זקוקה לעצתכם...

felicitas

New member
זקוקה לעצתכם...

היום בבוקר התעוררתי לגלות את הטייפון הנאמן שלי, נטול מושב ומצבר. נראה לי שזה בדיוק הזמן להשתדרג ל125... אני חשבתי על המיו 100 או על הקלאסיק דיוק. מה דעתכם? אני נוסעת הרבה, אבל רק בעיר, והייתי מאוד מאוד מרוצה מהטייפון. המון תודה ועוד שאלה קטנטנה - האם תריך לעשות איזושהי פרוצדורה במשרד הרישוי כדי לעדכן את הרשיון, או שהעדכון אוטומטי?

dylan2

New member
גם לי היה טייפון

אני לאחרונה עברתי מטייפון לגוירייד 125. אני חושב שמה שחשוב הוא שתקני קטנוע עם גלגלים עבים, כי אחרת אפשר להחליק. קטנוע 125 הרבה יותר כבד מקטנוע 50 ולכן כדאי שיהיה יציב.

For Martha

New member
אוי כמה שטויות!

קטנוע עם גלגלים עבים יותר יציב!?!?! ומה עם אופניי כביש עם הגלגלים הדקים,גם הם לא יציבים? כנ'ל לגביי אופנועי טריאל עם ג'אנט צר וצמיגים דקים (צרים),הם לא יציבים? כמה בולשיט. קטנוע 125 לא בהכרח יותר כבד,וגם אם כן - זה לא משמעותי. בקשר להודעה של הגברת, לפי הצרכים שלך את צריכה קטנוע עירוני, יש הרבה שיעשו את העבודה,השאלה מה הדרישות שלך - כורסא,או סתם קטנוע עבודה ,או בעצם קטנוע מודרני בסגנון רטרו. כל אחד מקטנועי ה-125 יעשו את העבודה בצורה נאמנה,תעשי נסיעת מבחן על כל הכלים המוצעים,ותחליטי על סמך פרמטרים שהקצבת לעצמך (תקציב,נוחות,יופי וכו'..),לגביי אמינות אין לך מה לדאוג, כמעט כל קטנועי ה-125 החדשים אמינים מאוד,אין לך ממה לחשוש. עצה קטנה לסיום, תשאירי כסף למיגונים (מיגונים לא כוללים רק קסדה אלא גם מעיל וכפפות,ואם יש עודף אז כדאי מגף טוב ומגני ברכיים.).

felicitas

New member
תודה למגיבים!

אז אני מבינה שאין לכם המלצות מיוחדות? אני פשוט צריכה להחליט אם ללכת על הסטייל או על הסולידיות, ומבחינת האמינות שניהם שווים? תודה!

For Martha

New member
יש הבדל קטן,

אבל למה ננעלת רק על אלו? יש את המובי שנותן הרבה יותר בחבילה,ז"א צמיגים בעלי קוטר גבוה יותר ומנוע חזק יותר. השאלה שוב מה את צריכה. בנוגע לשני אלו ששאלת,הקלאסיק דיוק יהיה חזק יותר מהמיו,למען האמת יהיה הבדל דיי גדול . המיו 100 בעל מנוע דיי אנמי וצמיגים בעלי קוטר קטן מאוד שאכן משפיעים על היציבות,בעיקרון הוא היפה יותר לדעתי,רטרו שיק. קחי מבחן על שניהם ותבחרי את זה שאהבת לפי פרמטרים שקבעת מראש. מבחינת אמינות,שניהם אמינים .

למעלה