זקוקה לעצה

שבורה8

New member
זקוקה לעצה

היי אנשים
ראשית ברצוני להתחיל ולומר שאני לא א-מינית.
הייתי רוצה לשמוע מה אתם חושבים על הסיפור שלי ובבקשה בלי לשפוט
יצאתי עם בחור במשך 3 שנים, במהלכם עברנו לגור יחד והכל היה מדהים אני באמת מאמינה שהוא החצי השני שלי ובאמת אוהבת אותו הבעיה היא שהוא אף פעם לא היה מעוניין ביחסי מין או כל אינטימיות (נשיקות ליטוף וכו') גם כשזה היה קורה זה קרה לעיתים נדירות ותמיד בצורה טכנית ומשעממת. זה תמיד הפריע לי אבל לא רציתי לוותר עליו.
בכל מקרה, הזמן עבר והתסכול המיני שלי גדל. כשניסיתי לדבר איתו על זה הוא היה ממציא תירוצים כמו יש בך דברים שמפריעים לי, אני עייף, אני עובד קשה וכל מיני כאלה.
ועכשיו מגיע הקטע המגעיל- התחלתי לעבוד במקום עבודה חדש והכרתי בחור נחמד שלא הפסיק להתחיל איתי. בהתחלה זה הצחיק אותי והבהרתי שאני תפוסה ולא מעוניינת אבל הוא לא התייאש ובסופו של דבר זה גלש ליחסי חברות ומעידה שבסופה גם שכבתי איתו. החבר שלי גילה וזרק אותי.
4 חודשים אני כמו זומבי-לא אוכלת לא ישנה בקושי מתפקדת בעבודה, לוקחת כדורי הרגעה מטופלת אצל פסיכולוג ופסיכיאטר.
במשך הזמן הזה החבר שמר איתי על קשר ובאחת השיחות פתאום זרק שהוא לא אוהב מגע והוא חושד שאולי הוא א-מיני.
אני יודעת שטעיתי בענק אבל אני באמת לא רוצה לוותר עליו אני אוהבת אותו ומוכנה לחיות עם זה. אני מוכנה לוותר על סקס בשבילו הבעיה היא שהוא לא רוצה לחזור אליי. הוא אומר שהוא מבין אותי ולא כועס אבל הוא רוצה להישאר לבד. תבינו אני והוא כבר תכננו להקים משפחה יחד, והיינו לפני חתונה... איך אני מחזירה אותו? אני לא יכולה לחיות בלעדיו

Brombit

New member
אם הוא באמת מעדיף לבד, נראה שזה מה יש

אם הוא לא מעוניין בקשר רומנטי כרגע, הקשר לא יצליח. מתקבל אצלי הרושם שה...פגישה האינטימית עם הבחור מהעבודה היתה רק תמריץ בשביל בן הזוג לסיים את הקשר.
עם כמה שעצוב לך עכשיו וקשה, את עדיין יכולה לחיות בלעדיו
או בלי כל אחד אחר.

לגבי הבןזוג- נראה שהוא לא אוהב כל סוג של מגע, ככה שזה "מֵעֵבר" לא-מיניות.

hatzilonit

Member
מנהל
חוץ משוקו וירטואלי

אין לי משהו מעודד להציע...
בסיפור שלכם יש הרבה נקודות שחבל שקרו - חבל שלא הצלחתם עוד קודם לרדת לעומק העניין, חבל שעשית מה שעשית, חבל שהאקס לא ידע להסביר את עצמו קודם... אבל זה הכל בדיעבד.

אם הבחור היה מעוניין לשמר ולשפר את הקשר, היה על מה לעבוד - אולי בתיווך של מטפל זוגי.
אבל,
אם הבחור לא מעוניין לשקם את הקשר, לא נראה לי שיש הרבה מה לעשות...
4 חודשים זה גם הרבה זמן לפסק זמן ולחשוב מחדש על דברים, אז אי-אפשר להגיד שההחלטה שלו פזיזה.

צר לי על כאב הלב שלך

Larik

New member
בני כמה שניכם?

וכמה מערכות יחסים שניכם עברתם לפני שהכרתם?

אולי אני נאיבית

אבל אני מאמינה באהבה,
מאמינה באופטימיות, ואפילו מקווה לסוף טוב,
או בעצם להתחלה טובה של דבר שנגמר רע..

אני מניחה שהייתי קודם כל מדברת איתו [בהנחה שהוא רוצה],
להבין אותו יותר, לשתף מחשבות, אחרי הכל זוגיות של 3 שנים
עם מישהו, בטח הייתם גם החברים הכי טובים. למי הוא יכול
לפרוק את התובנות החדשות שהוא הגיע אליהן?
מול מי זה יכול להיות יותר נוח מאשר איתך.

אז אני תמיד בעד תקווה,
ואם היא לשווא,
דבר אחד אני יודעת -
"100% מהנסיונות של ניסית, לא יצליחו".
כמובן שהמטרה לא מקדשת את כל האמצעים,
וזה צריך להיות יותר בכיוון של דרך, קודם כל לדבר.
אם זה יניב תוצאות, מה טוב, אם לא.. אני בטוחה
ששיחה ביניכם לפחות תעזור אחד לשני.

ודבר אחרון, תשמרי על עצמך.
כדורי הרגעה הם דבר ממכר, שום דבר לא שווה
את הבריאות המנטאלית שלך, תהיי חזקה.

אני הייתי מנתקת איתו קשר

ותשאלי למה? כי אני במקומך בכל אופן הייתי מרגישה שהוא לא בריא
לי . לא שהוא לא בסדר אבל שהוא גורם לי לתלות בו ולהאחז נואשות
במשהו שלא בטוח שיקרה ( או יותר נכון רב הסיכויים שלא יקרה).
כשבנאדם רוצה משהו כל כך וכל הזמן חותר להשיג אותו למרות הקיר
זה יכול להעביר את האדם על דעתו. ולגרום לתסכול עמוק.
אם אני הייתי רוצה לצאת מזה ( כי אני לא את), הייתי לוקחת פסק זמן
להתנתק מהאדם. קודם כל שהאובססיה קצת תעבור. אחר כך להשתקם נפשית
קצר. ורק אחרי שהייתי מתגברת על החלום ושברו ומצליחה לבנות
את עצמי מחדש רק אז אולי הייתי שוקלת לחדש איתו קשר ידידות.

hdpe

New member
סיפור קשה.

מאד מצער לשמוע שאת כל כך שבורה וכואבת. אני חושבת שהמעידה שלך היא מאד אנושית. אם את אישה שבאופן טבעי צריכה קשר מיני זה ממש צפוי שאם את לא מוצאת את זה במקום אחד את תמצאי את זה במקום אחר. אני חושבת (וזכותך לא לקבל את זה) שלמרות שאת אוהבת את החבר שהיה לך ותכננתם להקים משפחה, אתם לא מתאימים כזוג כי הוא לא מעוניין בקשר מיני ואת כן וזהו תחום שלדעתי בזוגיות לא ניתן להתפשר עליו וכל ניסיון להתפשר לא יחזיק לאורך זמן והמעידה תגיע שוב.
אני מאמינה שאם הוא לא רוצה את צריכה לשחרר אותו ממך לאט לאט. אם הצלחת בזוגיות עם אחד את תמצאי עם הזמן משהו אחר שיותר מתאים לך גם בתחום הזה ולא תצטרכי לוותר על דבר כל כך מהותי.
מקווה שעזרתי ועוד יותר מקווה שיהיה לך טוב יותר בעתיד.

לדעתי

הוא איבד את האמון בך. המעידה הזו יכולה לקרות שוב כשהוא יודע שלא משנה כמה תבטיחי, הרי אחרי 3 שנים איתו, אהבה גדולה אליו, עדיין עשית משהו מאחורי גבו שלא היה מוסכם בינכם.
הוא כנראה הבין שהוא לא יכול לתת לך את מה שאת רוצה, ויתכן שהוא גם מאוד אוהב אותך ובגלל זה הוא לא רוצה להעמיד אותך שוב במבחן שהוא קשה לך (הוא מכיר אותך מספיק טוב, לא?). לא כולם מסולגים לשלוט על היצרים והתשוקות שלהם, במיוחד אם כמו שטענת, הגעת לתיסכול מיני כל כך גדול ומצאת את עצמך בוגדת במי שאת אוהבת.

כמו שאמרו לפנייך, כנראה שזו לא הזוגיות שמתאימה לכם.
אתם אמנם יכולים לנסות זוגיות פתוחה, אבל יש בזה סיכון: את לא יכולה להבטיח שיום אחד, לא תתאהבי בבן אדם איתו את מספקת את יצרייך. ולכן צריך אמון גדול בין שני בני הזוג על מנת להיכנס לכזו מערכת יחסים מיוחדת.

אישית, אני חושבת שאני מבינה את הצד שלו. אני גם לא בקטע האינטימי, במיוחד אם אני יודעת שזה עלול לגלוש למין (אולי הוא לא היה מתנגד לנשיקות וליטוף אם היה יודע מלכתחילה שאת לא מעוניינת גם כן במין והכל יסתיים רק ב"נשיקות וליטוף"). אני לא יודעת אם זו בעיה או לא, זה כבר עניין שלו, אם זה מפריע לו הוא יכול לבדוק את זה.

מאחלת בהצלחה לשניכם

Larik

New member

אמון זה כמו זכוכית, ברגע שהוא נסדק אי אפשר לתקן.

האמת אפשר, אבל זה דורש

המון זמן וסבלנות מצד שני הצדדים על מנת לבחון שהפרת האמון לא תחזור על עצמה.

orald

New member
כמו נצנץ, אני מאמינה שאפשר לתקן ואפשר להשתנות

רוב האנשים עשו בחייהם דברים שהם לא מתגאים בהם(אני בהחלט עשיתי יותר מאחד) ואני מאמינה שאפשר להשתנות לעיתים גם בדברים קיצוניים, לא חסרים סיפורים, גם אם לא כולם עושים או מסוגלים לזאת.

אין לי מה להוסיף על כל מה שנאמר

רק הייתי מחדדת את העובדה שמעדת כי משהו היה חסר לך, וזה ימשיך להיות ככה.
אז גם אם הוא לא היה נפרד ממך, את היית צריכה להבין שזה תמיד יכול לקרות שוב ולשאול את עצמך אם זו הזוגיות שבה את רוצה להיות?

tutishtuti

New member
בחיי שאני לא מבינה איך התהפכו פה היוצרות...

תגידי, את נורמלית?! את היית בסדר גמור.
הבחור פשוט זורק עלייך את האשמה שהוא צריך לחוש, וסוף סוף סיפקת לו סיבה מצויינת להטיל את הדופי בך ולא בעצמו.
שלוש שנים?! שלוש שנים את לצידו והוא דוחה אותך ולא מספר לך שהאשמה לא בך?! נותן לך שלוש שנים של מה שבעיני הוא התעללות נפשית במקום לספר לך פרט מאוד קריטי על עצמו ולאפשר לך להתמודד (או שלא) עם הנושא באופן שקול ונטול תסביכים מיותרים שנובעים מהתנהלות של חוסר תם לב...

יקירתי, תשכחי מהבחור. הוא זה שצריך להתייסר ולהשלים עם עצמו ועם מי שהוא, ועבורו - יפה שעה קודם.
מין, לא מין, לא חשוב. כנות, ושיכבדו את זכותך לדעת ואת בטחונך העצמי. קודם כל.

התגובה שלך היא קצת תגובה של אשה מוכה שכועסת על עצמה שהיא שוב עצבנ את בעלה וגרמה לו להכות אותה...

קומי מותק. תיישרי את השמלה ואת הבטחון העצמי וצאי לקרוע את העיר.

queen helen

New member
את לא רצינית, נכון?

הבן אדם ככל הנראה א-מיני.
סביר להניח שהוא אפילו לא ידע על זה בתחילת הקשר.
מה הוא אשם?
מה היא אשמה?

השאלה היא רק אם ניתן לפתור את זה איכשהו או לא...

למעלה