זקוקה לעצה!!

זקוקה לעצה!!

שמעתי שיש יריד אוכל בראש העין..נכון? במידה ויש.. אילו סוגים של מאכלים יש שם וכמה מכם קונים משם?! אשמח לשמוע המלצות לטובה או לרעה..

kasum47

New member
בראש העין כל יום יש יריד אוכל

כאשר תרצי להגיע לראש העין, את צריכה לחפש את השכונות הוותיקות כי רק שם תמצאי דלת פתוחה לאירוח נפלא וחמים. מהיום בו הגיעו עולי תימן לראש העין, לא ידע היישוב מה זו דלת סגורה. כל אורח שהגיע לעיר מצא דלת פתוחה וההצעה הראשונה שנתנו לו זה ארוחה טובה מכל מטעמי תימן. כיום, ניתן למצוא עדיין בתים כאלה אך רק בשכונות הוותיקות. לכן אם חיפשת יריד אוכל - בואי לראש העין וחפשי את וותיקי העיר, את אלו שעדיין יודעים להעניק חמימות ראויה, הן באוכל חם וטרי והן בחום האנושי.

kasum47

New member
"יריד המזרח" - שוק יום שישי...

רציתי להעניק לך הזדמנות של חמימות בראש העין הוותיקה... אגב, יש גם כמה משפחות בשכונות החדשות שיארחו אותך כדי שתתענגי על מעדני ומטעמי תימן. לגבי יריד האוכל - אכן, ישנם דוכנים רבים בשוק של יום שישי "יריד המזרח" הממוקם בפאתי העיר באיזור "יד יצחק" ואולמות השמחה אופיר ומצדה, ברח' יהושע בן נון פינת זלמן שזר. השוק פתוח לקהל הרחב מדי יום שישי משעות הבוקר המוקדמות ועד כשעתיים לכניסת השבת. בשוק יש מגוון דוכנים של הלבשה, הנעלה, פירות וירקות, תבלינים ועוד ועוד כאשר בין היתר יש גם דוכני אוכל מוכן. תבלי, תקני ותיהני... ראש העין מחכה לך.

לחש האש

New member
פעם...היום...

פעם לא היו דלתות... היום יש דלתות... פעם היה מפחיד ולא היינו רואים... והדלתות היו פתוחות. היום אנו רואים, ומאוד מפחיד... והדלתות היום נעולות!!!! פעם ראש העין היתה נקודה שחורה... (נקודת חן בלי גוף) היום ראש העין נקודת חן... (נוצר לה גוף) פעם היו מדברים ואחר כך חושבים... כי חשבנו שכולנו משפחה. היום חושבים ואחר כך מדברים... כי גילינו שאנו זרים. אפשר - לבוא אל ביתך הפתוח ולטעום ממטעמי תימן????? תחשוב טוב טוב קודם...

לחש האש

New member
שוק אוכל!!!

יש שוק אוכל בשכונה החדשה נווה אפק כל יום שישי, בקניון הפתוח רח' בזק 1, (ליד בנק אוצר החייל). מנסיון של חברה, האוכל שם מצויין וטעים. האוכל של אנשים שמבשלים בבית, כמעט מכל העדות, וגם פיוז'ן... בתאבון!!! לעת עתה רק בדימיון...
כמו כן יש שוק, כמו שוק רמלה - לוד בכל יום שישי... כמו שפרט לך ידידנו הקסום...

אחלה שוק יש לנו כן ירבו כמוהו.

אני אישית מת על השוק הזה יש בו הכל,ואני משתדל כל יום שישי להיות בו ולערוך קניות.אלא אם כן אני עובד ואז מפספס.

למעלה