זקוקה לתמיכה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אורמור

New member
זקוקה לתמיכה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ומה שיותר אינטימית.. או שאעשה מה שאמא שלי נהגה לעשות!!! א נ י א ל ך ל י ש ו ן ! ! ולא אקום עד שתגמר החופשה!! אז או שתצחיקו אותי כאן עכשיו ומהר.. או שאני הולכת!!! אור פקעת עצבים מתקתקת מחוליית טרור פרטית שיצאה לחופשה..

נה נה נהנהנה - אנחנו הגברים בעבודה

איזה מזל, איזו מסיבה , שלנו , לגברים - יש סיבה... אנחנו , פשוט , בעבודה - והילדים, איתך ... אישה. אז נכון שזה חג החירות, אבל למי...?! אה... למורות...:))))) אסיים בחידוד שבני היה אומר , ככה - לבן - "ועוד איך", לבת - "ועוד איכה"....:))) מקווה שמצב רוחך השתפר , שניה , הביתה לעזור לאישה ממהר......

חמש בבוקר

גלעד (5) : "אמאאאאאאאאא.. משעמם לי!! מתי כבר יהיה פסח??" "גלעד - לך לצייר! תשאל אותי על פסח עוד שעה!" מתהפכת לכיוון הגב הנוחר. חמש ושלוש דקות.. "אמאאאאאאאאאאאאא.. גמרתי לצייר! משעמם לייייי.. פסח יהיה מחר???" "גלעד! לך תראה Fox Kid´s או משהו!! אני רוצה לישון עוד קצת!!" חמש וחמישה.. "אי-אי-מא -אאאא.. Fox Kid´s עוד יושן! משעמם לי בטלויזיה ! אני רוצה טוסט!" "אמאאאא... אמא?? למה את שמה כרית על הראש?? אמאאאאאאאאא.. טוסט!!!" חמש ועשרה. אני זורקת ת´כרית על הנוחר (למה שרק אני אקום בחמש ועשרה????) וקמה לעשות טוסט. אור? בואי נבריז לטורקיה או משהו עד אחרי החג???

למעלה