זקוקה לעצתכם

blessed

New member
זקוקה לעצתכם

טוב, עושה רושם שלאט לאט אני אתחיל להיות פה קצת יותר פעילה... הפסקתי לקחת גלולות לפני חודשיים. בחודש הראשון המחזור הגיע אחרי 27 יום שזה היה נראה לי סביר. אבל החודש- פתאום אתמול הוא הגיע אחרי 25 יום בלבד! בקיצור נראה לי שמתחיל לי בלאגן. ושאלתי- האם לדעתכם כדאי כבר עכשיו לפנות לרופא נשים לבדוק מה קורה? או שלחכות עוד חודש? תודה!

פּוֹנְג

New member
לדעתי תחכי בסבלנות והרבה סבלנות

עדיף לטבע לעשות את שלו מאשר לכדורים לעשות את שלהם. בינתיים תהני מהספונטניות בהצלחה.

Galit29

New member
ברוכה הבאה לצל קורתינו

את בטח שמה לב שתהיה לך פה שהות נעימה ואנו מקוות גם קצרה. בכל מקרה אם תקראי שירשורים קודמים , תראי שאחרי גלולות הגוף משתגע אבל נראה לי שיחסית אצלך זה די בגבולות הסביר כי יש פה בנות שמגיע להם גם אחרי 40 ו- 50 יום. בכל מקרה תעשי את הגנטיות,אדמת CMV ועוד בדיקות מומלצות תקחי חומצה פולית עדיף לפי מרשם, כי אני מקבלת 5 מ"ג והמומלץ הוא 4 מיקרוגרם והרופא שלי בכלל אומר 2 גלולות של 4 מיקרוגרם. וזהו בעיקר המון סבלנות ואהבה ושתהיי מבורכת

blessed

New member
תודה

עשיתי בדיקות גנטיות וכבר התחלתי עם החומצה הפולית לפני חודשיים בערך. אדמת ו- CMV לא עשיתי מתוך עצלות. זה קריטי לעשות אותם לפני שנכנסים להריון? האמת שקיוויתי שלא ישתגע לי יותר מדי המחזור כי לקחתי גלולות המון שנים ברציפות. רק כשנתיים. טוב, נקווה לטוב וכמו שאמרת- הרבה סבלנות ואהבה.

מעין26

New member
אדמת חשובה מאוד לא להתעצל

במידה ואת לא מחוסנת ותהיי בהריון אם תדבקי באדמת זה יכול לגרום למומים אצל העובר אז למה לקחת סיכונים מיותרים. חוצמיזה שממליצים לחכות חודש עד אחרי החיסון אז חבל על הזמן לא. גשי לקבל חיסון בהקדם לדעתי. לגבי המחזור צריך לתת לגוף זמן לחזור לקצב שלו אם אחרי חצי שנה תראי שהמחזור לא מאוד סדיר אז יש טעם לבדוק . בהצלחה.

למעלה