זקוקה לעצה

מדורדסת

New member
זקוקה לעצה

שלום אני מקווה שתוכלו לעזור לי זה קצת ארוך.... הכרתי מישהו בעבודה, מדהים, מתוק, חכם בזמנו הייתה לו חברה ואנחנו נשארנו בקשר רופף למדי לאחר מספר חודשים הוא התקשר אלי והודיע לי שנפרדו אנחנו התחלנו קשר, שמבחינתו היה קשר של ידידים עם אינטימיות לא היו לנו מפגשים רבים אך אני התאהבתי (עוד בפעם הראשונה שהכרתי אותו) התחילה תקופת המבחנים (שנינו סטודנטים) והוא אמר שבתקופה זו הוא מתנתק ומקדיש את זמנו למבחנים, נשמע לי קצת מוזר... היה לי קשה לא לשוחח איתו והייתי מתקשרת פעם-פעמיים בשבוע הוא טען שאני לוחצת עליו וחונקת אותו בנוסף הוא סיפר שאולי יחזור לחברה שלו (לאחר קיטורים רבים עליה שהיא לא בסדר וכו') בהמשך גיליתי שהמחזור שלי מאחר, קניתי ערכה ביתית שיצאה שלילית התקשרתי אליו והוא נשמע מוזר, הייתי בטוחה שהוא חזר אליה ושהיא אצלו זאת הייתה טעות, הוא למד עם מישהי מהלימודים אם רק היה לי שכל לשאול אותו עם מי הוא נמצא כל זה היה נחסך ממני בגלל שחשבתי שהוא איתה, כעסתי והחלטתי שאני מפרה לו את השקט אמרתי לו שהבדיקה יצאה חיובית, הוא התעקש לבוא אליי, קנה ערכה נוספת וגילה שיצא שלילי בדרך חזרה הוא שאל למה עשיתי את זה, למה המצאתי. הוא חושב שזה היה נסיון למשוך את תשומת ליבו ושיש לי אובססיה אליו אפשר לומר שזה נכון חלקית, רציתי יחס אך אין לי אובססיה אני פשוט רוצה להיות איתו כשהגענו אליי הוא אמר שלא נוכל להמשיך להיות בקשר שאלתי אותו אם הוא מוחק אותי והוא אמר שכן שלא אתקשר שוב אני הרוסה ולא מפסיקה לבכות, מרגישה שהרסתי משהו טוב לא מצליחה להתרכז במבחנים וכל הזמן חושבת עליו התנהגתי באימולסיביות ומאוד מצטערת על כך רק לאחר המעשה חשבתי והבנתי את גודל הטעות מכיון שאני לא מכירה אותו מספיק טוב אני לא יודעת אם הדברים הקשים שאמר לי נאמרו בלהט הרגע (הוא מאוד מבולבל ועוברת עליו תקופה לא טובה) או שהוא לחלוטין התכוון העניין הוא שבחיים לא התכוונתי להרע, רק רציתי להיות איתו, לדבר איתו מה לעשות? חברה אמרה לי להמשיך הלאה ולשכוח אבל אני לא מסוגלת, פשוט לא... מה שכן אני אמתין תקופה ואז אנסה להתנצל מה אתם חושבים? אני חייבת עצה

די דנסר

New member
אלו שני דברים שונים

אילו היית מספרת שהניתוק התחיל ביום בו שיקרת לו, הייתי אומרת לך, שנכון, את צריכה להתנצל ושאת אחראית למה שקורה לך. אך לא!!, הוא ניתק איתך מגע עוד קודם לכן וכנראה עוד קודם לא רצה בקשר איתך, רק שזה בא לידי ביטוי לאחר המעשה שעשית. עם כל הצער אני חושבת, שאילו היה מעוניין בקשר, לא היה מפריע לו השקר שלך. קבלי חיבוק גדול
והמשיכי הלאה. די דנסר

fossil1

New member
היי מדורדסת

לדעתי אני חושב שאת צריכה להמשיך הלאה בגלל שהוא רק נפרד מהחברה שלו,ואני בטוח שאת לא רוצה להיות הפיצוי על כך שהם נפרדו. עם זאת אני סבור שהוא כרגע לא סגור על עצמו אז חבל שאת תבזבזי את זמנך סתם. יש עוד הרבה אנשים ואהבות. ובקשר למה שעשית לו, זה היה מאוד לא מחושב אבל את הלקח כבר למדת. אז בהצלחה.. :)

אנושית~

New member
היי לך

בדרך הזו לא תשיגי ת,מטרתך אלא ההפך ..זה פשוט יגרום לו להתרחק ממך כמה שזה קשה אבל ת,חייבת להניח לו לבחור היכן ועם מי הוא רוצה להיות לדעתי ת,צריכה להרים לו טלפון להתנצל ולומר לו שזה מה שהחלטת .. ויחד עם זה כדאי שתצאי ותבלי ותכירי חברה נוספת זה יעזור לך לעבור ת,תקופה הזו בהצלחה

למעלה