זקוקה לעצתכם

זקוקה לעצתכם

הי. שמי עינב (לצורך העניין) ואני חוגגת בקרוב יום הולדת 30. בעייתי היא כזו: אני יוצאת עם בחור כבר 10 (כן, 10!!) שנים והוא פשוט מסרב להתחייב ולהתמסד. הוא דוחה את העניין שוב ושוב , תוך השמעת טיעונים שטותיים ולא רלבנטיים (אני נמנעת מלפרט, מחשש לזיהוי..) במשך כל שנות חברותינו, אני מרגישה שהוא לא ממש שלי. הוא אמנם לא מתראה עם אף בחורה אחרת, אך אנחנו נפגשים מעט (בעיקר בסופי שבוע), לא יוצאים לבלות יחד וכשאני צריכה אותו באמת, הוא לרוב "לא שם"! בנוסף, הוא אוסר עלי להתראות עם מי מחברי, בשל קנאה או רכושנות ומציב לי אולטימטומים בנושא... אני יודעת שתשאלו אותי: "מה, לעזאזל, את עושה איתו??" (זה מה שחברותי שואלות אותי כבר שנים..), אבל אני אוהבת את הבחור ועדיין מקווה למיסוד הקשר. אני גם חושבת שהוא כל כך הוריד לי את הביטחון בשנים הללו, שאולי אני פשוט מפחדת שלא אמצא מישהו אחר, אם אפרד ממנו. השאלה היא, מה כדאי לי לעשות? בקשר לאולטימטומים, בקשר לדחייה הניצחית של מיסוד הקשר ובכלל.... אודה לעצתכם...

בת ה י ם

New member
תני לו ללכת....

ואם לא יחזור...מעולם לא שלך בהצלחה. ברוכה הבאה

mariana

New member
היי

ברוכה הבאה מקווה שתתפשי את מקומך ותתישבי פה איתנו הדעה שלי היא בדיוק כמו שח בת הים תני לו ללכת או שתגידי לו שאת רוצה פסק זמן לחשוב מה את רוצה, אם הוא יבקש לחזור ולבסס את הקשר הרווחת אם לא יחזור כנראה בחיים לא היית מתחתנת איתו. ואם את כל כך אוהבת כמו שאת אומרת אז תשחררי אותו והוא יחליט מה לעשות

היי עינב (לצורך העינין) ברוכה הבאה

בואי נחשוב יחד בקול רם. את איתו ועדין לבד (פרקטיקלי...) כי את עדין רווקה ואם תעזבי אותו תהיי רווקה איתו אין לך בטחון עצמי ואם תהיי לבד לא יהיה שונה בהרבה אלא רק למעלה... לדעתי להעמיד אולטימטום יהיה טיפשי כי אחר 10 שנים גם אהבל היה יודע מה לעשות והוא לדעתי נשאר מעיניני נוחות אז יקירתי העולם מלא כאלו ואחרים תמצאי אחר.

mariana

New member
../images/Emo24.gifאורלייייייייייייי

מה שלומך התגעגעתי אלייך מה שלום מיקה? מוציאה שיניים?

היי עינב

אני מאוד מבינה את החשש שלך ואת האהבה שלך אבל וזה אבל מאוד גדול את חייבת לחשוב על עצמך. תביני אם הבנאדם הזה היום שאתם זוג קנאי לך בצורה כזו שהוא מנתק אותך מסובביך חשבי מה יהיה אם באמת תמסדו את הקשר
קחי לך אוויר לנשימה ממנו קחי פסק זמן וראי איך הדברים זורמים לך בטוחני שגם פסק זמן בשבילו יכול להועיל ואז הוא יבין כמה את שווה לו כבת זוג. אמר לי אדם קרוב לי שאין דבר יותר כואב מלהיות יחד אבל להיות לבד, ומדבריך בהודעתך נשמע כך שאת בזוגיות אבל את בעצם לבד בזוגיות הזו. אני חושבת שאין דבר יותר חשוב לנו כאנשים זה שבן זוגינו יהיה שם שנזדקק לו לכתף או סתם להושטת יד. שבי עם עצמך וחשבי מה את רוצה לעצמך בעתיד ותעשי את הצעד הנכון לך.

s h a a ron

New member
עצתי לך

היא לעזוב אותו, ולו רק בגלל שבעוד 10 שנים את עלולה לכתוב את אותה ההודעה בדיוק שכתבת היום, רק שאז.. תהיי בת 40 ותהיי הרבה יותרח חסרת בטחון מהיום. בכל מקרה, תנסי לקבל ממנו תשובה ברורה: האם הוא מתכוון באיזשהו שלב להתמסד, או שמא לא בטוח לגבי הקשר, או שבכלל לא מעוניין להיות להכנס למערכת הזו באיזשהו שלב בחייו. ואם הוא "לא שם" בשבילך, ואתם נפגשים מעט, ואתם לא מבלים.... אז למה??? למה להשאר איתו??? את אולי מפחדת להיות לבד, אבל לפי מה שכתבת את לבד עכשיו. אין דבר כזה שלא תמצאי מישהו אחר, זו תחושה מוכרת כשחוששים לצאת מקשר, וכמו שאמרתי ככל שתמתיני יותר, כך באמת הסיכויים למצוא מישהו מוצלח יותר, יפחתו. בהצלחה
שרון

למעלה