זקוקה לרעיונות

Prince315

New member
זקוקה לרעיונות

יומולדת 7 לנסיך שלי
מה היה לנו? קוסם בגיל ,5 1500 ש"ח, באולינג גיל 6, 800 ש"ח, השנה, אני רוצה לסגור פינה ב500 ש"ח ולא בבית... יש רעיונות?

אייבורי

New member
ספא זוגי מפנק

תנעלי את הילד בארון ואני פנוי כמעט בכל השבוע. אבל ברצינות, אצל הקטנה אמא שלה עשתה את ההפעלה כולל מופע של מעבדה כימית ומשחקים עם קרח יבש

Prince315

New member
"ילד"!!

שלא אנעל אותך בארון.... ההבדל יהיה, שאשאיר לך פתח קטן להציץ.... איך אני מבלה בספא זוגי מפנק..

יערית

New member
הום סויט הום

אין הרבה מה לעשות בתקציב הזה.תזמיני הביתה, תמצאי מפעיל לגילם או שתפעילי אותם את.תשקיעי את הכסף בהפעלות, כיבוד לחמניה עם נקניקיה וחטיפים, הדלקת נרות ואופסס ככה רצו להן שעתיים.עברתי את כל מסלול ימי ההולדת ויש הנאה ואתנחתה גם בבית.המלצות על הפעלות יש בשפע.מזל טוב לו ;)

Prince315

New member
קבלו ביטול

כנראה המחשב התחרפן, או הפורום... העיקר שיש את מי להאשים

אייבורי

New member
כל הכבוד

למדת את הטריק\קסם הראשון שלך העלמת הודעות והחזרה שלהם. עכשיו צריך להתאמן להעלים הודעות ולחבר אותם במקום הלא קשור.

מסבירים לו מהי חברות טובה

חברות פירושה העדפת 4-5 חברים טובים ומהוגנים על פני כל האספסוף הקולני שבכיתה. אחרי שיבחר את החברים, קחי אותם יחד למקס ברנר, ובעודף תקני לכל אחד שקית הפתעה.

הבעיה המוכרת

כל שנה מחדש ובכן בכסף הזה הכי טוב זה לצרף חבר או חברה טובים ולחגוג ביחד מניסיון העבר זה הצליח כשהחברים הם טובים וגם ההסבר מהמקום הכי אמיתי תורם לענין שאם אתה רוצה לחגוג יום הולדת לכל הכיתה אז השנה האופציה היא בשיתוף עם עוד מישהו או לחלופין להזמין עד 10 חברים הכי טובים ולחגוג רק איתם אופציות בשני המקרים: באולינג קולנוע מקס ברנר אם הוא בקטע של כדורגל אז יש מגרשים שמיועדים לכך וכמובן הכי חשוב מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבב

את מסוגלת לצמצם את כמות הילדים?

הכוונה היא להזמין רק את החברים הטובים ולא את כל הכיתה. במידה וכן: # סרט + פופקורן # יומולדת במקדונלדס - הם ערוכים לכך לדעתי בכל הסניפים, הם עורכים שולחן מיוחד וילד יום ההולדת מקבל גם הפתעות, עשיתי את זה לילדה עם חברה טובה, נראה לי שסביב גיל 7-8. # אולי איזה ג'ימבורי שמתאים לגיל שלהם, בטוח שיש כאלו. בסכום הזה אין לך אפשרות להזמין מפעיל ולכן במידה ואת כן רוצה להזמין את כל הכיתה - תעשי בפארק ליד הבית + הפעלות עצמאיות. רעיונות אם תצטרכי יש לי בשפע... או כמו שכתבו לפניי תצרפי חבר וביחד כבר תוכלו להזמין הפעלה סבירה ועוד יישאר כסף להפתעות ואולי גם לממתקים :))

R a c h e li

New member
חפש את המטמון

בפארק גדול כיבוד פתקים עם ניחושים למינהם וישאר לך עודף
מזל טוב

ismeralda100

New member
1,500 ש"ח????

באמת? כנראה שאני צריכה לשקול הסבה מקצועית, יש לי כמה שפנים לשלוף נראה לי....

ye44

New member
מה הבעיה

קחי אותו למועדון חשפנות בבורסה
תסגרי לו פריווט ב200 וודקה רדבול ב60 והופ יש לך גבר בבית ועוד ישאר לו עודף לאיזה גיחה של שעה אצל איזה
זהו
דמיוני שיהפוך למציאות עוד 10 שנים
יאללה קחי אותו לסופרלנד עם עוד איזה חבר או שניים אחלה בילוי

Prince315

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo9.gif

מי הלביש אותי בשמלה אדומה?
כבר הרבה זמן שאני מחפשת אחת כזו.......

למעלה