זקוקה לקצת עזרה

sivi18

New member
זקוקה לקצת עזרה

מצאתי את הפורום הזה במקרה כשחיפשתי משהו בגוגל ואני פשוט מאושרת שמצאתי אותו D: קודם כל נעים מאוד סיוון בת 18 וחצי מהמרכז :p... אז ככה החלטתי לקחת יוזמה ולקשט טיפה את החמ"ל בו אני נמצאת לא מעט זמן (חיילת גאה ומאושרת ובעזרת השם בקרוב קצינה)...שמתי לב שרק בחמ"ל שלי אין שום לוח עם תאריכי לידה\כל דרך אחרת שבה מוצגים תאריכי הלידה של החיילים. עכשיו אני לא מצליחה למצוא רעיון מקורי איך אפשר לעשות את זה..מדובר בכ-50 איש שצריכים להיות כתובים הימי הולדת שלהם. מקום? אז זהו שאין הרבה אז זה חייב להיות משהו קטן שכנראה יהיה תלוי על הקיר. אז יש רעיונות?! ועוד עזרה קטנה לאחרונה התחלתי להעביר כל מני פרויקטים בחמ"ל כחלק מההתקדמות והלמידה לקצונה אז הפרויקט הראשון שלי היה על בטחון מידע והאנשים בהחלט נהנו.ועכשיו התחלתי לחשוב על רעיון נוסף לפרויקט ולא עולה לי שום דבר =\ אז למישהו יש רעיון על נושאים מעניינים שאפשר להעביר בצבא שאנשים [רובם לוחמים..וכ10 תצפיתניות] יכולים להנות מהם? תודה לעוזרים D:

KarinDi

New member
ברוכה הבאה!

כל הכבוד על היוזמה! אכן חמ"ל לא מקושט זה עצוב... 50 איש זה המון! אני מציעה להכין לוח מתחלף, ובכל חודש לתלות רק את השמות הרלוונטיים, או אולי חודש קדימה. נניח עכשיו לתלות את אוגוסט וספטמבר אפשר לעצב בצורה פשוטה בוורדארט- מתנה או בלון. את הרקע לעצב יפה ולסדר סקוצ'ים וזה הכל. אפשר לעצב את הלוח מלבד, ואז הסקוצ' נדבק אליו בלי צורך בצד השני....וזה גם יוצא יפה :) לגבי הפרוייקט - תוכלי לפרט קצת יותר מה המטרה? נטו הנאה? ללמד משהו חדש?

g and n

New member
ואולי

להוסיף גם תמונה של כל חייל מתקופת הילדות

דוריק30

New member
מצטרפת לרעיונות המעולים

אולי גם להוסיף קצת מידע קליל על כל חייל? עוד כמה זמן הוא משתחרר, מה יעשה אחרי השחרור, סיפור מצחיק מהילדות יחד עם התמונה אני חושבת שהרעיון שלך נחמד מאד, זה נעים להיכנס למקום ולראות למי יש יומולדת. קצת אכפתיות זה תמיד דבר טוב שיהיה לך בהצלחה

sivi18

New member
תודה רבה

ממש עזרתן לי אהבתי את הרעיון D: ולגבי הפרויקטים והשיעורים זה לא חייב להיות על נושא צבאי אבל זה בא בקטע של ללמד משהו להעשיר את הידע של החיילים וכבר אין לי שום רעיון

רעיונות לשיעורים/ פרוייקטים

1."מסביב לעולם": זה יכול להיות הרצאה חד פעמית או מין פרוייקט שבו כל שבוע עוסקים במדינה או איזור אחר בעולם- מעניין וגם יכול להיות כהכנה לטיול של אחרי צבא (אם יש לך אפשרות להביא מרצה חוץ- אני יכולה להמליץ לך במסר על מישהו מעולה). את גם יכולה לתת כל שבוע לכמה אנשים להציג איזור / מדינה אחרת בעולם- למשל לעשות סדנת אוכל דרום אמריקאי. 2. נושא המיחזור- בזמני זה לא היה כזה נפוץ בצבא למחזר, אולי השתנה מאז... תוכלו לאסוף פחיות למחזור ולקנות בסוף משהו בכסף, למיין עיתונים ובקבוקים בנפרד, לעשות יצירות מדברים ממוחזרים, לנסוע לסיור במרכז בחירייה ועוד. אפשר גם להביא את הסרט של אל גור (אמת מטרידה) ולהקרין, לשתול פרחים בסביבת החמ"ל... 3. כל מיני נושאים כלליים: שפת הסימנים, חשיבה יצירתית, ערב משחקי ילדות, ערב ישראלי עם שירה בציבור, הקרנת סרטים ישראליים, אם יש עולים חדשים בצוות אפשר שכל אחד מהם יכין משהו או יספר על המדינה ממנה עלה. 4. אם יש לכם אפשרות לטיול או סיור, אפילו קצר בסביבה שלכם זה תמיד מעניין וכיף. אשמח לתת לך רעיונות נוספים (בתור ק. חינוך גאה במיל' =) בהצלחה!

למעלה