זקוקה לתגובות שלכם...

lee_1

New member
זקוקה לתגובות שלכם...

אז ככה...יש לי בעיה...ואני ממש רוצה שתעזרו לי או שלפחות תתנו לי עצות. הבעיה שלי היא שעוד שבועיים בערך אני טסה לחו``ל ל-5 ימים והדבר הראשון שעלה לי לראש זה מה אני יעשה שם בלי אינטרנט??? אתם בטח חושבים לעצמכם...אנחנו כולנו רחמים עלייך- ילדה בת 15 ואין לה אינטרנט כשהיאנוסעת לחו``ל (אז רק בשביל הקטע תנו לי לספר לכם שזאת הפעם ה-7 שלי והפעם הכי ארוכה היתה שהייתי בארצות הברית חודש בחופש של שנה שעברה במחנה קיץ) אז כן...לטוס לחו``ל זה כבר לא משהו מיוחד בשבילי... אבל הפעם אני ממש לא יודעת מה אני יעשה בלי אינטרנט! אז אני מחכה לתגובו שלכם ולעצות ממכם...

כרמית מ

New member
אני אגיד לך בדיוק מה תעשי

תכייפי, תראי מקומות חדשים, תיהני מהשמש (או מהגשם!), תיקני לעצמך מזכרות תיירים מטופשות... תעשי את כל הדברים שעושים בטיול. תאמיני לי - הרשת לא תתמוטט בחמישה הימים שלא תהיי. השרתים לא יקרסו, אתרים לא ייסגרו, הפורומים והצ`טים לא ייעלמו. את מכירה את ההרגשה כשאת משאירה איזו הודעה בפורום בערב, מתנתקת והולכת לישון ובבוקר קמה ישר לבדוק מה התגובות ואז אין שום דבר ואת מתאכזבת ומבינה שקצת מיהרת מדי ושהקצב לא צריך להיות כל כך רצחני? אז עכשיו זה בדיוק אותו דבר. הכל יחכה חמישה ימים - לא יקרה שום דבר. ותיהני מאוד בטיול שלך!

lee_1

New member
תודה כרמי על העצה....

אני יודעת שכל כך הרבה דברים לא יקרו בתקופה של 5 ימים שאני לא יהיה אבל אני לא יודעת אם אני יצליח לכייף כל כך בידיעה שאני משאירה את האינטרנט מאחוריי חשבתי לקחת את המחשב הנישא ולהתחבר לאינטרנט מהמלון אבל זה בטח יעלה הון תועפות וההורים שלי לא כל כך יאהבו את הרעיון...

e-magine

New member
לי אל תקחי את המחשב

אני לא יודע לאן את נוסעת, אם תהיי בערים גדולות, תוכלי מקסימום להיכנס למחשבים ציבוריים, כמו אינטרנט קפה או בתי מלון, יש דברים כאלה, משלמים לפי שעה. אם זה איזה מקום שהוא **טבע**, לא נראה לי שתמצאי חיבור. בכל מקרה, מוטב שתתארגני לזה שלא יהיה לך חיבור, תודיעי לחברים הוירטואליים שלא תבואי וכו. קחי את הדברים בפרופורציה. תחשבי אל זה שאני שמנהל פהפורום, מתכנן לנסוע לחו``ל ל 5 ימים. אמנם אדאג למחליף, ולעין פקוחה על הפורום, תאמיני לי שלא יקרה כלום.

lee_1

New member
תגובה ללא נושא...

אני נוסעת לאמסטרדם... סביר להניח שיש שם הרבה קפה אינטרנט אבל לא יהיה לי זמן ללכת ולשבת והקטע הוא יותר האיי סי קיו מאשר האינטרנט עצמו ואני יכולה להתקין איי סי קיו על הנייד...

e-magine

New member
בכל זאת אל תקחי אותו

תהיה לך הזדמנות לבחון את הדברים מזווית אחרת. להיות קצת יותר מנותקת, קצת יותר אובייקטיבית. דווקא אם תקחי אותו, תרצי כל הזמן להתחבר. כי תדעי שאת יכולה. אני שוקל עכשיו ברצינות לנתק את האינטרנט מהמשרד. אבל לא נראה לי שאני מסוגל. מנסה איכשהו להתכונן לזה, חושב על זה וכמו שסרפד אמרה, מדמיין. לא חיים ללא אינטרנט, אלא משרד ללא אינטרנט.

lee_1

New member
החלטתי

תודה e-magine שעזרת לי להחליט... אני פשוט יסע יהנה ויוותר על אינטרנט ל5 ימים...

e-magine

New member
אני שמח

רק תדבקי בזה, **בבקשה** וכשתחזרי תספרי לי איך היה. נסיעה טובה!!!!!!!!!!!!!!!! ((((((((lee_1))))))))))

lee_1

New member
תודה e-magine

אבל אני נוסעת רק עוד שבועיים אז בינתיים אני פה.. תהיו בטוחים שאני יפרד לפניי שאני יסע ואני לא ישכח אותכם (אני מדברת כיאלו אני נוסעת לחודשיים לפחות) אבל באמת אני יתגעגע ואני מבטיחה לכתוב גם כשאני יחזור

למעלה