זקוקה לרעיונות...

זקוקה לרעיונות...

יש לי כמה שדות בדיבי, שבהם אני שומרת טקסט מפורמט, כלומר, מכילים גם תגי HTML. הבעייה היא שלפעמים אני צריכה להציג את הטקסט המפורמט, כפי שהוכנס ע"י המשתמש לדיבי, ומפעמים אחרות (למשל בתוצאות חיפוש) אני רוצה להציג אותו ללא הפירמוט של המשתמש, אלא כפי שאני אחליט. הבעייה שלי היא איך לכתוב פונקציה שתקבל טקסט מפורמט ותחזיר לי אותו ללא תגי ה- HTML. הרעיון המקורי היה לעבור על כל תו, לבדוק מתי מתחיל התג, ומתחילתו ועד סוף התג, פשוט לא להעתיק את הטקסט. עכשיו מתברר לי שהטקסט עצמו יכול, בשכיחות גבוהה מאוד, להכיל את התווים ´>´ ו- ´<´ , כך שהשיטה הזו כבר לא טובה לי. למישהו יש רעיון בשבילי?

קיפוש

New member
לא ממש..

אלא אם את ידעת מה התגים המורשים לשימוש ואגף להלחליף אותם בלבד כגון >B<

זהר פלד

New member
אוקיי, בדקתי את זה עכשיו...

זה לא ימחוק לך את ה HTML, זה פשוט יבטל את התגיות... כלומר, את תקבלי את הטקסט המלא, _כולל_ הצגה של כל תגי ה HTML... אני מניח שזה לא עוזר...

קיפוש

New member
אם זה רק המון זה בסדר...

קצת עבודת נמלים... אבל עם זה כל ה HTML אז אין ממש סיכוי... אגב, למה לא משתמשים בסימונים כמו בפורום של הנוטה [מוגש] {נטוי}

הטקסט מוכנס דרך איזשהו

DHTML Formatter... משהו מאוד מצ´וכלל ויפה, אתה כותב שם את הטקסט ומבצע את הפירמוט באמצעות כפתורים, כמו ב-WORD, בלי לכתוב טקסט מיותר. התגים נוספים אוטומטית.

קיפוש

New member
אמ.. מזכיר את ההוטמיל של הנוטה..

בכל אופן לא ממש עוזר לנו...

דלילה

New member
יש לי רעיון שהוא קצת מסורבל אבל ...

תכניסי את הטקסט לתוך divId.innerHTML ואז כדי לקבל את הטקסט בלי התגיות תרשמי divId.innerText

דלילה

New member
אפשר ברגע שיש נתונים

לשמור אותם בתוך DIV. ישנם 2 דרכים לשמור ולהוציא נתונים מ-DIV innerHTML - שומר/מוציא נתונים בפורמט HTML innerText- מוציא/שומר את הטקסט שבין תגיות ה-HTML לכן חשבתי שאפשר לשמור את תוצאות החיפוש בתוך DIV חבוי בדף, ואז אפשר להציג אותו פעם כ-HTML ופעם לקחת רק את הטקסט שבו רק צריך לשמור את הנתונים כ- innerHTML שידע שהוא מקבל גם תגיות ולא טקסט

רעיון לא רע בכלל... אבל...

כשמעבירים תגים לטיפול של טופס... בין אם התגים הם חלק מ-Hidden. מספיק שיש מרכאות או גרש כדי להרוס הכל... ואז התגים שאותו אחד הכניס יכולים לעשות את מה שנתבקשו לעשות... מה לדעתכם יקרה אם תכניסו לטופס כמה שורות ASP? :) למה שלא לבנות פונקציה פשוטה שמחליפה את כל סימני ה->< ב- <pre> < ו-%gt; </pre> נקווה שזה עבד. :)

למעלה