זקוקה ל

Ella Bella

New member
זקוקה ל../images/Emo53.gif ../images/Emo24.gif

שלום כולם!! זקוקה לרעיונות !! אני מעבירה חוגי חיות ובסוף החודש יהיה מפגשנו האחרון. בדר"כ אני מכינה עם הילדים מסיכות של חיות או דמויות של בע"ח על שיפוד (להצגה) אבל הפעם מחפשת משהו קצת יותר רציני. הקבוצה הצעירה סביב גיל 3 והגדולים יותר 4 וחצי. חשבתי להכין חיות מגבס (בתבנית) שיצבעו בגואש אבל אשמח לעוד רעיונות !!. תודה!!!

אלה בלה יקירתי....יש כ"כ כ"כ הרבה

מאמרים כתובים ומצולמים בפרטי פרטים במאמרים שלנו, ממש ממש מלאן. תציצי בקטגוריות ורק תבחרי לך

אפשר להכין תמונות

לחתוך או לקנות דמויות מסול, לצייר על דף נייר רקע שמתאים, להדביק את הדמויות ולמסגר. להכין מוביילים מ 2-3 דמויות, מגנטים למקרר מדאס ולאפשר להם לצבוע או מסול ולצבוע על עם טוליפים ולעטר בנצנצים ועוד.. יש חיה מסויימת שאת עובדת עליה במפגש הסופי?

השעה השעה ../images/Emo163.gif רק עכשיו אני רואה

שפיספסתי את החלק המשמעותי של ההודעה שלך, וביקשת יצירה בנושא חיות. סורי
אמממממ.... א. מצטרפת לשאלה האם מדובר בחיה מסויימת? או סיפור מסויים שאת עובדת לפיו? אולי (אם לא) באמת תוכלי לקחת סיפור ולהנפיש אותו עם הילדים, דירה להשכיר, האריה שאהב תות, הזחל הרעב, או כל רעיון אחר שניתן לעבוד לפיו. מה לגבי עבודה בפלסטלינה? למשל בטכניקה של מריחה על בריסטול לבן שתציירי עליה מראש את דמות החיה הרצויה. או עבודה בחימר? פיסול בחימר שמתייבש באורי היא עבודה נהדרת

שרה16

New member
חיות מ"נחש" של פלסטלינה

הילדים קטנטנים,אז הכי נראה לי ללוש נחש ארוך מפלסטלינה וליצור חיות קלות כמו שבלולים,חלזונות... ועם קצת עזרה גם חיות אחרות. עיניים זזות יתנו את הגימור הסופי.

Ella Bella

New member
תודה על הרעיונות, אני עוד חושבת

על מה לסגור. אין בע"ח ספציפי, זה מפגש של סיום שנה. היו רעיונות טובים כך שאולי נעשה יותר מיצירה אחת...

למעלה