זקוקה לרעיון!!!!

זקוקה לרעיון!!!!

באולפנא שלנו יש מצבע חמישית! שכיתות ט' מארגנות! אני זקוקה לרעיון לפעילות לאולפנא! משהו כזה מגניב! אשמח לרעינות! תודה רבבה! סומכת עליכם!

TillsWIFE

New member
טוב אז כנראה זו ברירת המחדל של

אולפנות עניות כמונו...

בנות שלומדות באולפנא עם פנימיה,

קוראות לאולפנא בלי פנימיה בדר"כ אולפנית.. גם אנחנו קוראות לאולפנא שלנו אולפנא ולא אולפנית, אבל ההגדרה שלה זה אולפנית כי היא בלי פנימיה... איפה את לומדת? (זאת בורות או שלא אמרת את זה בפורום..?)

ואני חשבתי שאולפנית זה פשוט

יותר קטן...

IllUS CratioN

New member
לא.

'אולפנית' היא לא מושג לציון גודל, או במקרה שלנו - לציון קוטן. ה'אולפנית' שייכת לרשת האולפנות של בנ"ע <וואו איזה מוזר זה נשמע>, אבל כמו כל אולפנא יש לה שם. כמו אולפנת צביה, לדוגמא, כך 'אולפנת אולפנית'. ובלי קשר, אולפנית היא בי"ס קטן. בשכבה יש שתי כיתות, ובכל כיתה יש בממוצע 28 תלמידות. כך שאולפנית מונה כ 350 תלמידות לערך.

או 100.. במקרה שלנו...

כיתה בשכבה (במקרה הטוב.. אין כיתה י')... ויש כיתה אחת עם 7 בנות!! וכל השאר זה באמת ממוצע של 25-30...

TillsWIFE

New member
טוב.. מעניין לדעת.

בכל מקרה, כן אמרתי בפורום אבל אני לומדת באולפנת דרכי-נועם או שמא אולפנית דרכי-נועם בפתח-תקווה... אויש זה נשמע מצחיק..

בת חן ר

New member
רעיון..

אם את רוצה אנחנו עשינו במצע רביעית ארוחת בוקר מפוצצת- הפכנו את כל חדר אוכל לג'ונגל, הקירות היו בתפאורה של עצים, הבאנו מחטים לרצפה, והכנו מלא חיות מעיסת נייר בגדלים טבעיים (פחות או ויתר..) ובהם הגשנו את האוכל.. נגיד הכנו קן של ציפורים על תוכים עליו- אז הביצים שהיו בתוך הקן היו ביצים קשות, והכנו תנין שבתוך הבטן היה אבוקדואים, והכנו היפופוטם בתוך ים, שהים היה שוקואים בשקית.. קיצור הרמנו משו מפוצץ! ויצא מדהים!!

למעלה