זקוקה לעצה...

000ק0ית 23

New member
זקוקה לעצה...

אנשים אני בת 25 כמו שאתם יודעים ורוב הקשרים שלי מסתיימים כי אני קנאית, אבל לא בצורה מזיקה, הכרתי מישהו חדש.. ואני לא רוצה שזה ייהרס.. תעזרו לי איך לא להיות קנאית....

פשוט מאוד

אל תקנאי ותני לבחור ספייס. אל תחנקי ואל תשאלי כל רגע איפה היית ומה עשית. בחורים לא אוהבים את זה.

פשוט תתיחסי לבן הזוג שלך כאל בן זוג

כאל שותף לחיים,וקחי אותו כמו שהוא אל תתיחסי אליו כאל רכוש ואל תפתחי אובססיה..זה יעזור לך..בהצלחה

ענת..אני לא חפץ שלך..מה את חושבת

שאחריי שהשתמשת בי כל כך הרבה שנים תזרקי אותי? וחוץ מזה למה אתמול אמרת לי שאני הסקס הכי טוב שהיה לך אם עכשיו את מדברת ככה? אה?? זהו נפגעתי!

מצטערת הייתי שיכורה

ככה זה שלוקחים מנה כפולה של סימילאק, רגע עשינו סקס אתמול? חשבתי שהרגשתי איזה דגדוג

ומדיגדוג צועקים ככה?

ענת ואת הסימילאק לא מסניפים זה לא סם, אז מה אם הוא לבן אה? שותים אותו! אני גם זוכרת שציינת שהחלב אם שלי טעים יותר..פשוט חולבת <מנצלת> אותי.

תאמיני בו תני לו את הכבוד שהוא אמור

לקבל אל תחשבי שבגלל שאתם חברים לא יהיה לו יותר ידידות מהעבר תני לו לצאת להנות ולבלות . תאמיני לו שהוא אומר שאין לו קשר יותר מידידות אל תהרסי לו את הקשר עם הידידות כי אם תפרדו הוא ישנא אותך כל החיים וגם ככה הידידות שלו ישנאו אותך תני לו ספייס נועה

000ק0ית 23

New member
זה נכון כל מה שאתן מייעצות

אבל אני רוצה שתבינו שמפנים יש את רגש הפחד והקנאה והוא חזק, אתה לא רוצה לאבד את האהוב שלך, ואם המצב היום שהגברים כאלה בוגדניים מאוד קשה לסמוך אני אעשה הכל על מנת לא להרוס אבל אם יש פה מישהי שמזדהה עם ההרגשה שלי אני רוצה שהיא תגיב גם

000ק0ית 23

New member
אני לא יודעת מה יש לי ..

אבל נמאס לי שאני מקלידה מהר ואז יש שגיאות כתיב אז קבלו תיקון אם=עם

רונית מיוחדת

את בחורה יוצאת דופן , מבחינה מסויימת מטורפת מופרעת , אבל עם זאת את חכמה יפה חושנית רגישה שאת אהבתך את תתני בטירוף , הגבר שיזכה בך יזכה בפיס של החיים . את עדינה וטבת לב ובמיטה סליחה על הביטוי ממש זונה של הגבר שלך ומה ששם הוא יקבל אף אחת לא יכולה לתת . אבל יש לך אובססיה שלדעתי פשוט תהרוס אותך את כעיוור אחריו רודפת ואת תשיגי אותו כי מה שאת רוצה את מסיגה בסוף , רק שאני חושב שהסקרנות שלך תהרוס אותך , אולי הוא באמת טוב ואולי מופרע כמוך אבל במשפט אחד... אני חושב שמגיע לך יותר

000ק0ית 23

New member
שיוש...

שיוש תודה על כל המחמאות, הספקתי להכיר את הבחור הזה שאני הכרתי, אני רוצה לצאת איתו אבל יש בי המון פחדים להפגע, אני מאמינה שזה גם מה שעובר עליו... מתחמק מהפגישה...אני מתוסכלת אבל גבר שייפגע בי לא יהיה איתי, אני מעדיפה להפגע מאשר שלא אדע אף פעם את האמת.. לסיום אומר לך תודה על הכל, אתה מקסים שי, יש משפט אחד שאני דוגלת בו...בעצם יש כמה...."מה ששנוא עליך אל תעשה לחבריך"...ולכן אני לא פוגעת באף אחד.. והמשפט השני-"אף פעם אל תהיה במקום שלא טוב לך בו"..... אז הנה אני פה ,במקום שטוב ..... וחוץ מזה גבר שיברח ממנו בגלל עודף אהבה, תמיד יחזור לאחור כמו כל מי שאהבה אותי ויצר איתי קשר אחרי כמה זמן... כל גבר שאהבתי בחיי והשקעתי בו..תמיד חזור אליי ויצרו איתי קשר והגיעו למסקנה ואמרו לי שאני באמת הבחורה היחידה שיכולה לתת אהבה , ואמרו שאני מדהימה, ואמרו לי משפט שכולם אמרו לי-"לא היתה ולא תהיה אחת כמוך"..... אז ככה שלא אכפת לי ...אחד לא ייתפס , השני לא ייתפס ...וכך הלאה...אבל הבחור ה100 בסוף ייתפס ... אין מה לעשות- "על מנת לקבל דברים טובים בחיים צריך לסבול ולהקריב מלא".... שי תודה, ממני רונית

buba 2 4 1 6

New member
אמממ

קודם כל את ככה כי עברת פגיעות בעבר. זה טבעי שתפחדי.. אל תשכחי שהפגיעות האלה מחשילות אותנו ועושות אותנו יותר זהירות. כל דבר מלווה בפחד,אבל אף פעם לא תדעי אם לא תנסי. אני חושבת שכל אחת מקנאה באיזשהו שלב..זה רק מראה שבאמת אכפת לך.אבל יש גבול לכל דבר. את אוהבת אותו?תלמדי לסמוך עליו. כי הריי זוגיות בנוייה על כנות ואמון! בקשר לאובססיה כלפיו,תלמדי לשלוט על זה(כי לפעמים זה מגיע לרמות לא נעימות בכלל)..אולי תנסי להעסיק את עצמך יותר... בכל אופן שיהיה בהצלחה:)

LunasRoze

New member
שיר זה שהוא רוצה את רונית

ולא אותך, ניסית להתחיל איתו , אבל הוא רוצה את רונה, אז למה ללכלך

000ק0ית 23

New member
שיר אהבה...

לא יפה , חשבתי שאת לא צבועה איתי...מאכזב אותי לדעת שיש אנשים שמגלים כלפיי חיבה ובגלל גבר או סתם דמות וירטואלית מסתכסכים... חבל...אני לא אסתכסך בחיים בגלל גבר עם חברה או עם ידיד..כי זה לא שווה את זה... מסקנה:" אם אין אני לי מי לי"....

למעלה