זקוקה לעצה

nobodys girl

New member
זקוקה לעצה

השנה החליטו להחמיר איתנו בעניין התלבושת. שעה ראשונה, אני רק חצי ערה, שפוכה מעייפות על השולחן האחרון בטור. שני המגזנים פועלים ונושבים דווקא עלי. לובשת חולצה דקה ארוכה. שתי דקות שנראות כמו נצח עוברות רכזת השכבה נכנסת לחדר בסערה "בנות לעמוד אני בודקת תלבושת" היא צווחת שלוש בנות שבאמת היו לבושות כמו שצריך קיבלו הרשמה. שלוש הרשמות הפרעה, שלוש הפרעות הורדה בציון בהתנהגות או משהו. מילא האכיפה.. אבל ככה? אולי שמחר תכנס ותחבוט בכפות הידיים של מי שלא לבושה לטעמה בסרגל?
זה היה גס, משפיל ולא במקום מה אני עושה עם זה?

r o n i1

New member
את פונה למנהלת

בכתב/מדהרת איתה ואם זה לא עוזר תמיד יש אפשרות לפנות למקומות יותר גבוהים

mE and Me

New member
נראה לי שלא הבנתי... ../images/Emo4.gif

קודם כל, למה היא אמרה רק לבנות לקום? דבר שני, מה הבעיה עם זה שצריך לקום כדי שהיא תבדוק תלבושת? אם הבעייה היא בזה שמישהו קיבל הרשמה למרות שלא הגיע לו, תמיד אפשר להגיד למחנכת (אפילו שהיא כפופה להחלטות הרכזת, היא יכולה לדבר איתה) ואם לא אז למנהלת או לסגנית.

nobodys girl

New member
לא בצפר לבנות

אבל אני אישית מצאתי את הצווחות והצרחות וה"תעמדו בנות" די משפיל רק חסר לה לתת לנו מכותת עם סרגל

be a bee

New member
גם אצלי עושים את זה../images/Emo4.gif

לי אין ממש בעיה עם זה כי אין לי חולצות שעוברות את קו הבטן, אבל רק עם מישהי עברה בסנטימטר או פחות כותבים לה הרשמה והמנהלת תומכת בזה אז זה לא עוזר... אולי יש לכם ועדות? אצלנו כמעט היתה תלבושת אחידה אבל אז ועדת התלמידים הצילה ת'מצב
ואם לא את יכולה לכתוב לרכזת מתכב בעילום שם ולהגיד שזה משפיל או למנהלת.

למעלה