זקוקה לעציה דחוף!!!

suzi57

New member
זקוקה לעציה דחוף!!!

אנשים אני צריכה עזרה דחוף אני כבר לא יודעת מה לעשות??? אני לא יודעת מאיפה להתחיל, יש כל כך הרבה.. אז מה שמפריע לי זה שהחבר שלי עוזי נראה לי שהוא הולך עם אחרות ואני לא יודעת מה לעשות אלוהים הוא החיים שלי!! לא יודעת כמה טוב ככה לספר באינטרנט אבל אני כבר לא יודעת מה לעשות אני לא ישנה כבר כמה לילות כל הזמן בוכה, נמאס לי מכולם אפילו החברות שלי הפנו לי עורף ואמא שלי עם התסביכים שלה מציקה לי כל היום אני לא יכולה כל היום רק בוכה ומחכה שיתקשר והכל התחיל אחרי שהוא אמר שהוא הולך למסיבה של ז'קי בן דודו והוא רק לקח איתו כמה חברות של ז'קי כדי לשמח אותו ביומולדת אני לא יודעת אולי זה סתם והוא לא יכול והוא עסוק אוף אני לא יודעת מה לעשות תעזרו לי!! כל היום בוכה

גרא.

New member
suzi57,את חייבת לבדוק תחילה עם

עצמך, מדוע עוזי ( מקווה שזה שם בדוי),הולך עם אחרות..אם בכלל הוא עושה את זה..מה קורה במערכת היחסים ביניכם, שהוא מחפש "בחוץ" מה שיש לו בבית.. לבכות, להרגיש רחמים עצמיים,קצת עוזר להתפרק מהלחץ, אבל לא פותר מאומה.. מצב כזה, מחייב שיחה רצינית ביניכם על טיב הקשר והחברות שלכם..יתכן שאת סתם חוששת, יתכן שאת נערה קנאית, ורואה צל הרים כהרים..ויתכן גם שהוא, עוזי,מרגיש מעט חנוק בגלל אהבתך העזה כלפיו...כי לפעמים עודף אהבה,חונק ולא מעט חברויות התפרקו בדיוק בגלל זה..את חייבת לשוחח איתו ממש בצורה רצינית..אין דרכי קיצור במצבים כאלה.

למעלה