זקוקה לעצה

advah155

New member
זקוקה לעצה

היי, אני בת 21 ויש לי חבר כבר שנה וחודשיים, היו לנו שתי פרידות שבאה כל פעם מצד אחר, עכשיו חזרנו ואנחנו כבר שבועיים אחרי הפרידה השנייה, נפרדתי ממנו כי חזרתי מדרום אמריקה עם תובנות, התעצבנתי שהוא לא מתקדם עם עצמו, שהוא לא עשה תיאוריה, למד, חוסך, ובעיקר גם דברים בבית שלו. חזרתי אליו משום שהסיבות שבגללן נםרדנו לא נאמרו בפניו וחזרנו כי הוא מבין שאני לא אהיה עם אדם שלא מתקדם. בנוסף לכל אנחנו מאוד שונים. הוא לא אוהב לטייל, אני כן, הוא לא אוהב אנשים ואני כן, אנחנו פשוט הפכים.. הוא אומר שהשוני זה לא משהו שצריך להפריד בינינו. בשבועיים האלה שחזרנו הוא התחיל ללמוד שיעור נהיגה, הוא קורא את הספר שכתבתי שנורא נפגעתי שהוא לא רצה אפילו, ומתחיל לחשוב מה ללמוד, חבר שלי הוא אדם מקסים באמת טוב לב. אני רק מפחדת שהשוני ביננו יגרום לנו להיפרד... איך אני יודעת אם הוא האדם בשבילי?, איך אתה יודע שלא טעית בבחירה שלך?.
בסופו של דבר כולנו רוצים להתחתן.. השאלה איך אני יודעת אם הוא הגבר של החיים שלי?

שלום

גם שוני יכול לפעמים ליצור התאמה והשלמה. אם אתם אוהבים, תיהנו מהקשר ואל תפחדו מהשוני וממכשולים טכניים. אם את דואגת לו, עזרי לו להתקדם בחיים.

להתחתן.... ? את בת 21, לפנייך יש עוד הרבה ללמוד ולהתבגר לפני שעושים את הצעד הזה .
לדעתי את מגזימה קצת.
זה לגמרי לגיטימי שתרצי אדם שמתקדם, משכיל, אמביציוני, שיותר מתאים לך מבחינת אופי, 90 אחוז מהאנשים מחפשים אנשים שנמצאים באותו מקום כמוהם.
אבל את לא יכולה לחנך אותו, או לשנות אותו, או להכריח אותו להיות כמוך.

יש הבדל בין "אני רוצה ללמוד..." לבין "אני אלך ללמוד כי את רוצה.."
כמובן שחשוב להתקדם בחיים, אבל זה לא צריך להיעשות כי את רוצה שיהיה יותר כמוך, בטח שלא כתנאי לזוגיות.

לדעתי, אחרי 2 פרידות, זה כבר צריך להבהיר לך שהוא שונה ועלייך לקבל אותו איך שהוא או להפרד בצורה סופית ומצוא מישהו שיותר יתאים לך מבחינת ראיית עולם.
זה נראה שהוא מאד מנסה, הוא מקשיב לך, הוא משתדל בשבילך, הוא מבין אותך ומשתדל להשתפר..
אבל אם זה בא רק כתנאים שלך, ולא רצונו שלו , זה לא יחזיק לאורך זמן.

למעלה