זקוקה לעצה....

נירילי,

אולי תואילי בטובך לקרוא את מה שהיא כתבה, ואז תביני עד כמה הוא לא אחראי. ולפני שאת מטיחה בי האשמות חסרות בסיס, תביני שאי אפשר להכריח את הפרה לשתות מהשוקת, אלא אם היא מעוניינת בכך. הייתי חייבת להגיב לדברייך, הנאום שלך ממש לא לעניין. ןמעולם לא שלחתי אף אחד להתגרש! איני מחליטה בשביל אף אחד מה לעשות.

kanb

New member
אילו מן חיים אלו

אם כל העובדות נכונות ואם אין לך שום תרומה ליחס של המשפחה אליך, הרי שאין לך סיבה להשאר. עם כל הקושי הכלכלי את צריכה לעזוב. הוא ישלם מזונות ויש לך משפחה שתעזור לך. אין שום סיבה בעולם שאנשים ירגישו שהם טובים ממך. אני הייתי באותה סיטואציה עם משפחה של חבר שלי (במשך 10) שאותו חבר נתן לי להרגיש שמשפחתו טובה יותר ממני וגם אם מעליבים אותי אני צריכה לכבד אותם. לתקופה מסויימת חשבתי שהוא צודק אבל לאט לאט הבנתי שחוץ מלפגוע בבטחון העצמי שלי ובהערכה העצמית שלי לא יוצא לי מהם וממנו כלום.אני מספרת לך את הסיפור הזה מסיבה אחת פשוטה: הם לא ישתנו וגם הוא לא. אם את חושבת שאת לא יכולה לחיות במצב כזה את פשוט צריכה לקום וללכת. אני גם לא אתפלא אם יש לו מישהי אחרת. צר לי אבל אני אומרת את האמת. תתחילי להעריך את עצמך ואז תביני כמה הם לא שווים את המחשבות, את הבריאות ואת הזמן שאת מקדישה בנסיונות למצוא חן בעיניהם.

alon4567

New member
לא נראה לי שיש לך מה להשאר שם...

בקשר הזה. נכון הכנסת עצמך למיטה חולה, ההבדלים בינכם רבים ומשמעותיים. קשה לצאת זה נכון, אבל לפחות יש בזה סיכוי עתידי למשהו..טוב יותר. להישאר שם, לספוג עוד יותר השפלות, להרגיש ..בודדה ו"מוכה" נפשית בזוגיות קלוקלת, זה יותר גרוע... אם את אדם חושב ומרגיש,איןלך בעצם ברירה אלא..לצאת משם.

שוקו לד

New member
עדכון

לאחר שבעלי לא חזר גם הלילה, החלטתי להתקשר אליו ולראות מה קורה לאחר מספר צלצולים (בהחלה לא ענה רק אחרי שהתעקשתי) ענה לי כפי שצפיתי, הוא בילה את השבת אצל אמו ונראה שמשפחתו החליטה עבורו. הוא רוצה להתגרש. תוך כדי השיחה, בדרך שבה דיבר ובמילים בהן בחר, הבנתי שאמו מדברת מגרונו. כעת זה ברור שהוא הוסט כנגדי ושוכנע להתגרש גם אני מצדי הבנתי במהלך הסופ"ש שאין מנוס מכך, שינוי לא יהיה פה אציין, שאמו עגונה ואני מפחדת כעת, כיוון שאם הוא פועל תחת השפעתה, היא תגרום לו להפוך את הגירושים למכוערים ואולי אף תשכנע אותו לסרב לתת לי גט כצעד סחטני חשבתי לקחת היום עו"ד אבל אין לי כסף לכך יש המלצות כיצד עליי לפעול מכאן ולמי אני יכולה לפנות? האם עדיף לחכות ולראות מה יעשה בימים הבאים או להתחיל כבר עכשיו בהליכים כנגדו?

אספידו

New member
יקרה

פשוט לא יכולתי להתעלם מההודעה שלך ולמרות שאני ממהרת עכשיו לקחת בני בני החולה מהמטפלת, אני מרגישה שאני חייבת לענות. לפחות בקצרה. התחושה שלי ממה שכתבת היא שיש לך כרגע שתי אפשרויות: להתגרש ממנו או ללכת יחד איתו לטיפול זוגי. אני לא יודעת איך הוא יגיב לרעיון כזה אבל אם הוא מתנגד האופציה השלישית היא להתחיל טיפול זוגי בלעדיו. לי נשמע שבכל מקרה הכיוון של טיפול הוא הכיוון שכדאי לך לנקוט בו משום שהוא לא רק עשוי להקל ולפתור עניינים ביניכם, הוא גם יחזק אותך. את גם מוזמנת בחום להמשיך את הדיון איתי במייל [email protected] . תחזיקי מעמד, ותהיי חזקה. מחבקת אותך.

שוקו לד

כמובן שעלייך לקבל בחירתו להפרד ממך בעצב אבל בשמחה. ומהר לפני שהמזג אוויר אצלו ישתנה. תפני לייעוץ משפטי במשרד המשפטים באזור מגורייך. הייעוץ חינם. כמובן שעלייך להציג ניירת שמוכיחה את מצבך הכלכלי. הטיפול הוא לא מעכשיו לעכשיו, אבל בכל זאת נותן לך שקט נפשי ובטחון להגנתך מפני הגבר שלך שהלך לו. ואם את רוצה לשוחח עוד, שלחי לי מסר. וכשהבנות מתעוררות וקוראות לאבא, תגידי אמא, עד שיתרגלו שרק את בשטח.

שוקו לדו מאוד עצוב לי לקרוא מה שאת

כותבת. לצערי נראה לי שאין לך הרבה מה לעשות. אם הוא החליט שהוא רוצה להתגרש, גם יעוץ זוגי לא בטוח שיעזור. קשה לו להתמודד עם בעיות כלכליות במשפחה, ולא כל אחד מתאים לזוגיות, אני מכירה גברים שעזבו את הבית אחרי לידת הילד הראשון כי לא הצליחו לתפקד במערכת משפחתית כאב וכבעל. עם בעלי עובד אחד כזה ובן של חברה שלי עזב את אשתו עם תאומים 3 חדשים אחרי שנולדו כי היה לו קשה להתמוד עם זה. אז בעלך הוא כנראה גם אחד מאלה. תהיי חזקה ואל תאבדי את הביטחון העצמי שלך הפני את האנרגיות שלך לטיפול בילדים ולשיקומך, הניחי לו לנפשו, לפעמים עם כל הכאב הכרוך הפרידה היא פתרון בלתי נמנע.

למעלה