זקוקה לתמיכה דחופה

זואימו1

New member
זקוקה לתמיכה דחופה

לפני כמה חודשים בתי יצאה מהארון באופן רישמי(אני ידעתי על נטיוטיה כבר שנתיים קודם).עמדתי בדיבורי ונתתי לה את כל התמיכה האפשרית ולא הפסקתי לתת לה תחושה שמבחינתי שום דבר לא הישתנה.בימים האחרונים גיליתי שהבן שלי שהוא בן פחות מחמש עשרה גולש רק לאתרי פורנו של בנים (עם בנים כמובן).קודם כל שאלה-האם זה אומר שהוא גיי?האם ההתעניינות רק בבנים מעידה על נטייתו המינית או שמוקדם עדיין לדעת? והעניין השני הוא שאני לא רואה את עצמי חולקת את העובדה הזו בשלב זה עם אף אחד ואני מרגישה שאין לי הכוח להתמודדות הזו.אני מכירה את כל האמירות על התמיכה שהורים צריכים לתת לילדים ואני יודעת שיש לי תפקיד מאוד חשוב אבל עכשיו אני בהרגשה שזה כבר"אחד יותר מידי" ומרגישה שאין לי כוח.אלה שניי ילדיי היחידים ובעלי חולה במחלה מאוד קשה שאין לה מרפא ואני מרגישה היום שבא לי לברוח.

ת ה ל ה

New member
מבינה אותך מאד מאד

מנסיוני כאם ולאו דוקא בנושא המשותף שלנו למדתי שלפעמים צריך להיות בתוך הדברים ולתת להם לקרות במקום לנסות להתמודד ולהיות גיבורים. יש לנו מספיק קשיים כאמהות גם ככה ומכיוון שמדובר כאן בנושא שממש לא יברח כל כך מהר תני לעצמך את הזמן בנחת ובמקום לנסות לחזק ולתמוך וכו' וכו' פשוט הניחי. טפלי בעצמך, חזקי ופנקי את עצמך וכאשר תאזרי יותר כוח נפשי יהיה לכולם יותר קל. מדבריך יש לך הרבה מאד על הצלחת אז לאט לאט. דעי שאנחנו כאן ברגע שתרצי להגיע ולשוחח ונשמח לקבל אותך ולתמוך.

זואימו1

New member
המון תודה

האמת היא שקיבלתי ממך בדיוק מה שהייתי צריכה,אני זוכרת ומזכירה לעצמי את היום שבו נודע לי שבתי לסבית ,בכיתי ונראה היה לי שסוף העולם הגיע.ככה אני מרגישה גם היום וכשפניתי לפורום הדבר האחרון שרציתי לשמוע הוא כמה קשה להם עם הזהות המינית שלהם ושהם צריכים תמיכה(את זה אני כבר יודעת ומבינה).אבל עכשיו קשה לי והדרך היחידה שאני אוכל להתמודד היא אם אני אצליח לשים את זה בצד עכשיו ולהמשיך לזרום עם כל דבר בעיתו. המון תודה על תשובתך המהירה והיכולת שלך להיזדהות עם הקושי שלי.

קבלי חיזוק נוסף

לאמא היקרה לא קל ולא פשוט, ועל פי דברייך את השכלת להתמודד עם בתך בצורה ובדרך נכונה - למרות הקושי, לגבי הבן- בגיל הזה יש סקרנות טיבעית יש גם לא מעט בילבול,, אולי הוא מבין ויודע את האמת לגבי ביתך? והוא "מנסה" כסקרנות נעורים ? ואולי הוא באמת מתעניין, המון שאלות פתוחות, קחי את הזמן זהו המשאב הנכון שבו את צריכה כרגע להשקיע, תתחזקי, את ותחזקי את בעלך ובתך, ואים בסופו של דבר יסתבר שבנך אכן נמשך לבנים,, קבלי אותו הוא שלך, וגם הוא יהיה זקוק לך, מחזיק לך אצבעות ואם תרצי תוכלי לשלוח מסר מהיר ולהמשיך בקשר, כל טוב והרבה הצלחה ובריאות,

זואימו1

New member
תודה על העידוד הנוסף

עברתי איכשהו את השבוע הזה והמון רגשות ומחשבות התנגשו בתוכי.אני חושבת שלנו כהורים חלק מהקושי הוא בהרגשה שהילדים שלנו הופכים להיות אנשים עצמאיים עם רצונות ודרך משלהם ולא מעט פעמים מפתיעים אותנו ובוחרים בחירות אחרות לחלוטין ממה שאנחנו "פינטזנו"לגביהם ואנחנו צריכים להבין ולקבל שהם בני אדם בזכות עצמם והם כבר לא אותם ילדים קטנים שהיתה לנו שליטה על מעשיהם.אני שמחה שהיה לי פה עם מי לחלוק,לפרוק את התיסכול מעצם הגילוי ושקיבלתי תמיכה.תודה לך.

למעלה