זקוקה לרעיונות..

זקוקה לרעיונות..

נניח ויש לכן (לכם?) חבר, ואתם חוגגים חצי שנה, מה אפשר להכין/לקנות לו? ושיהיה מגניב..(ובהנחה שאנחנו מביאים משהו אחד לשני כל חודש, אז עכשיו זה צריך להיות יותר מיוחד). אוף, אני אובדת עצות.

דיתוּש

New member
הממ...

אני אישית לא חוגגת שבוע, חודש, חצי שנה וכד', זה נראה לי קצת דבילי. חמוד! אבל דבילי
. מה אפשר לעשות לחצי שנה... לנסוע לים ולעשות לו פיקניק עם כל מיני דברים שהוא אוהב לאכול, זה לא חייב להיות ארוחה לאור נרות. סתם שטויות כאלה שהוא באמת באמת אוהב. או לשחזר את הדייט הראשון שלכם

../images/Emo24.gif

קודם כל, תודה על התגובה..(-: דבילי? לא יודעת, זה דווקא די מהנה ונחמד.. כן, האמת שהים זה די התכנון, של שנינו (כל אחד חשב על זה בנפרד).. והדייט הראשון, כבר היה, ביום האהבה (רק שאז לא הייתי במצב רוח רומנטי מדיי..).

הצעות?

טוב אז אני עוד מעט כבר אציין שנה וחצי עם חבר שלי, אבל אנחנו לא חוגגים כל חודש רק באירועים מיוחדים.. אז מה ההצעות שלי? לחגוג- ארוחה רומנטית,צימר, ללכת לסופרלנד (זה ממש כיף , מניסיון..).. מתנה- זה כבר תלוי מה נתת לו עד עכשיו.. אני בדר"כ הולכת על מתנות שימושיות (כמו בגדים וכו'..) זה גם תלוי בתקציב שלך אז תפרטי ואני אציע לך..

וואו, שנה וחצי..(-:

זה המון המון...(-; האמת שאני לא ממש הולכת על מתנות שימושיות בד"כ...בכל מקרה, אני עכשיו בתהליכים של לצייר אותו (אני עדיין לא בטוחה אם כדאי להביא לו את מה שיצא) ונראה לי שאני אכתוב לו משהו ואולי אכין לו איזה דיסק. ובראוניז..(-:

אמממ... מצטערת.. אין לי מספיק נסיון

בתחום..
אני אישית חושבת שדברים שיצרת בעצמך עדיפים על דברים קנויים, יש בזה הרבה רגש ורואים שבאמת הקדשת לזה זמן ומחשבה..

למעלה