זקוקה לתמיכה
אני בקשר עם הבן זוג כבר 10 חודשים, התקשרות בניינו מדהימה..טוב לנו ביחד, רגוע בלב, אין מתחים. הוא ככ טוב אלי וככ אוהב אותי (ואני אותו כמובן) ורק רוצה שאני אהיה מאושרת.
כשאנחנו במיטה אנחנו מסתכלים אחד לשני בעניים ורק מחייכים מחובקים כאילו שאר העולם לא קיים...
הילדים מאוד אוהבים אותו ורק מחכים שיגיע בערב שהוא יבוא...
בין זוגי מבוגר ממני ב-17 שנה
נכנסו לקשר בידיעה ששניינו לא רוצים להתחתן, ולא רוצים ילדים נוספים... (לו יש כבר 4 ולי יש 2)
כל מה שאנחנו רוצים מהקשר זה להיות שם אחד בשביל השני, לאהוב ולחלוק... וזה בדיוק מה שאנחנו עושים
וכן אני יודעת שהוא מבוגר! וכן רואים שהוא גדול ממני!!
אבל...
אני מגיע ממשפחה דתית. כשהתגרשתי עזבתי את הדת
רוב הקהילה התנתקה ממני כי אני גם גרושה וגם לא דתיה
בשבת.. אכלנו אצל המשפחה שלי (הדתית) ארוחת צהריים... בן זוגי כיבד אותם בכיפה על הראש ולא נגע בנייד אפילו לשניה...
היתה אוירה מצויינת, הכל זרם היה פשוט נחמד חשבתי שהתגברנו על כל המכשלוים והנה הם מקבלים אותי ואותו כמו שאנחנו אבל...
במוצ"ש קיבלתי מגיסתי ומאמי ביקורת
הוא מבוגר! מה יהיה בעוד 10 שנים? ורואים עליו שהוא מבוגר (וואו)
הוא גם נורא חילוני! (ואני לא?)
אם כבר לקחת איש מבוגר שלפחות יהיה עשיר!!
את בטח סתם מורדת בדת זה יעבור לך ועוד מעט תחזרי בתשובה.
המשפחה מעבירה ביקורת אבל לא תומכת ולא עוזרת
מאז שהתגרשתי לא קיבלתי עזרה בכלום בשום דבר מהם
לא עזרה עם הילדים, לא עזרה כספית לא תמיכה נפשית, עם הכל אני מצליחה להתמודד לבד, ללא בן הזוג הייתי פשוט בודדה
הוא זה שליווה אותי ל3 ביופסיות, הוא זה שהלך איתי לניתוח, הוא זה שיהיה שם השבוע כשאקבל את התוצאות האם הגידול שפיר או סרטני...
באיזה זכות יש להם להגיד לי עם מי לחיות? או להעביר את אותה הביקורת שוב ושוב במשך חצי שנה? כשהם לא שם בשבילי בכלום!!!
איך מתמודדים ושורדים ביקורת ושוני שוב ושוב? הם רואים שטוב לי איתו, הם לא מצליחים להבין שאני כבר לא אחזור לתבנית שלהם?
ושלא תחשבו שאני לא מסבירה להם שזו הבחירה שלי ושאני מספיק בוגרת (עברתי את ה-40) כדי לקבל החלטות בוגרות ומפוכחות.
מה לעשות שאני לא יכולה למחוק כמה שנים בניינו?
אני בקשר עם הבן זוג כבר 10 חודשים, התקשרות בניינו מדהימה..טוב לנו ביחד, רגוע בלב, אין מתחים. הוא ככ טוב אלי וככ אוהב אותי (ואני אותו כמובן) ורק רוצה שאני אהיה מאושרת.
כשאנחנו במיטה אנחנו מסתכלים אחד לשני בעניים ורק מחייכים מחובקים כאילו שאר העולם לא קיים...
הילדים מאוד אוהבים אותו ורק מחכים שיגיע בערב שהוא יבוא...
בין זוגי מבוגר ממני ב-17 שנה
נכנסו לקשר בידיעה ששניינו לא רוצים להתחתן, ולא רוצים ילדים נוספים... (לו יש כבר 4 ולי יש 2)
כל מה שאנחנו רוצים מהקשר זה להיות שם אחד בשביל השני, לאהוב ולחלוק... וזה בדיוק מה שאנחנו עושים
וכן אני יודעת שהוא מבוגר! וכן רואים שהוא גדול ממני!!
אבל...
אני מגיע ממשפחה דתית. כשהתגרשתי עזבתי את הדת
רוב הקהילה התנתקה ממני כי אני גם גרושה וגם לא דתיה
בשבת.. אכלנו אצל המשפחה שלי (הדתית) ארוחת צהריים... בן זוגי כיבד אותם בכיפה על הראש ולא נגע בנייד אפילו לשניה...
היתה אוירה מצויינת, הכל זרם היה פשוט נחמד חשבתי שהתגברנו על כל המכשלוים והנה הם מקבלים אותי ואותו כמו שאנחנו אבל...
במוצ"ש קיבלתי מגיסתי ומאמי ביקורת
הוא מבוגר! מה יהיה בעוד 10 שנים? ורואים עליו שהוא מבוגר (וואו)
הוא גם נורא חילוני! (ואני לא?)
אם כבר לקחת איש מבוגר שלפחות יהיה עשיר!!
את בטח סתם מורדת בדת זה יעבור לך ועוד מעט תחזרי בתשובה.
המשפחה מעבירה ביקורת אבל לא תומכת ולא עוזרת
מאז שהתגרשתי לא קיבלתי עזרה בכלום בשום דבר מהם
לא עזרה עם הילדים, לא עזרה כספית לא תמיכה נפשית, עם הכל אני מצליחה להתמודד לבד, ללא בן הזוג הייתי פשוט בודדה
הוא זה שליווה אותי ל3 ביופסיות, הוא זה שהלך איתי לניתוח, הוא זה שיהיה שם השבוע כשאקבל את התוצאות האם הגידול שפיר או סרטני...
באיזה זכות יש להם להגיד לי עם מי לחיות? או להעביר את אותה הביקורת שוב ושוב במשך חצי שנה? כשהם לא שם בשבילי בכלום!!!
איך מתמודדים ושורדים ביקורת ושוני שוב ושוב? הם רואים שטוב לי איתו, הם לא מצליחים להבין שאני כבר לא אחזור לתבנית שלהם?
ושלא תחשבו שאני לא מסבירה להם שזו הבחירה שלי ושאני מספיק בוגרת (עברתי את ה-40) כדי לקבל החלטות בוגרות ומפוכחות.
מה לעשות שאני לא יכולה למחוק כמה שנים בניינו?