זקוקה לרעיונות

Prince315

New member
13.09

מדוע? אתה רוצה לבוא?
טרם סגרתי משהו...מתחיל להיות לחוץ..

חחח

לא חשבתי לבוא, אבל חשבתי להציע לך להשתתף בפיילוט של מיזם חדש שאני מעלה לאוויר בימים הקרובים (שעוסק במתנות לימי הולדת לילדים) .. אבל 13.09 יהיה צפוף .... :(

אז למה אתה קמצן ???

אולי תזרוק כמה רעיונות למתנות לימי הולדת לילדים? אני צריכה הרבה
.

פששש .. ממש הרמה להנחתה ...

נמאס לרוץ לקנות מתנות סתמיות בשלושים-ארבעים שקל ? נמאס לקבל מתנות סתמיות בשלושים-ארבעים שקל ? נמאס שהמתנות הסתמיות הללו מחזיקות שעתיים-יומיים ? נמאס לרוץ להחליף מתנות סתמיות של שלושים- ארבעים שקל ? נמאס למחזר מתנות של שלושים-ארבעים שקל ? יש פתרון :)

קמצן נשאר קמצן ../images/Emo2.gif

לא קונה מתנות סתמיות ב 30 - 40 ש"ח כן מקבלת מתנות סתמיות ב 30 - 40 ש"ח, אבל עם הגיל של הילדים המצב משתפר מחליפה את כל המתנות הסתמיות וקונה משהו שווה ביותר לא ממחזרת מתנות (למרות שביום ההולדת האחרון של הבן שלי קיבלנו מתנה של בנות !!! ערכת איפור ) נמאס, לא נמאס, נמאס, לא נמאס, נמאס !!! רעיונות יתקבלו בברכה, אני צריכה משהו כמו 50 מתנות

שאני אבין ..

כל יומולדת שמי מילדיך הולך - את מפנקת במתנות של 80-100 ש"ח ?? ולגבי שאר השאלות/תשובות - לא יותר עדיף מראש לקבל את המתנות שהוא/היא רוצה ?? במקום להתרוצץ .. הם בשביל לקנות את השטויות .. ואת בחנויות השונות בשביל להחליף ?

זה מסובך

הילדה מסיימת עכשיו את שנת בר המצווה של בני גילה, סכום כל מתנה הוא 70 - 150 שקלים תלוי בקרבה, המזל הוא שהם נותנים כסף ולא מתנות. הילדון - מתנות בשווי של כ 50 - 60 ש"ח לכל מתנה או שמתחברות 2 אמהות יחד וקונים מתנה גדולה יותר ושווה יותר. אבל מי אמר שאני צריכה מתנות לימי הולדת של הילדים שלי? כתבתי שאני צריכה כ 50 מתנות (בשווי של עד 50 שקלים) שחייבות להיות מקוריות
.

Prince315

New member
מיזם?

חדש? עכשיו אני סקרנית. אתה לא יכול לזרוק כזה דבר לאויר ולא להיות ספציפי... צפוף, צפוף...אבל מסקרן.. חובבת מיזמים אנוכי..:)

נראה

לי שהוא התכוון לסוג של רשימת מתנות שהילדים יבחרו ממנה כמו בסגנון של רשימת מתנות לחתונה ועכשיו נמתין לראות כמה כביסה יש לו :)

Prince315

New member
נראה לך

שאם נוסיף לו כביסה לקיפול של עוד בן אחד <אמר שיש לו שלושה>, הוא ירגיש?
מחכה לי ערימת כביסה לקיפול, מוכנה לוותר לו על שלי.. גמורה מעייפות, מחכה שהנסיך שלי ירדם כבר ובקפיצת ראש למיטה...

אכן ..

זה הפתרון .. משהו שמזכיר את רשימת המתנות לחתונה המקובלת בארה"ב .. רק .. שמותאם לצרכים שלנו - שבהם יש תקציב מוגבל ומצומצם לכל אורח (30-40 שקלים בד"כ) .. המיזם מאפשר איגום (מת על המילה הזו !) של הכסף לטובת רכישה של מתנות שוות שחתן/כלת השמחה בוחר

למעלה