זקוקה לעצתכם

זקוקה לעצתכם../images/Emo201.gif

אז ככה- אני בדילמה עם עצמי כי בזמן שהייתי בבית החולים בלידה הנוראית הייתה ברית של האחיין החדש שלי. עכשיו הם עושים בסוף החודש מסיבה גדולה באולם ואני מרגישה שאני לא מסוגלת ללכת
אני מתה על ארבעת האחיינים שלי ושתיים מהם פגשתי בשבת ונהניתי מכל רגע, אבל את הקטנצ'יק אני עדיין לא פגשתי<רק בתמונות>. אני יודעת שזה אולי ילדותי ולא בוגר מצידי לא ללכת לארוע, אבל מצד שני אנ מרגישה קפואהההה ולא צסוגלת לפגוש את המשפחה הגדולה והחברים שם. עוד לא הודעתי לאחי וגיסתי, למרות שאני בטוחה שהם יבינו. מצד אחד אני מרגישה שאהיה ילדותית ולא בוגרת אם לא אלך.... מצד שני נמאס לי לעשות דברים כי "צריך" לעשות ובא לי להתחבר לרגשות שלי ולהיות נאמנה למה שאני מרגישה ולא ללכת.... מצד שלישי- אני מודה!! אני רוצה להראות לכולם שאני חזקה! ושאני לא מסכנה ושאני שם נאמנה לאחי! <בזמן שאני בלב בוכה הרבה>.אין לי מושג מה אעשה בסופו של דבר
מה אתן מציעות לי?

ריננית../images/Emo24.gif

לדעתי לכי עם הלב שלך.. בוגר\ לא בוגר מספיק סבל אנחנו עוברות ולא צריך להלחם עם המצפון.. לאחרונה גם אני לא הולכת להרבה מקומות שלא עושים לי טוב.. בואי עם תרוץ של משהו מאוד הכרחי. תביאי מתנה גדולה ,פיצוי.. ו.. זהו! גם לאחיך לא צריך לספר.. סתם עושה את העניין למסובך יותר. אבל חכי לסוף החודש.. אולי " תתבשלי קצת " ותרגישי אחרת. אצלי התרוץ הוא בדכ" בדיקות או עבודה.. בהצלחה.!

תירוץ למשפחה?../images/Emo2.gif

אני שקופה יותר מכוס מים חחחחחחחחחחח
את צודקת חדוהיוסי מתוקה
, אני לא צריכה להחליט עכשיו. אחכה לרגע האחרון וארה איך אני ירגיש. תודה

רננית המתוקה ../images/Emo62.gif

עשי אשר תעשי , לכי עם ליבך
או לכי עם הרגש
את היחידה שיכולה להחליט ,לכאן
או לכאן
אך דבר אחד זכרי (לדעתי) אל תגידי שלא באת כי קשה לך לראות את הילד, או אל תגיעי ותראי את כאבך כי זה יפגע ויכאיב לאחיך האהוב, והוא אף יכול לפרש את זה לא נכון ובטח גם גיסתך. בהצלחה אולי אפילו תצליחי להינות, חיבוקיםםםםםם

תודה../images/Emo13.gif

הקטע שלא קשה לי בכלל לראות לראות את האחיין שלי ותינוקות בכלל...., אלא המבוגרים מפחידים אותי יותר
, כל הדודות והדודים שתמיד אומרים את ההיפך שהיית רוצה לשמוע! ובמיוחד שאין מה לעשות אני דאבה לא קטנה
וש לי עדיין בטן של הריון.. <אולי זה סתם תירוץ?
>, ממש אין לי כח למשפטים-> " בקרוב אצלך..., נו מה איתכם?... אולי תלכי לרב?... קחי שום+נענע ושימי מתחת לכרית.. ושאר ההברקות.... המשפחה המורחבת שלנו יודעים מתי לתקוע את העיניים שלהם עלייך ולהתבונן ולעשות פרצוף של- "מסכנה זאת לא הולך לה!.. זיבי!! מה לא הולך???? <זה אני אומרת רק לכן---->בקרוב אפגוש פונדקאית שתגשים לי את החלום!

מזדהה איתך

גם לי אין בעיה עם תנוקות. אני יודעת שיבוא יום, אם אחליט, כך או אחרת יהיה לי תנוק. המבוגרים.. חלקם זוועה תעשי כך, תעשי אחרת.. אמא של בעלי ביום שישי טענה שהפונדקאית שלי לא בהריון כיוון שלא שתיתי איזה שהם עשבים שהיא הביאה מירדן.. בגלל זה היא אומרת ,הביציות שלי לא מספיק חזקות.אתן קולטות את הטמטום?

זה לא טמטום- זו בורות לשמה!../images/Emo88.gif

זה הקטע של התסכול שלהם/ן מוסר ידע והבנה בסיסית ובגלל זה הם/ן משליכות עלינו שהן יודעות הכי טוב-> הרי זה ברור להם למה לא נכנסתי להריון והצלחתי עד הסוף....
לא חזרתי בתשובה או לא קראתי את הפסוקים שביקשו ממני..
הרמתי את האחיינים שלי הרבה פעמים...
לא הלכתי לרב שביקשו ממני
לא צמתי בכיפור <לא משנה שבגלל התרופות אני אף פעם לא צמה- אבל הם אף לא זוכרים.
לא הוצאתי את הפסלים שבעלי מפסל מהבית <מי יישמע אני משתחווה להם כל היום>.
לא הלכתי לרופא שבטוח היה מכניס אותי להריון <בגלל שהכניס את כל השכנות שלו>
אני בתחושה שאף פעם אי אפשר לספק אותן!

לדודים ולדודות שלי../images/Emo24.gif

אני בטחה שיהיה לי תינוקי אז אקבל את כל האהבה שלכם/ןןןן
בינתיים אני מודעת לכך שאתן במיוחד לא יודעות איך לאכול אותי
לוקחת ממכם/ן חופשה <ללא תשלום>
לתקופה לא מוגבלת....

וווווווווי נשמע נורא ../images/Emo46.gif

אני רק מאחלת לכם להגיע לכל הנודניקים שמבינים הכל אבל הכול הכי טוב בגידול ילדים
כי גם זה קורה העיקר שתגיעו לרגע הזה ב"ה

יו סליחה עם העלבתי../images/Emo10.gif

לא הייתה לי כוונה להעליב לחלוק באושר. כל הדודות והמכרות שאני מכירה מבינות גדולות בגידול ילדים וגידלו לתפארת מדינת ישראל את ילדהם. הבעיה היא שהן לא יודעים/ות ולא מצליחות להבין למה לא נכנסים להריון?/ מה זה תהליך של טיפולי פוריות?/ ולמה אחותך <אחותי> הצליחה ואת לא? מצטערת אם העלבתי אותך.

לא נעלבתי ../images/Emo192.gif

להיפך התכוונתי להביע הבנה כי אני מכירה את זה (להבדיל) מכל האנשים שמרגישים שהם הכי הכי הכי הכי הכי מבינים בגידול ילדים. וכל אחד נותן לך עיצה שנוגדת את קודמו, והתכוונתי שאם כבר מציקים לך (שזה מגעיל החוסר רגישות הזה) אז שכבר יציקו ב"ה בגידול הילדים. כי זה בעצם שווה כבר את כל ההצקות.

angel Mom

New member
ריננית יקירתי../images/Emo20.gif

אני ראיתי אותך עם ילדים... ראיתי אותך עם מבוגרים... שמעתי אותך שדיברת מהלב... נפעמתי בכל התקדמות שהיתה... דאגתי על כל נסיגה... ואלו מסקנותי- את מדהימה עם אנשים , אפילו עם הדודות תהי מדהימה! אני בטוחה שתראי מהמם באותו הערב, אני יודעת שקצת תחששי מהערות ומבטים, תרשי לעצמך להנות מהאחיין החדש שלך בארוע המשפחתי. התזמון מושלם--- בקרוב נשמע בשורות טובות!

מירבי*

New member
לגייס הומור

כמה שזה נשמע הזוי, מהנסיון שלי במצבים האלה צריך לגייס הומור, הומור עצמי, זה עובד מצויין, אני זוכרת היטב את ההתלבטויות האלה אם ללכת לעוד ברית או בריתה, שוב לשתות מכוס היין, בעלי יהיה סנדק..וכו... הכיני תשובה לכל השואלים והמתעניינים, משהו כמו " אני נשבעת לכם שברגע שיהיה לי מה לספר, לכם אני אספר לפני כולם", זו תשובה שמשתיקה אנשים בדרך כלל ולפעמים אפילו גורמת לכך שיבינו שהחיטוט שלהם לא ממש במקום. עצתי לך, לכי למסיבה, התלבשי יפה, התאפרי, הרביצי הופעה מלאת חיוכים והכי חשוב-אל תתני לאף אחד לרחם עליך!!! את כל כך תאהבי את עצמך אחרי הערב הזה.

MAMALY

New member
אני עם מירב - מילים בסלע

לא הזוי בכלל ריננית תרימי ת'ראש היפה שלך ותזקפי ת'ציצי את באה שמחה וזוהרת ושמה זין ענק (שתגדלי לצורך הארוע - יש ויאגרה בשוק את יודעת...חח) ואם מישהו יעז להגיד לך משהו את ישר תשאלי על חיי הסקס שלו או תבקשי יפה מאיזו גיברת שתוציא את הידיים שלה מהשחלות שלך בחיוך עדין ובקול מלאכי תשברי להם ת'נשמה זה הכל אם את רוצה משפטי מחץ נפלאים וחגיגיים במיוחד אני אשמח לתת לך. לוותר על אוכל טוב וריקודים? NEVER

MAMALY תפני זמן ב-30 לחודש../images/Emo6.gif

אני באה לאסוף אותך לאירוע
וואלה את כמו אמסטף
הרגת אותי מצחוק!!!!!!
תודה
התמכרתי אליכן

MAMALY

New member
מתאים לי אני כבר מוציאה יומן../images/Emo6.gif

ומכינה ת'שיניים.

שירן 27

New member
גם לדעתי........

ברור שבסופו של דבר זאת הרגשה אישית שלך אבל אם את שואלת את דעתי, תתלבשי באמת יפה תסדרי את השיער המספרה (אם זה עושה לך טוב) תשקיעי הרבה בשביל להרגיש הכי טוב בעולם ,לא חושבת שזה פתרון ל"ברוח" מכולם, וחוץ מזה אנחנו יודעים כבר שאת מאוד קרובה לחבוק את הבייבי שפרטי שלך, ובטח תרצי לפחות שהמשפחה הקרובה תשתתף בשימחתך ותפרגן. תלכי בשביל לכבד את אחיך וגיסתך שבטוח ירגישו בחסרונך. ובאמת אני חושבת שאת לא צריכה לחשבן לכל החטטנים דווקא אני הכי אוהבת אותם,כי כמו שהם חצופים הם נותנים לי אישור לענות בחוצפה ולקטול אותם ובסוף לגרום להם עוד להבין שהם לא היו בסדר,חופשי תקטלי את החטטנים והחצופים שרוצים להכנס איתך ועם בעלך למיטה,תגידי להם שאת לא אוהבת אורגיות

ריננית יקרה ../images/Emo24.gif

חשבתי על הדילמה שלך עוד כששוחחנו בטלפון, (רק עכשו המחשב חזר מהתיקון, אז אני יכולה להגיב לך גם כאן) אני ממש לא יודעת להמליץ לך מה לעשות, כי זו סיטואציה באמת קשה וכואבת שלא התנסיתי בה, ברוך השם. אני רק מחבקת אותך, מחזקת אותך בכל החלטה שתקבלי, והבנות כאן כתבו לך דברים נהדרים. היי חזקה, יקירה. הכוח בידיים שלך!!!

למעלה