זקוקה לעצה

זקוקה לעצה

ידיד שלי התאהב בי, ושיכנע אותי כל כך הרבה פעמים שנהיה חברים, עד שבסופו של דבר, אחרי הרבה מאוד זמן בעיקר בגלל הרבה לחץ מצידו הסכמתי. הבעיה שאני חושבת שלא עשיתי את המעשה הנכון, ונראה שהוא מאוהב בי נואשות, ולי לעומת זאת אין בכלל רגש רומנטי כלפיו. באופן כללי כיף לי איתו כידידה, אבל המראה שלו מאוד מרתיע אותי (למרות שחשבתי שזה יעבור עם הזמן). מה לדעתכם אני צריכה לעשות?

ChilD SouL

New member
לומר לו שאת לא מעוניינת בו../images/Emo35.gif

בגלל לחץ לא נהיים בני זוג - זו ממש טעות. תאמרי לו שחשבת שתוכלי להיות איתו אך את לא יכולה כי... את מעדיפה אותו בתור ידיד ומשהו מעבר פשוט לא מתאים לך.

../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לאן הגענו? היום גם מכריחים אנשים להיות בני זוג? תגידי שלום וביי! אין לך דעה משל עצמך?

shannyqua25

New member
In this case

Honesty is the best policy poor guy , you dont date someone cause u feel bad for him or because he pushed you to do so. you are mature enough to face ur own needs and wishes and if being with him is not one of them you better let go of it, and sooner better. and sorry for the english im at work and i dont have hebreww here.

A d i 23

New member
את הדבר הכי פשוט והכי קשה..

להיות כנה איתו, ולהגיד לו את זה.. שכיף לך איתו אבל לא כזוג אלא כידידים טובים ואת לא רואה המשך לקשר רומנטי ביניכם. כשזה לא זה, אז לא זה ואין מה לעשות ! אז נכון, זה מצב לא נעים ואף פעם לא מוצאים דרך יפה להגיד את הדברים אבל התוצאה היא בלתי נמנעת אחרת זה כמו כדור שלג.. וזה רק יהפוך קשה יותר וכן, גם מכוער יותר. את החלטת לתת לקשר ביניכם הזדמנות וזה לא הלך ועצם זה שהוא היה צריך לשכנע אותך כל כך הרבה פעמים לתת הזדמנות לקשר שכזה ביניכם, אז הוא גם היה צריך לקחת בחשבון שיש סיכוי גדול מאד שזו תהיה התוצאה.

מבינה את המצב שלך..

תקשיבי יש לי ידיד שממש היה ידיד נפש שלי ... לפני כמה זמן הוא אמר לי שהוא אוהב אותי בהתחלה הייתי מבולבלת וחשבתי שאולי אני רוצה כי הוא ממש חיזר אחרי ושלח לי כל הזמן הודעות היה כיף לי עם זה אז הייתי עונה לו אבל אף פעם לא אמרתי לו שאני ממש רוצה יום אחד ראיתי שהוא חושב שאני רוצה לקחתי אותו לשיחה אמרתי לו שהייתי קצת מבולבלת ואני רוצה שנישאר רק ידידים אם הייתי הולכת איתו זה רק היה פוגע בו יותר וזה מה שאת עושה תחתכי את זה כי זה סתם בזבוז זמן וכמה שתימשכי את זה הוא רק ייקשר אלייך יותר וייפגע יותר... הכי הרבה הוא יתנתק ממך קצת כדי לשכוח אותך... זה מה שידיד שלי עושה ...
ותעשי את זה כמה שיותר מהר אולי תצליחי להציל את הידידות שלכם..

תגובה

אם אינך רוצה להיות חברתו, אל תהיי. כדאי שתשמרי על הידידות ותשפרי אותה. אם הוא אוהב אותך, ישמח אם תחזקי את הידידות ביניכם.

למעלה