זקוקה לרעיון/מתכון

munahila

New member
זקוקה לרעיון/מתכון

שלום לכולם! יש לי תבנית המיועדת לסופלה שוקולד.מדובר בתבנית נירוסטה בעלת 12 שקעים בינוניים. וכעת לשאלותי: האם אפשר להכין בתבנית כזו סופלה שוקולד? הוא לא ידבק? יש לי מתכונים,אבל אני לא יודעת איזה כמויות להשתמש כי לא מדובר בתבנית רגילה.למה מיועדת התבנית,האם רק לסופלה או שניתן להכין בה עוד דברים? אודה לכם אם תייעצו לי! תודה מראש,הילה.

silvey

New member
הי הילה,ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אולי התבנית היא של טפלון? בטפלון המאפה לא צריך להידבק לתבנית אלא להישלף אחר כך בקלות. אם את חוששת את יכולה לשים מנז'טים מנייר בשקעי התבנית ואחר כך לשלוף יחד. בקשר לכמויות, בדרך כלל התוכן מספיק ל-12 שקעים אבל תלוי לאיזה גודל תבנית מיועד המתכון. את ממלאה כל שקע עד מחציתו או 3/4 הדרך כדי לתת לתוכן להתפשט ולעלות. רק אחרי הנסיון הראשון שלך תדעי איך ומה. פשוט תנסי קודם ותגיעי למסקנות. טעים זה בודאי ייצא, תמיד זה ייאכל

hogo26

New member
גם אם זה לא מטפלון

תמרחי במרגרינה ותפזרי סוכר , או יש ספריי שמן מיוחד לזה הכי נוח, אפשר להכין גם מאפיס בזה

yifatushc

New member
זה נשמע כמו תבנית מאפינס

בעזרתה את יכולה להכין אינספור מתכונים שונים, כולל פאי/קיש/טארט אישי, כמובן מאפינס במגוון צורות וטעמים או סופלה שוקולד. מניסיון- בתבנית כזו, הסופלה לא יוצא נוזלי מבפנים (אם זו כוונתך), אבל אולי יש שיטה כלשהי כן לגרום לו לצאת נוזלי... (אולי החברים כאן יוכלו להרחיב בנושא). בכל מקרה, בהצלחה!!
יפעת

למעלה