זקוקה לתמיכה

חן 46

New member
זקוקה לתמיכה

בעקבות תרומת ביצית נקלטתי להריון שלוש פעמים אבל ההריון לא מחזיק.האם יש כאן עוד מישהי במצב שלי .מחכה לכל תגובה תודה חן 46

ש הרבה דברים שאפשר לבדוק

השאלה מה כבר בדקת? ובאיזה שלב ההריון לא מחזיק?
יכולים להיות כל מיני סיבות, מבחינה מכנית האם הכל בסדר ברחם, שאין מחיצות, שרירנים, פוליפים או חצוצרה סתומה שמשחררת נוזלים לרחם
קרישיות יתר
זרע פגום
משקל יתר
אם הכל תקין, שווה לך לנסות לשלב דיקור סיני, שינוי תזונה, לקחת תוספי מזון וויטמינים שחשובים להתפתחות העובר.

ברוכה הבאה לפורום

קודם כל אני ממליצה לך לפנות למרפאה להפלות חוזרות באחד מבתי החולים הגדולים. שנית כדאי לבדוק קירשיות. ועוד דבר : בעבר נכתב כאן על טיפול IVIG שנעשה בעקבות הפלות חוזרות. בעקבות הטיפול ההיריון הצליח והסתיים בשלום.

איריס2008

New member
גם אני

אחרי 3 הפלות ימים מתשובת הבטא החיובית. נבדקתי אצל דר כארפ בתל השומר והכל בסדר אצלי. עשיתי כל בדיקה אפשרית והכל בסדר.
אני בתרומה השלישית שלי והרופא שלי (בידר) אומר פשוט להמשיך וזה מה שאני עושה.
עושה גם דיקור ומנסה לשמור על תזונה שמחזקת דם.
בהצלחה

איריס2008

New member
גם אני

אחרי 3 הפלות ימים מתשובת הבטא החיובית. נבדקתי אצל דר כארפ בתל השומר והכל בסדר אצלי. עשיתי כל בדיקה אפשרית והכל בסדר.
אני בתרומה השלישית שלי והרופא שלי (בידר) אומר פשוט להמשיך וזה מה שאני עושה.
עושה גם דיקור ומנסה לשמור על תזונה שמחזקת דם.
בהצלחה

טופלתי בעבר אצל הפרופסור המכובד בתה"ש

בגלל הפלות חוזרות. גם נטלתי קלקסן, ועשינו מיליון בדיקות לי ולבן זוגי. הפרופסור הרים ידיים ואמר לי יש לך בעיה שהגוף לא מחזיק.
עשו בדיקות זרע הקפאה והפשרה והעוברים שרדו.
אבל מה שהרג את העוברים שהיו לי זה המתח בבית מבן הזוג כנראה.

ראיתי שיש מצבים שמחליפים זרע למרות שהעוברים מצויינים ההריון מחזיק מעמד.
אם את מוכנה לנסות תרומת זרע כדאי יותר מאשר לעבור לפונדקאית ולעבור גם שם הפלות חלילה אל תתיאשי.
תחשבי על זה
בהצלחה גדולה

למעלה