זקוקה ל

רז1805

New member
זקוקה ל ../images/Emo9.gif../images/Emo91.gif

לצערי הרב בעוד כחודש וחצי נגמרת לי חופשת הלידה, מצאתי מטפלת שתשמור על רז בבית 4 ימים בשבוע 8 שעות ופעמיים בחודש ימי שישי, היא כל השנים היתה גננת ולא מתמצאת בשכר מטפלות יעצו לה לבקש 20 ש"ח לשעה, לי אמרו שלוקחים 18 ש"ח לשעה, מנסיונכם איך עובד נושא השכר של מטפלות? האם סוגרים סכום גלובלי או מחשבים מידי חודש לפי השעות? מה קורה עם שעות נוספות? ערבי חג? ביטוח לאומי וכו,,,, יום נעים רונית אמא של רז
הגוזל

עונג3

New member
תנאי העסקה של מטפלת

בד"כ החישוב הוא גלובלי. מחשבים כמה ימי עבודה בממוצע יש לה בחודש כפול מספר השעות ביום ומכפילים בשכר לשעה. אני לא יודעת איפה את גרה - מכיוון ששכר שעה מושפע גם מאזור מגורים, אבל 20 ש"ח זה לא הרבה באזור המרכז. בנוסף מגיע לה ביטוח לאומי. את צריכה להתקשר אליהם ולדווח שאת מעסיקה מטפלת. הם שולחים שובר לתשלום פעמים בשנה. החישוב נעשה ע"פ הסכום ששילמת לאורך כל החצי שנה הקודמת. מגיעים לה כמובן ימי חופשה שנתיים. אם אתם לוקחים חופשה שנתית מתוכננת, אני מציעה לך לסכם איתה מראש שהימים יחפפו. כמו-כן צריך לסכם איתה מראש מה יהיו המטלות שלה - אם את מעוניינת - מלבד הטיפול ברז, וגם מה כולל הטיפול ברז (בישול, כביסה, רחצה וכו') נשמע טריוויאלי אבל עדיף לדבר על הדברים מראש. ערבי חג גם תלוי בסיכום ביניכן. אם את עובדת בערב חג ולה אין בעיה עם זה, אז למה שלא תעבוד, הרי עובדים במשק ערבי חג. שעות נוספות זה בנפרד. מקווה שזה עזר, ובהצלחה בחזרה לעבודה..

dafgol

New member
הי רונית ../images/Emo24.gif

מצרפת לך פה מאמר בנושא מטפלות ומה צריך לדעת ולשאול.
ו
ות לבנים.

למעלה