זקוקה לעצתכם..

SimpleMe

New member
זקוקה לעצתכם.. ../images/Emo88.gif

אני ניגשת במועד דצמבר.. נכון לעכשיו (ואני לא מאמינה שזה ישתנה), החלק הכי חזק שלי הוא מילולי, אחר כך אנגלית, ולבסוף כמותי. השאלה שלי אם כדאי לי לוותר לעצמי על חלק מהשיעורים במילולי, לטובת חזרות נוספות בכמותי? אין לי זמן לעשות את הכל (גם חזרות בכמותי וגם את כל השיעורים) או שמא ויתור על חלק מהשיעורים במילולי יכול לגרום נזק יותר גדול מאשר התועלת שבחזרות כמותיות? ושאלה נוספת - מישהו מהניגשים בדצמבר כבר עשה סימולציה מלאה?

yehuda18

New member
הממ

גם אני יחסית הכי חלש בכמותי. לדעתי, תפני זמן. כי פחות תרגול - יותר סיכוי לטעות. אז את יכולה להשקיע בכמותי אבל את גורעת מהמילולי. אלא אם את ממש ספצית במילולי ואנגלית.. אני עשיתי כבר סימולציה מלאה על כל החומר.. למרות שלא סיימנו.. הממ השד לא כזה נורא, עם זמנים לי אישית לא הייתה בעיה רק עם חומר שלא למדנו עדיין וכמובן קצת בכמותי.

SimpleMe

New member
ושאלת פ.ט.ל עבורכם..

1. האם פטלה את תינוקה והלבישה אותו בבגדי חג. 2. בכל אחד ממפגשי הקבוצה ניסה אופיר לעשות פטלות לרעיונו. 3. בחופשת הקיץ אלפי פוטלים גדשו את חופי הרחצה. 4. הוא מעדיף סרטי הפטלה על כל סוגי הסרטים האחרים.

Ann2922

New member
תשובה

שורש נ.פ.ש תשובה 1 לעשות נפשות נופשים הנפשה ( אנימציה)

אני נמצאת באותה בעיה בדיוק

החלק הכמותי שלי מאד מאד חלש והמילולי ואנגלית דווקא הולך טוב אני דיי מיואשת מהכמותי וחשבתי להשקיע את רוב המאמצים של במילולי ובאנגלית..אבל לא יודעת עוד לא ממש החלטתי מה לעשות. עוד לא עשיתי סימולציה מלאה. ועוד שאלה.. הציון הולך בין 200 ל800 אבל מן הסתם אין 800 שאלות בבחינה. אז איך הולכת חלוקת הנקודות?

Ann2922

New member
הסבר לביטוי

הסבר מלא לצירוף עשה נפשות גייס תומכים למשהו (לתורה, לרעיון, לעניין וכד'), קנה לו אוהדים; גרם לאנשים להצטרף למשהו, לתמוך או לצדד במשהו וכד'. • ראשי הכת מסתובבים בקרב צעירים ומנסים לעשות נפשות לתורתם.

SimpleMe

New member
ואגב, זו לא התשובה..

כלומר זה השורש.. אבל היוצא דופן זה 3. הם טוענים ש"האם נפשה את תינוקה".. WTF?? טעות בספר..?

yehuda18

New member
יש בהחלט מצב

אני אתמול פתרתי תרגילי החלפת אותיות והיו בשלי איזה 3 טעויות ברורות בסגנון הזה.

למעלה