זקוקה לעצתכם!

קמוש1

New member
זקוקה לעצתכם!

הכרתי לפני חודש מישהו חדש יצאנו פעם אחת לפגישה .. הייה טוב מאוד מאז אנחנו בקשר טלפוני ונפגשים בד"כ בעבודה .. אנחנו עובדים יחד הקשר הוא לכוון רציני אך משום מה אני מרגישה מוזר בקשר הזה לא מרגישה שהוא ממש מתקדם הרי להכיר יותר צריך לצאת לפחות כמה פגישות ולא להסתמך על פגישות בעבודה אני יודעת שזה תקופה קצת קשה ולחוצהה עם העבודה שלו אבל עדיין הוא מאוד מראה רצינות אני יודעת שהוא בחור טוב ומאוד רציני לא אחד שמחפש משחקים באמת שהוא כבר עבר את זה.... היה איזה פעם שלא דיברנו כמעט שבוע ואמרתי לו מה אני חושבת ומרגישה ועל זה שכמעט לא דיברנו שבוע הוא אמר שהוא באמת לא מחפש משחקים ושהוא ישתפר ובאמת הוא מתקשר יותר אני יודעת והוא גם אמר לי שהוא לא רצה להלחיץ אותי והוא לא רוצה להתקדם מהר מידיי מה אתם חושבים? שאני הלחוצה פה ואני צריכה להרפות יותר ? או שיש מקום לדאגה?

nate2000

New member
"הכרתי לפני חודש מישהו חדש....."

"..... יצאנו פעם אחת לפגישה". רק פעם אחת בחודש? אם זה המצב צר לי, אבל הוא מחרטט אותך ובגדול. ועוד אומר אני רציני ולא משחק (כן בטח....). קשה לו בעבודה, לחוץ לו פה יש עסקים שם.... תשמעי אם הבחור היה מעוניין הוא היה מוצא זמן בשבילך ולא דוחה אותך בתירוצים כל פעם מחדש.

פעם אחת?! בחודש?!

תסלחי לי אבל את כיתה ד' עברתם מזמן. את מכירה בחור ובמהלך חודש שלם - 30 ימים - נפגשתם רק פעם אחת לבד?! אני לא מקבלת את זה ש"פגישות בעבודה" נחשבות כפגישות. אין שום פרטיות, שלא לדבר על זמן, ואווירה. אני מסכימה כאן עם נטע2000. אם הבחור היה מעוניין - הוא היה מוצא זמן בשבילך ולא דוחה אותך בתירוצים כל פעם מחדש. ואם זה בשבילו "קשר רציני" - אז שילך לחפש לו מישהי אחרת לקשר הרציני הזה.

masha1968

New member
תתחילי

ליזום יותר פגישות ואז תידעי אם הוא רציני. פגישה בעבודה לא שווה לדייט אמיתי ופעם 1 זה כלום אז תתחילו להזיז את הקשר אם אתם רוצים שהוא יזוז.

שלום

חפשו עוד נושאי שיחה ודברים לעשות ביחד. התעניני בו יותר באופן אישי ובחייו הרגשיים ועשי לו הרבה מעשים טובים. עשו הרבה דברים מענינים ביחד ושוחחו עליהם. אז הקשר יוכל להתקדם יותר.

omer73

New member
אני חושב

שהעובדות היבשות לא מעודדות במיוחד- זה שנפגשתם במהלך חודש רק פעם אחת, זה שיצא שכמעט שבוע לא דיברתם, זה לא נראה כמו קשר שהולך למקום כלשהו... אני מציע לך לחשוב עם עצמך (בצורה כנה) אם הוא מראה התעניינות אמיתית, ואם במהלך החודש הוא באמת לא מצא זמן לראות אותך. ואם הגעת למסקנה שהוא כן מעוניין ובאמת לא היה לא זמן (מה שלא נראה לי הגיוני, שבמשך חודש נפגשתם פעם אחת) תני לזה זמן קצוב מראש, שאת מחליטה שאם עד אז אין שינוי את מסיימת עם זה, כי חבל לשרוף סתם את הזמן, ובמיוחד על מישהו שפגשת פעם אחת במשך חודש.

קמוש1

New member
תגובה

אמרתי לו את זה.. שאלתי אותו אם הוא באמת מעוניין הוא אומר שכן ודיי מראה לי ומנסה להשתפר פשוט שנינו אמרנו שנתקדם לאט ולא נמהר ובקשר לזה שלא יצא לנו להיפגש הוא בלחץ בעבודדה עובד שלוש משמרות רצוף וקצת קשה לו עד שכל הלחץ ירד אני מאוד רוצה שזה יצליח והוא גם אומר שהוא רציני אני פשוט מפחדת לעשות שיחות כאלה מפחדת להלחיץ אותו וזה יגמר עוד לפני שזה התחיל.. מה לעשות? עוד הפעם לדבר איתו על זה? עוד פעם שיחת "יחסינו לאן" ? מה אתם חושבים?

omer73

New member
תראי,

כתבתי לך קודם שאם את מרגישה שבאמת זה לא מתסדר לו והוא באמת מתאמץ רק שזה לא מסתדר, אז כן, שווה להמתין בסבלות, אבל לתת לזה זמן מוגדר מראש, שאת קובעת שעד לזמן מסויים אם כלום לא משתנה את לא מושכת את זה סתם. מה שכן, כשאתם מדברים תזרקי לו על זה שנפגשתם פעם אחת במשך חודש ושהיית רוצה שזה ישתנה (אמנם החלטתם לקחת את זה לאט, אבל לדעתי זה פשוט תקוע).

למעלה