זקוקה לעצה

פוגוש

New member
זקוקה לעצה

למרות שאני תמיד חושבת שאני חכמה גדולה וכבר יודעת את כל הטריקים שצריכה ושלטוראט אין כבר איך להפתיע אותי- הוא תמיד מפתיע מחדש. כבר כמעט חודש חזרו טיקים חזקים וכואבים בכתף. הכל תפוס, כואב. השבוע אני כבר ממש שומעת "קנקים" בכתף... וכל כך לא רוצה לחזור להלידול!!! אני מנסה להקל על הכאבים ולחכות בחריקת שיניים שהגל הזה יעבור. אם יש למישהו רעיונות איך להרגיע שרירים/מפרק כואבים אני אשמח לשמוע - אולי יש משהו שלא ניסיתי? כל כך נמאס לי לפעמים!!! מאחלת שבת רגועה ונעימה לכולם

אולי זה יעזור לך...

עשיתי לפני כשנה טיפול ("תהליך") ב"שיטת גרינברג". אם את מוצאת מדריך טוב - הוא יכול ללמד אותך להכיר יותר טוב את התגובות הגופניות שלך, וכך להפחית באופן משמעותי את כמות הטיקים. אני עשיתי את ה"תהליך" כיוון שהייתי עוצרת את הנשימה, ובעקבות התהליך שעברתי הפסקתי עם הטיק הזה לתקופה מאוד ארוכה (בערך חצי שנה). (לאחרונה, לצערי, חזרתי לעצור נשימה). חשוב מאוד שיהיה מטפל טוב, כיוון שזה כמו רפואה אלטרנטיבית - קשה לדעת מי באמת טוב ומי סתם קיבל תעודה.
אני הייתי אצל מישהי בשם דליה רובין, שעובדת ב"מרכז לשיטת גרינברג" בת"א. המחיר לפגישה (45 דקות) היה 170 ש"ח. רק דבר חשוב אחרון... אם את הולכת על שיטת גרינברג, חשוב שתגדירי מראש מה בדיוק את רוצה לשפר, כיוון שלמדריך יש כמובן שאיפה לרפא אותך לחלוטין מהטוראט, דבר שאינו מציאותי, ואז את עלולה להמשיך לעשות פגישות מיותרות (אחרי שכבר הישגת את המקסימום שיכולת להשיג מן הטיפול). אה, ועוד משהו (כי ודאי המון אנשים נוספים קוראים את ההודעה שלי)- נראה לי שזה פחות מתאים לילדים, כיוון שצריך המון מודעות לגוף שלנו בשביל שזה יצליח.

חגית35

New member
אפשר ביו פידבק וזה בקופ"ח

על אותו עקרון של מודעות לגוך באמצעות קבלת משוב ביולוגי בכל הקופות יש היום ביו פידבק וחבל להוציא המון כסף כי מבוגר יותר מודע וישתף פעולה

למעלה