זקוקה לעצתכם

ShirShir

New member
זקוקה לעצתכם ../images/Emo39.gif

האם יש לכם ניסיון בטיפולי רייקי לנשים בהיריון? יש לכם המלצות , טיפים ועצות עבורי כמטפלת? האם יש סיכונים? האם יש להיזהר..? האם עליי להנחות את המטופלת במשהו מיוחד? או שמא עליי לבצע טיפול רייקי מלא ורגיל מלא באהבה..? <אני בכל זאת חוששת לגבי תנוחות מסויימות שעשויות להיות לא נוחות.. אולי לשכב על מזרן לא יהיה לה נוח..> אני שואלת לעצתם כי טרם טיפלתי באישה הרה וגם אני עצמי עוד לא עברתי חוויה זו. האם יש לכם התייחסות מדוע חלק מהנשים סובלות מתופעות ההיריון המוכרות ואחרות לא? במה טבוע הגורם המשפיע.. ואני לא מתכוונת לגורם פיזי בהכרח.. מחכה לתגובותיכם בציפייה. אור ואהבה!
שירשיר

שירשיר

שבוע טוב, אני לא עוסקת ברייקי כטיפול יחידני , אבל ארשה לעצמי לתת לך כמה עיצות מנסיון. ראשית לא ממולץ לטפל ( בטח לא בהתחלה) באישה עד סוף חודש 3 , לא בגלל שהרייקי יכול להזיק לה כמו בגלל שאחוז ההפלות הספונטניות בטרימסטר זה גבוה , וחבל שיאשימו את הרייקי בזה ( ושוב אני מדגישה שהרייקי לא יכול לגרום להפלה). שנית, אם החלטת לטפל בה , דאגי שלאיה יהיה נוח , אם מזרון לא נוח לה , שתשב או שתשכב על מיטה והכי חשוב פשוט תזרמי עם התחושות שלך, אני בטוחה שיהיה מוצלח
לשאלתך, בעיקרון בהריון כל המערכות נחלשות ויוצאות מאיזון , ולכן אצל כל אישה האיברים החלשים תמיד , מוחלשים עוד יותר ומגיבים בהתאם: אישה בעלת טחול חלש תסבול מדליות , אישה עם חום בקיבה תסבול מצרבות ואישה עם סטגנציה בכבד תסבול ממגרנות וכד´. כמובן שבהכל מעורב גם שינויים הורמונליים ופיזיולוגיים אבל זהו על רגל אחת קו החשיבה.. שבוע טוב יעל

המלצה: לפנות למומחה/ית בתחום

אני לא עוסק ברייקי, אבל יודע שיש כאלה המטפלים בכל מצב. אם את רוצה לעשות זאת בעצמך, אני מציע לחפש מורה כזה ולבקש להתקבל כחניכה/תלמידה שלו/ה. מעבר לקבלת מידע מכל מקור, חשוב שיהיה לך אל מי לפנות משבוע לשבוע, אדם שמכיר אותך, את דרך-הטיפול שלך, שידע להנחות את ההתקדמות שלך על-פי הכרות איתך ולא על-פי ידע כללי בלבד. אבל זאת רק דעתי, ואת - עשי כהבנתך...

למעלה