תודה לכל המגיבות, יש פה כמה עניינים שנראים לי
רלוונטיים להחלטה שלי: *דבורה- לא למכור בכל מחיר- ברור,יש עלויות חומרים, עבודה ומעבר לזה הערכה עצמית שאני לא מוכנה למכור את העבודות שלי מתחת למחיר מסויים ואם אני לא אעריך את עבודותי, למה שהקונים שלי יעריכו? *אם היא חנות (ויכול להיות, למרות שהיא לא ציינה זאת), אז צריך להתחשב במחיר בו היא יכולה למכור. אם זה יימכר טוב, זה קשר שימשיך ולעומת זאת אם היא לא תמכור טוב בגלל המחיר, אז בטווח הקצר אולי הרווחתי אבל בטווח הארוך הפסדתי. *היא קניינית טובה, יש לה חשבון אטסי מיוני השנה וכבר יש לה יותר מ-160 פידבקים חיוביים כקונה, חבל לי להפסיד אותה בשביל כמה גרושים. * 30% נראה לי ה-מ-ו-ן אבל 10% יכול להיות לא מספיק כדי לפתות אותה לקנות את הכמות כולה (יש מצב שהיא פנתה לעוד מוכרים ותקבל שם הצעות יותר אטרקטיביות) *שרי- את מתייחסת ללקוחות שלך שהם כבר "אצלך בכיס" ואז באמת טווח המשחק שלך יכול להיות יותר רחב ואת יכולה לעמוד על שלך, פה מדובר בלקוחה חדשה ולכן נראה לי שההתייחסות טיפה שונה. (הלוואי שהיא תהיה לקוחה קבועה שלי בעקבות זאת...) *ענבר- חשבתי על מתנה אבל יש לי בסה"כ 9 תליונים שונים והיא רוצה 8 או 9 כך שהיא לוקחת הכל.... חשבתי להציע לה משהו מהציורים או כרטיסי הברכה או הצביעה שלי, אבל אין לי מושג אם זה יעניין אותה בכלל, ולהציע תליון זהה למשהו שהיא קונה נראה לי קצת חסר טעם, מה אתן אומרות, להציע משהו שונה??? בקיצור (או במקרה הזה, באירוך), אני מבולבלת ולא יודעת מה לענות לה. כבר היו לי מקרים שאנשים בקשו דברים מיוחדים או הצעות מחיר ואחרי התשובה שלי הם פשוט התאדו.... חבל לי לאדות אותה מחיי האטסי שלי. מה לעשות???????
*