זקוקה לעצה...

Tanya7777

New member
זקוקה לעצה...

שלום לכולם! אני ממש צריכה עצה ואולי תוכלו לעזור לי השתחררתי בנובמבר האחרון, ולאחרונה התחלתי לעבוד חשבתי שאני אתמודד בלי בעיה עם עבודה בשילוב לימודים לפסיכומטרי (אני לומדת לבד, פעם כבר עשיתי עם קורס) הפסיכומטרי במרץ הקרוב. ואני ממש לא מספיקה ללמוד כמו שצריך כדי באמת לקבל את הציון שאני צריכה. זה המועד האחרון שאני יכולה לגשת אליו כדי להתקבל לשנה הבאה ואני ממש רוצה להתחיל כבר שנה הבאה ולא לדחות את זה. אז הדילמה שלי, היא האם להתפטר ולהשקיע את כל כולי בפסיכומטרי, או להמשיך לעבוד וללמוד קצת מתי שיש לי זמן וכוח כמו עכשיו? ורוב הסיכויים שאני לא אקבל את הציון שאני צריכה.. הבעיה היא שהעבודה ממש מתאימה לי מבחינת הימים והשעות והאנשים ממש אחלה וגם המשכורת סבבה, ולקח לי זמן למצוא עבודה שמתאימה לי מהרבה בחינות. אז קשה לי לעזוב... מצד שני, לימודים זה הכי חשוב ואני יכולה בזמן הלימודים לפסיכומטרי לחתום אבטלה. אבל אני חוששת שאחרי זה לא אמצא עבודה טובה.. מה לעשות???? תודהההה מראש לכולם

תתפטרי...

אם את לא מסוגלת לשלב אין מה לעשות.... עבודות תמצאי עוד מלא, זה לא שאת מפתחת קריירה בעבודה הזאת. אם תשמרי על קשר טוב עם הבוסים שלך, תוכלי אפילו לחזור לשם, זה בסך הכל לחודש....

Tanya7777

New member
זה גם מה שאני חושבת..

תודה על התגובה! כנראה זה גם מה שאני אעשה... יכול להיות שהם יציעו לי חופש שבוע שבועיים, אבל לא נראה לי זה יעזור במיוחד.. עדיף אני אעזוב וככה יהיה לי חודש לחרוש. ומה שבטוח, שאם אני אקבל את הציון המיוחל, אני לרגע לא אתחרט שעזבתי למרות שהעבודה טובה!

danielo18

New member
תעשי כמוני!

נרשמתי ב-10 חברות כ"א, וכל יום מציעים לי עבודות זמניות (מזכירות,תיוקים וכאלה) ל-2-3 ימים וככה אני סוגר על כל יום עבודה 200 שקל, 10 ימים כאלה נותנים לי 2000 שקל, ונשאר לי זמן ללמוד (ימח שמו הפסיכומטרי הזה..) ולישון..

ד נ ע

New member
מזתומרת ?

איך נרשמת ? איזה חברות ?? גם אני רוצה !!! צור קשררררררררר

danielo18

New member
הם לא עוסקים בהכנת קפה..

אין לך סיכוי אצלהם.. (אפרופו..את עדיין חייבת לי קפה משבוע שעבר!) בדקי במסרים..

Jan22

New member
יש לי הצעה אלייך

נתחיל בזה שבהחלט מדובר בדילמה רצינית ,אבל תמיד טוב לעבוד במקביל לעבודה ,למה ? כדי לאזן בין השניים ולא להיבלע לחלוטין אל תוך הלימודים / העבודה (בקיצור זה מאוד עוזר נפשית). אני יותר דוגל בקטע של לעבוד וללמוד זו זמנית ,אבל השאלה היא "האם את בנאדם שמסוגל לשלב בין השניים" ? כשלמדתי פסיכומטרי עבדתי בלילות ולמדתי בימים ,אבל זה מאוד קשה . תחשבי על זה .

Tanya7777

New member
אכן דילמה..

אני מאוד מעריכה אנשים שמסוגלים לשלב בין השניים, וככל הנראה כש/אם אני אלמד באוניברסיטה אז אני כן אשלב בין השניים, אולי רק בתקופת המבחנים המלחיצה אני לא אעבוד.. כרגע אני לא מסוגלת כי יש הרבה מאוד חומר וסימולציות לעשות, וזה מבחן מאוד משמעותי וקובע אז לפחות אליו אני יכולה להשקיע את הכל, אחרת חבל על הזמן ועל הכסף.. גם אם אני לא אקבל את הציון המיוחל, כך לפחות אדע שעשיתי כל מה שביכולתי אני פשוט מרגישה שאם אני אמשיך לעבוד כרגע וללמוד מדי פעם ואני לא אקבל את הציון שאני רוצה, אני אתחרט על זה יותר מאשר אם הייתי עוזבת את העבודה הטובה אבל מקבלת את הציון..

Jan22

New member
חשוב לך ?

רוצה ציון גבוה ? האם את יודעת שהשקעה היא המפתח ? אם זה המצב ,תגידי יפה יפה לעבודה שלום ,ולכי ותחרשי ! אמרת שיש לך יחסים טובים עם החבר'ה שם ,דברי עם הבוס ותסבירי לו את המצב ,תציבי לו תנאים ואם הוא באמת מעריך אותך - הוא ישריין לך מקום. בהצלחה ! אני בנאדם בחייב לשלב בין השניים.הכי אפקטיבי ,לפחות עבורי!

למעלה