זקוקה לרעיונות

זקוקה לרעיונות

בת 14 וחצי, כיתה ט'. מחפשת רעיון מקורי. אפשר דברים מצחיקים. לא פיה/פרפר/שפנה/נמרה או קאובויית. מקווה שאתם מבינים את הכיוון. יש לי שיער עד קצת מעל המותניים, חום, אני בהירה, עיניי כחולות, לא גבוהה במיוחד רעיונות כלשהם?

The Charmd One

New member
הממ../images/Emo79.gif

חתולה? חח סתם
וונסדיי מאדאמס? חח כל הפורום מתחפש לזה כמעט אבל זה עדיין חביב. אולי איזה דמות מצויירת אחרת? או משהו כזה שמאפיין את השנה או משהו? אולי למשהו בבצפר שלכם, נניח מורה מסויימת שיש לה איזה משהו דומיננטי אז להתחפש לה ולהגזים...חח זה אם את ממש אמיצה

Mandyִ

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo141.gifלפי התיאור שלך..

מתאים לך להתחפש לאבריל לאבין... זה יכול להיות מצחיק אם תעשי את זה כמו סאטירה

רעיון טוב

אבל בדיוק אתמול שאלתי את חברה שלי למה היא מתחפשת, והיו לה 3 אופציות: 1 ראפרית 2 פנטומימאית 3 אבריל לאבין....

Mandyִ

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo141.gifאז שתהיה

חברה טובה ותוותר לך על האבריל לאבין! מה יש?

../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif

לא נראה לי שאני אתחפש אלייה, כי חוץ מהעניבה אין כ"כ מה להתחפש. יש עוד רעיונות, plz , אני זקוקה להם נואשות

ל י מ ו ן

New member
מה הבעיה פה???

היא אוליהזמרת שהכי אפשר להתחפש אליה..... טונה עיפרון שחור מתחת לעיניים.טונה אודם אדום.טונה סומק. מלא צמידים כאלה עם הקוצים ובהגזמה. עניבה. חולצה של פריקים. מכנסיים אני לא יודעת... וזהו..

החלטתי. מה דעתכם?

אז התחפושת נקראת סופר שלומפר. אם יש לכם שם שיותר מתאים, תפדל. אז ככה: אני אלך עם מכנס צמוד, טריינינג או טייץ', ועל זה מכנס קצר של אח שלי משובץ, רחב. חולתה ועליה מחומש/משושה כמו של סופרמן, רק שמתחת ל-S כתוב shloomper , נעליים בצבע תכלת, והשיער אסוף ל-4 קוקיות גבוהות, כשעל זה בנדנה שקשורה בצורה שכל 2 קצוות סמוכים ביחד. וגלימה שתפורה לחולצה, עד הטוסיק. מה דעתכם?

E l i a n

New member
וואי..מגניף..!!!!

תהני ותספרי חוויות! אהבתי! :) (לא להיבהל,לי כבר יש רעיון לתחפושת-
) אליאן.

למעלה