זקוקה לעצה!!!!!!!!

סקסית 691

New member
זקוקה לעצה!!!!!!!!

קודם כול שלום!!!! אני חדשה כאן!!!! לפני כמה חודשים הכרתי בחור בצ'אט וניפגשנו, הוא אפילו עבר לגוא בעיר איפה שאני גרה כדי להיות קרוב אליי, הכוונה הייתה לקשר רציני, אחרי שבועיים שכבתי איתו והבחור השתנה לחלוטין, ואני כול כך רוצה אותו, רוצה אותו בטרוף, מה עושים??? ניתקתי קשר לחודשיים והשבוע פגשתי אותו וקבענו שוב להיפגש וכמובן שמצאתנו את עצמנו במיטה, לא מצטערת על ה כי הוא הסקס הכי מדהייייייים שהיה לי אבל שוב הוא לא מתקשר ושוב לא עונה ויש לציין שאחרי ששכבנו הוא התעקש שאשאר לישון וחיבק אותי כול לילה, אני לא מצליחה להבין מה לא בסדר, אולי מישהו יכול לעזור לי? מה אני עושה כדי לגרום לו לרצות אותי כמו שאני רוצה אותו???

ח ל ל י ת

New member
פעם מזמן

זה קרה לי גם,כמה שהוא רצה פחות אני רציתי יותר.בסוף עבר לי.עד שהסוף הגיע היה קשה מאוד.אבל אני עוד חיה.בנתיים.או שלא תתני לו יותר או שזה תמיד יהיה כך.עד שזה יימאס לך וידעך.

kamosh

New member
לפי דעתי...

תרדי מהעניין נראה לי שהוא רק ניסה לנצל אותך...(אני מצטערת שאני אומרת ככה) הכירות מהצאט זה לא הדבר הכי טוב שיש... תנסי לשכוח אותו ובסוף תמצאי לך מישהו זה יבוא אל תדאגי!!!

אופס!!!

א.אם נכנסת לחדר סקס בצא`ט אז מה את מצפה ב.וגם אם לא אולי את לא נראית טוב אבל בשביל סקס לא אכפת לו... ג.ואני חושב יותר בטוח שמזה שהוא שכב איתך אחרי חודשיים בגלל זה הוא עבר דירה ושווה לו אפי` בשביל לילה אחד,ואחת כזאת שאחרי שבועיים את שוכבת איתו קשר רציני הוא לא רוצה (צאט.שבועיים.סקס)מה את זונה ברצינות מה את טיפשה אני לא מבין זה כבר מתחיל לעצבן אותי. ואת גם מסתבר כזאת קוראת לעצמך סקסית!!! אחד שהוא כוסון לא מסתובב עם זה בשילטי חוצות, טייס לא מסתובב ברחוב עם שלט על הגב "אני טייס" אז אני חושב שבקיצ` הוא טיפש אם הוא יחזור איתך ואני בטוח שעוד שבוע תקבלי טל` בואי לדירה!!! הגיע הזמן שתתעוררי או שתיקחי כסף על הביקורים שלך! <סליחה מהנהלת הפורום אני בד"כ לא כותב ככה אבל אם זה מענין אותה התגובות היא תירתע מהדברים<מקווה>)

סקסית

לגרום לו לרצות אותי כמו שאני רוצה אותו???. סורי אי אפשר לדעתי לגרום למישהו לרצות אותך אלא לקבל שיש מי שרוצה אותנו ויש מי שלא. מאוד מוזר לי שאדם שלא ממש מכיר אותך עבר כל כך מהר לגור בעירך על מנת להיות לצידך ומצד שני הוא לא שם לצידך. אני חושבת שאת צריכה לבדוק בישירות את כוונותיו ואם כוונותיו אינן תואמות את כוונותיך תעצרי את זה בטרם תיפגעי יתרה.

JudyWn

New member
לסקסית ../images/Emo39.gif

הוא עבר לגור בעיר שלך, זה הבנתי. לא הבנתי מתי. הוא עבר שבועיים אחרי שנפגשתם? לי זה נשמע שהמעבר שלו היה מקרי ולא בגללך. גבר שרוצה שתשארי לישון ומחבק אותך כל הלילה - זה לא אומר שהוא רוצה קשר. זה אומר שהוא פשוט נהנה לישון עם מישהי במיטה מחובק. גם זה קורה. הדרך היחידה לדעת מה הוא רוצה היא לשאול אותו.

למעלה