זקוקה לקצת עזרה...

זקוקה לקצת עזרה...

אני בשבוע 20 ורוב הבגדים שלי כבר לא עולים עליי. קניתי לפני איזה 3 שבועות 2 חצאיות אבל אחת אני לא ממש אוהבת, אני נראה לי צריכה להשמין עוד קצת כדי שהיא תהיה ממש טובה עליי, ואחת מקורדרוי, שזה באסה כי יש להן נטיה לתפוס אבק וסיבים וכאלה דברים. אני מחפשת נואשות בגדים. יש רק כמה מגבלות... קודם כל אני דתיה, מה שאומר - חצאיות, חולצות ארוכות וכו'... דבר שני אני לא הולכת להוציא המון כסף על זה, נראה לי זה שחיתות בשביל חמישה חודשים. אני גרה באיזור ירושלים (למרות שגם משהו מהמרכז זה בא בחשבון, כי ההורים שלי גרים בפ"ת). שאלה שניה - איפה אפשר למצוא באיזור ירושלים את הדברים האלה ששמים על הבטן? (כמו עיגולים) ושאלה אחרונה - מדפדוף פה הבנתי שאפשר לעשות בגדי הריון לבד מבגדים קיימים. זה נכון לכל בגד? נגיד גם לחצאית ג'ינס שנסגרה מאחורה עם כפתור וריצרץ אפשר להוסיף רצועת לייקרה? מישהי יודעת על מתפרה טובה בירושלים שעושה את זה? ממש תודה!

sexy nine

New member
תשובות ../images/Emo22.gif מלומדות

לגבי רצועות בטן באזור ירושלים אני יודעת שיש במעגל אישה בכפר רות ובדיאדה במודיעין. אפשר גם, אם את מוותרת על המדידה, להזמין טלפונית מטאמי מאמי. חצאית שנסגרת מאחור עם רוכסן עמוק קצת יותר קשה להסב לחצאית הריון, אבל עדין אפשרי, השאלה היא אם החצאית מספיק רחבה ואם הג'ינס מכיל קצת לייקרה. אם לא אז תגלי מהר מאד שזה לא מספיק כדי להחזיק הריון שלם. אולי תקני חצאית הריון חדשה מג'ינס ותחרשי עליה? הרי ג'ינס יתאים לך לכל בגד.

יש לי כבר אחת

פשוט יש לי חצאית שאני ממש אוהבת ונורא קשה לי לא ללבוש אותה... אז איזה בגדים כן אפשר לעשות להם "הסבה"? כמעט בכל בגדיי יש ריצרץ... והאם הבד גם צריך להיות שונה?

טמטמת הריון...

התכוונתי אם אפשר לעשות את זה לכל בד? או שצריך שיהיה בו לייקרה או משהו כזה? (לבד של החצאית, לא לזה שמוסיפים...)

sexy nine

New member
אפשר להסב הרבה בגדים

ברגע שיש להם חגורה, פשוט מורידים את החגורה ובמקומה תופרים רצועת לייקרה. צריך לקחת בחשבון שזה פתרון זמני ולא נוח כמו מכנסי הריון אמיתיות. אם את רוצה לעשות את זה את צריכה לקחת בגד, שהבד שלו מכיל לייקרה (עדיף) וטיפה גדול עלייך כבר עכשיו, לקנות לו בד לייקרה ולקחת לתופרת שתעשה את החיבור. היא כבר תמדוד עלייך את ההיקף של הבטן. הרעיון הוא שהבגד ישב מתחת לבטן והחגורה תהיה מעליו.

היי בטן בוטן אני יכולה לעזור לך

כך באזור ירושלים יש לך כמה מקומות נחמדים לקניית בגדים אני חושבת שעכשיו במבצע!!! 1. קורן ירושלים 02-6253093 2. דושה בבית שמש 02-9998485 רחוב דרך יצחק רבין 3. רוחליטה בקניון ירושלים 02-6480705 4. גלגול 02-5660555 רחוב עמק רפאים 8 תשאלי שם על עיגולים לדעתי יש להם.... מקווה שעזרתי לך בהצלחה

tinishmini

New member
חצאיות בזול בתלפיות!

בענק ההלבשה, מול קניון האחים ישראל מהצד. יש חצאיות עם גומי, די בזול כי זה לא חנות מושחתת שנועדה לבגדי הריון אבל יש שם חצאיות, מכנסיים וחולצות. המחיר של חצאית שם זה בערך 70 ש"ח אם אני לא טועה, תחפשי במקומות מהסוג הזה, נראה לי עדיף על להוציא יותר ממאה ש"ח ברמי לי ודומיו...

tinishmini

New member
לגבי רוחליטה

ממש "מבצעים", חולצה ב150 ש"ח (הייתי שם השבוע) תאמיני לי, עדיף בבזארים של תלפיות חולצות סבבה שעולות 60 ש"ח.

למעלה