זקוקה לעצתכם

blossom3

New member
זקוקה לעצתכם

שלום לכולם, התחלתי טיפול אצל נטורופתית מקסימה שהמליצה לי על מיץ נוני ותמיסה מיוחדת נגד חיידק הליקובקטר פילורי שנמצא אצלי יותר מידי זמן וגורם לי להרגשה ממש רעה (בלשון המעטה). לאחר יומיים שבהם לקחתי 2 כפות פעמים ביום ממיץ הנוני ו-2 כפיות מהתמיסה פעמיים ביום, התחילה לי פריחה נוראית בגפיים העליונות והתחתונות שלוותה באודם מגרד כאילו יש לי כוויות דרגה גבוהה. הבנתי ממנה שכך הגוף מתנקה. העניין הוא שזה מחמיר ונמשך גם אם אני מורידה מינונים. אני לא יכולה לתפקד בצורה כזו, וגם אי אפשר לדעת כמה זמן זה ימשך, אני לא במצב של לקחת שבוע חופש מהעבודה ולכן אני ממש אובדת עצות. הבוקר הפסקתי לקחת ומקווה שתגיע ההטבה. מה כדאי לעשות במקרה כזה? האם אני אלרגית עד כדי כך למוצרים האלה? אשמח לתשובות תודה מראש,

harduf9

New member
להפסיק ומייד !!!!!!

ראשית תני לתופעה להעלם לחלוטין. שנית אחרי שהתופעה נעלמה. נסי במינון נמוך את אחד המוצרים. ולאט לאט העלי את המינון של האחד. אם אין תופעת לוואי מצוין. הפסיקי ועברי לשני, באותה הצורה. אם מתפתחת תופעת הלוואי לאחד התכשירים, לדעתי לא מומלץ לצרוך אותו. ניתן לנסות גם של חברות אחרות אולי משהו מתכולת המוצר שאינו קשור ישירות לחומר הפעיל הוא הגורם לפריחה. אם אין תופעת לוואי לכל מוצר לחוד יתכן שישנה ראקציה בינהם. שוב לקחת את שניהם במרחק של שלוש שעות לפחות אחד מהשני ובמינונים נמוכים שעולים בהדרגה. אם הראקציה חוזרת בכל צורה לקיחה שהיא, להחליף את המוצר הגורם לראקציה. בריאות שלמה גיא הרדוף

blossom3

New member
המון תודה

תגובת הגוף היתה די מבהילה ואכן כפי שציינת החלטתי להפסיק הבוקר, מקווה שהתופעות יעברו מהר. אקח את עצתך לגבי בדיקת המינונים... תודה רבה על התגובה המהירה!

hal767

New member
להלן הצעתי והסברי

החיידק הנ"ל אינו גורם הבעיה. הוא מתקיים כאשר במערכת העיכול מצוייה פסולת המהווה את מזונו ואת התנאים לקיומו. חיסול החיידק לא יפתור את הבעיה כי גורמיה לא סולקו. לכן, ברוב המקרים, החיידק חוזר כעבור זמן מה. כל חומר המחסל את החיידק, בין אם הוא תרופתי מהמעבדה או טבעי ממקור אחר, הוא רעל. רק רעל הורג חיידקים. אבל רעל אינו מרפא. רעל מזיק. הפתרון השורשי לבעיה הוא סילוק גורמיה-הפסולת והזהום-שמקורם, במקרים אלה, הוא תזונתי. תזונה צמחונית נכונה, המותאמת למקרה, אינה מייצרת את הפסולת הנ"ל וגם מאפשרת לגוף לפעול ולנקות את עצמו. כשיסתיים התהליך הזה, בעייתך תיפתר. אינני יודע באיזו תמיסה מדובר. את המיץ נוני אני מכיר ואני מאד מתנגד לשימוש בו. אבל התגובות שאת מתארת בשאלתך לא נראות לי כתגובות התנקות מהבעייה הבסיסית, אלא תגובות של הגוף לחומרים הלא טובים [בלשון המעטה], שצרכת לאחרונה.

למעלה