זקוקה לעצה

אמא פרח

New member
זקוקה לעצה

שלום אני בתהליך גירושים +3 כבר יותר משנה יש לבני הבכור בשעה טובה בר מצוה. בעלי החליט לעשות אירוע באולם והתחיל בהכנות הילד שאל עם אני יבוא האבא אמר שלא שאני יראה את האירוע בווידאו.הילד היה בהלם מהתגובה שבקושי הגיב, שבוע ימים לפני האירוע קיבלתי הזמנה בני משפחתי אמרו שהם לא באים אני מתכוונת ללכת לבד למען ילדי. אני היה לבד כל המשפחה שלא לא רוצים לראות אותי כמו שאני לא רוצה לראות אות אף אחד לא רוצה לעמוד במצב הזה אין לי ברירה אני חייבת למען ילדי. מה היתם עושים?

Rinattt

New member
קוראים לכל הפורום ../images/Emo9.gif

ועוד מעט סופי תגיע, תספר לך מה עושים. לכי תהיי איתו ביום הכי מיוחד לו, נסי לאסוף חברות שיבואו איתך, שלא תרגישי לבד. חבל שבני משפחתך לא חוגגים איתו ואיתך, ביום כזה שמים את הכעסים בצד. שיהיה במזל טוב, והמון אושר, במיוחד ביום שכזה

../images/Emo88.gifהולכים בכל מצב../images/Emo46.gif

זו זכותך..וחובתך..ואין אפ אחד שיקח את זה ממך. שימי מסיכה..ותתעלמי. כי אין ברירה. אם יש לך חברות קחי אותן איתך. שיהיה בהצלחה וכוסססססססססאמו כל אלו שרבים על גב הילדים..

ראשית ../images/Emo49.gif

אני הייתי עושה בדיוק כמוך - הולכת , עומדת שם עם הראש מורםםםם הילדים צריכים אותך שם אמא. ושיהיה בהצלחה

עש לילה

New member
הולכיםםםםםםםםם

הילד בטוח רוצה לחגוג עם אמא ואבא זה שאתם התגרשתם אסור שימנע מהילד את הדבר הבסיסי הזה הוא צריך 2 הורים ביחוד בגיל קשה כזה תחילת טיפש עשרה כמו שנאמר קודם חבל שמשפחתך לא שמה בצד את הכעסים ובטוח שיש אבל לדעת מה חשוב יותר ה"נקמה" בגרוש או השמחה של הילד לכי ותהני והכי חשוב תני לילד הרגשה של אמא ואבא אולי לא ביחד אבל תמיד עבורו ובשבילו

בוקר טוב אמא פרח

ברור ש-2 ההורים צריכים להיות במעמד הזה, עברתי את אותו הדבר לפני שבועיים וחצי. הפרוד עשה לבן בכותל ואחר כך באולם,עם המשפחה שלו,חברים ואוטובוס מלא מאנשי המושב, חוץ ממני. לילדים אמר בהתחלה שזה רק לדודים, בלי בנות. אין ספק שאת עומדת במקום הכי הכי הכי קשה היום,ומבינה את החשש שלך ללכת לשם לבד, זה לא נעים, זה מנוכר, זה עצוב. אז חושבת,כמו שרינת כתבה לך, כדי שלא תרגישי לבד,דברי עם כמה חברים וחברות ותבקשי מהם לבוא איתך לשם, אפילו רק לדרשה. ברגע שתהיי עם עוד אנשים שאת מרגישה בטוחה איתם, יהיה לך יותר קל להיות שם. תנסי לא לוותר על זה, אם לא באירוע עצמו,אז לפחות ללכת לשבת חתן בבית הכנסת ,ללכת חמושה בכמה חברים טובים, כדי שתוכלי לראות את הבן שלך, לפחות בעליה לתורה. ושילכו לעזאזל כל האבות האלה שחושבים עבור הילדים שלהם ומחליטים עבורם וגורמים להם לכזה מפח נפש ביום שכזה. היום אני חכמה גדולה לאחר מעשה, אבל לפני האירוע שעשה והשבת חתן, הייתי חסרת בטחון בדיוק כמוך עכשיו לא מצב פשוט, בכלל לא. אבל תנסי לעשות מאמץ וללכת, לא לבד!!!! אלא מוקפת בחברים כחומת בטחון עבורך. שיהיה במזל טוב

אם את מרגישה נוח...

הרי הם לא זרים לך... את מכירה את כולם... תלוי גם איך הגרוש שלך מתכוון להתנהג שם... האם תצעדו יחד עם הילד, כמו בכל האירועים... או שהוא יתייחס אליך כאל אורחת מן המניין ותרגישי נידחפת? וכמו שכבר הציעו... קחי איתך חברה/ות או תנסי בכל זאת להסביר לאחים/יות שלך שחשוב לך שהם יהיו לצידך. וחוץ מזה אני לא מבינה למה כל כך נורא לעשות שתי מסיבות ניפרדות... זה הרי לא העליה לתורה בשבת שיש רק אחת או חתונה... אפשר לחגוג פעמיים מסיבת בר-מצווה, פעם עם אבא ופעם עם אמא.... כמו כל יום הולדת. בכל מקרה - מזל טוב

גמני הייתי בסרט הזה../images/Emo201.gif

ההתחבטויות והלבטים היכו בי בלי סוף כן הולכת... לא הולכת... ואז שיננתי מנטרה: אני חזקה... אני מסוגלת..אני אוכיח להם... וכך היה ! הלכתי גם ואפילו שלא הוזמנתי ! הסבא אמר שאם יראה אותי שם הוא ילך משם (עלי זה בטח לא עבד האיום הזה) דיברתי עם שלושת ילדי, הסברתי את הבעיה אמרתי שביום הזה נהיה מאוחדים יותר מאי פעם, שהם לא עוזבים אותי לרגע, שבאותם רגעים המשמחים של כולם אני ארגיש בגוב אריות. כך היה בבית הכנסת בשבת חתן. ובארוע באולם... הזמנתי עוד חברה, הוא הזמין את החברים שלנו המשותפים שהקשר נותק ביני לבינם עקב הגרושים. באותו הארוע ישבתי עם גבי לכל המשפחה שלו, מולי ישבו שני ילדים הגדולים, לצידי חברה טובה משמאלי , הבן בר המצווה , הגוזל המדהים שלי . מה אומר לך פרחחחחח כל כך נהנתי, הילדים עטפו אותי באהבתם הרגשתי מנצחת. והבן בר המצווה , היה מחוייך מאושר כייפ עולמי. ועוד דבר לא פחות חשוב, הילדים יצאו נשכרים היוותי להם דוגמא , הם היו גאים בי! אמא שלהם כבר לא אדם כנוע ! את חייבת להיות חזקה, את א-מ-א!! אמהות הן לוחמות לא מוותרות!! כנסי לגוב האריות ותראי להם שאין על הלביאות !! מאחלת לך להיות חזקה יודעת שהרגעים הללו אינם פשוטים. מזל טוב

m a y a 69

New member
נראה לי שילד בגיל בר מצוה כבר

יכול להבין את המצב , אולי כדאי פשוט לשאול אותו מה הוא מרגיש (ולהדגיש שאת לא תיפגעי מכל החלטה שלא תהיה) , אם הוא מעדיף שתהיי בארוע למרות היחסים המעוןרערים עם אביו ומשפחתו או שלא . בכל מקרה אל תלכי לבד..בשביל זה יש חברים /חברות/ אחים/ אחיות... בהצלחה

רק רגש

New member
יש מקרים שחייבים לבלוע צפרדע

למען שמחת הילד. גם ילד בגיל בר מצווה הוא ילד והוא רוצה את שני הוריו במסיבה. מכוון שאתם עדיין בהליכים הכעסים עדיין גדולים וחבל שמשפחתך לא מעוניינת לשים הכל בצד ליום זה. ההזמנה כנראה הגיע עקב לחץ של הילד על האב, המצב מביך ללא ספק אבל למען הבן לכי לשם!!![

יערית

New member
על אמת!

הולכת בהופעה פצצתית ומפזזת על רחבת הריקודים עם הבן שלי כמו גדולה
.את כלל לא לבד,את במחיצת היקר לך מכל, הבן שלך,מבחינתי זה הרבה,זה כמעט הכל,זה הכל בעצם! תודה לאל שסגרנו בחוזה הגרושים הדיי פשוט שלנו, שמסיבת בר מצווה חוגגים יחד גם אם העולם יתהפך!!! על רחבת הריקודים,רחבת הריקודים
ליידי ,מוב יור סלף לשם בראש מורם!

למעלה