח) הכי טובה שאפשר. בהצלחה

אםדניאל

New member
לגבי הדולה

אני ממליצה על גילי י . גם מנוסה ביותר, וגם עם המון רגישות להריונות יקרים והריונות אחרי אובדן. את יכולה לכתוב לה מסר או תכתבי לי ואשלח לך את הטלפון. את יכולה גם לגלל גילי אבישי ולהגיע לאתר שלה.

אומי 3

New member
לפני קצת יותר משנתיים

כל סביבתי חשו פחות או יותר את התחושות שתיארת. משתפת אותך בחוויות של לידה ב-44.5 לאחר עבר פלילי בהחלט (כולל קלקסן, תפירה, אלרגיה לאחר החומרים מזרזי לידה ועוד טובין שכאלה). מאוד כדאי ללכת לבית החולים של הרופא שעקב אחר ההריון כדי שתקבל יחס בהתאם. או ללכת לפני הלידה באופן פרטי לאחד ממנהלי המחלקות כדי לודא שתקבל יחס כזה. אנחנו ילדנו בתלה"ש וקיבלנו יחס מצויין עד מרגש. הלידה עצמה רגילה אך מתוזמנת (הרופא עמד על כך שהוא יהיה בבית החולים או בסביבתו למקרה שיתדרש קיסרי או יקרה סיבוך והיה מדווח און ליין על המתרחש) אחד הדברים שהכי עזרו - לימדה אותנו (יותר נכון את האיש שלי) מטפלת מעולה נקודות לחיצה שעזרו בהשראת לידה יותר מהפיטוצין ויותר מכל דבר אחר (נדמה לי שלתמי o יש את הפרטים המעודכנים של המטפלת הנפלאה הזו). אני ביקשתי ללדת רגיל כי כך הרגשתי- רציתי ל- ל-ד-ת בעצמי. כל הרופאים שהיו מעורבים בהריון ובעברי ביקשו למסור לרופא שהוא פסיכי שאינו מיילד בניתוח קיסרי אלא שאני רציתי ללדת והוא החליט ללכת אחר נטיית ליבי. הלידה היתה ארוכה אך מופלאה ובסיומה נולדה אהובתנו. מאחלת שכך יהיה אצלכם!!!!

דולה

מנסיון שלי אני ממליצה בחום על כרמי מרציאנו היא היתה ממש נפלאה ונתחיל מזה שהיא הגיעה במהירות למרות שהיתה לפני יום עמוס פגישות, ידעה לתת את המרחב כשצריך ולתת יחס וטיפול מדהים, שיתפה פעולה עם המיילדת ועזרה בזמן הצירים עם טיפול רפלקסולוגי ומסג'ים בגב. היתה חשובה לי מאוד ההרגשה שיש מי שיטפל בי ונפשית זה נתן לי המון רוגע וביטחון בלידה שהיה ממש לא קלה נפשית.

parpare bar

New member
מגיחה הממד...../images/Emo2.gif

העסק מתקדם אלינו.... איזה כייף? נכון? היום כמה מהאזעקות התבררו כאזעקות אמת. כך שרק עכשיו ראיתי את התגובות- אתן נהדרות תודה!! אז ככה: האיזור הוא רחובות, הלידה בע"ה מתוכננת בתל השומר. תמי, כפרות עלייך את בעצמך, ומעין - תודה על הביקורת על דר' בר חוה. חששתי. עכשיו נרגעתי. הם לא עשו מי שפיר, ע"פ המלצתו של הרופא, ואני בלחץ נמנעת מלשאול שאלות ולהציק. (כמו: ראו קורפוס קולוסום? ראו את כל חדרי הלב? הכליה בסדר?) אומי תודה רבה - לקחתי בחשבון! ובכלל תודה על האהדה, נעימה לי החמימות הזאת
יאללה,ועכשיו - עוד תגובות בבקשה
תודהההההההההההההההה

תמי ס

New member
נעלבתי - ודי!!! ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

מעיין ברכה תודה על הביקורת??? אני משקיעה וכותבת, גם בפורום - גם במסר, מעיין מוסיפה "כמובן" ואת מודה לה??? גררררר
תמיד דופקים תשחורים...

../images/Emo54.gif שחורים../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif יה פרידמנית ../images/Emo68.gif

יש כמה אפשרויות: א. ברבי חושבת שאת ואני זה אותו אדם מולטי ניקי ב. ברבי במירוץ נגד הטילים והתלבלבה ג. ברבי אוהבת אותי יותר! ד. כל התשובות נכונות

אוי, אפשר לחשוב שאני בטווח ../images/Emo163.gif../images/Emo163.gif../images/Emo163.gif

פרפרולה, כמובן, לא ברבי.

נעיתה

New member
טוב נו עכשיו הכל ברור../images/Emo152.gif

לנשים אובדניות נמחקו תאים במוח *2 על כל הריון, על כל אובדן ועל כל פעם בהן מישהי ניסתה לדבר איתן על צבע בורדר
כל השרשור הזה הרג אותי, תמי שחורה,
אז אני בובלילית

תמי ס

New member
אם נמחקים תאים

על כל אבדן או על כל פעם בה מישהו ניסה לדבר איתי על צבע בורדר - אני באוברדראפט רציני...

למעלה