זקוקה לתשובה בהקדם

noaagr

New member
זקוקה לתשובה בהקדם

הלכתי לנוח צהריים והתעוררתי כשאני רועדת מקור (בלי מזגן וכשאני מכוסה היטב). בדיקה קטנה במדחום הראתה חום נמוך שעלך ועלה ל-39.2. אבל אני מרגישה מצוין פרט לחום ולצמרמורות. חשבתי שאולי זה קשור להנקה - אבל אין לי כאבים או אודם או גודש. יכול להיות שיהיה איזשהו סיבוך בהנקה כמו דלקת בלי תופעות לוואי פרט לחום?

סינטה1

New member
תלכי לבדוק את זה.

לי שלושה שבועות אחרי הלידה היה את אותו הדבר (בסוף לא ממש מצאו מה זה היה אבל אושפזתי לשלושה ימים).

איך את מרגישה../images/Emo35.gif

זה יכול להיות כמעט כל דבר. התפתחו מאז עוד תסמינים? במשפחתון של המופלטה, אגב, היו השבוע 2 ילדים (כולל המופלטה בכבודו ובעצמו) שהעלו חום ליום אחד וזה חלף, בלי שום סימפטום נוסף. אולי הצטרפת לחבורה?

noaagr

New member
החום ירד והתייצב על 37.8

שבשבילי זה עדיין יוצא דופן כי אני אף פעם לא מעלה חום מעל ל-36 אבל אין סימנים אחרים ואני מקווה שזה באמת רק וירוס. מה שמדאיג אותי זה דווקא יהב - יש סיכוי שהוא ידבק ממני או שההנקה מגנה עליו? אני חוששת מחום גבוה בגילו והתכווצויות ו...

Tנקר בל

New member
רפואה שלמה לך

יש מסיכות שאפשר לקנות בבתי מרקחת (כמו של מנתחים), ולהשתמש בהן כשאת מטפלת ביהב.

תולו

New member
נועה'לה

גם אני חטפתי משהו בתחילת השבוע ובפירוש אמרו לי להמשיך להניק, כי כמו שאש"פ אמרה, ההנקה תגן עליו. הוירוס עבר, החום ירד ומתן אפילו לא הרגיש כמה אמא שלו היתה חלושס.

קובולט

New member
יש עכשיו שפעת קיץ מגעילה....

שגם אותי הצליחה להלחיץ חום שבוע אחרי דיקור מי שפיר חשבתי שהעולם נגמר..... אבל תודה לאל הכל בסדר, שימי לב מה קורה תעקבי כל שעה ואל תפסלי ללכת ליועצת הנקה אולי יש שם סתימה שמביאה לגודש ובגלל זה החום. תרגישי טוב יקירתי

למעלה